עליית בטא איטית- מצטערת על פתיחת הודעה חדשה

עליית בטא איטית- מצטערת על פתיחת הודעה חדשה

שלום לכולם,
מצטערת על ההודעה החדשה פשוט שרשרתי בהודעה אחרת והיא נדחקה לסוף העמוד ולא קיבלתי תשובה... יכול להיות שלא ראו אותה. מנהלות אם זה בעייתי אתן יכולות לשרשר אותה?
לא כותבת כאן הרבה, מצטערת שאני נכנסת ו"נופלת" עליכן רק כשיש לי שאלה אבל אני בד"כ קוראת ומאוד מתרשמת מהתשובות המלומדות והתומכות אז ממש אשמח לעזרתן.
לפני יומיים בטא 14 יום אחרי החזרת מוקפאים 151. גם הE2 היה גבוה (3700) והפרוגסטרון מעל 190. נראה נחמד אבל, היום עשיתי בדיקה נוספת 16 יום אחרי ההחזרה ויצא 222. מדובר על הכפלה של פי 1.48 אבל בעברי הריון שהתחיל מבטא 43 ביום ה-11 עלה יפה והסתיים בהפלה וגרידה של תאומים בשבוע 9 ועוד הריון שהתחיל מבטא 18 הבטא הכפילה את עצמה פי 4 (!!!) בבדיקות הראשונות, היה אפילו דופק אבל שוב הפלה וגרידה בערך באותו שבוע (מסתבר שהעובר הפסיק להתפתח בערך בשבוע 6+3).
אני בהסטריה טוטאלית, לא מסוגלת לחשוב על כלום... גם בטא נמוכה וגם אין הכפלה???
אז נכון ששאר ההורמונים גבוהים אבל הנסיון שלי עד כה היה לא כל כך טוב עם התחלות כאלה...
אשמח לסיפורים מעודדים במידה ויש כי אני חייבת קצת עידוד (גם אם המצב לא טוב אשמח לדעת
)

בקיצור משתגעת,
לירון

acka

New member
מחזיקה לך אצבעות

העליה כן נראית בטווח הסביר ואין קשר בין עליה איטית להצלחת ההריון.
מקווה שהפעם דווקא העובר האיטי הזה יחליט להשאר ל9 חודשים מלאים ומשעממים.

תודה רבה

תודה על התגובה המהירה גם אני מקווה שסוף סוף יחליט להישאר.
קלקסן אני כבר לוקחת למרות שאין ממש בעיה נראית לעין, הזרע הוחלף בזרע תורם כי בפעמים האחרונות אובחנה אזוספרמיה.
בתכלס כמעט כל הפרמטרים השתנו חוץ מהביציות אז מה חסר?
מקווה לשמוע עוד תגובות ואולי סיפורי הצלחה עם התחלה דומה!!

זאת דווקא בטא מעולה למוקפאים

ולגבי העלייה: כמה עוברים הוחזרו? יכול להיות שיותר מאחד ורק אחד מתפתח בסוף?

אני כל כך מקווה איתך שהפעם היא הפעם

היי ממש בקרוב

דווקא לא מדובר במוקפאים. זה היה סבב של טריים. הוחזרו 3 עוברים ביום השלישי שניים של 8 תאים ואחד של 7...

נגה77

New member
היי- הכפלה פי 1.5 זה תקין לפי מה שידוע לי

ועם ערכים כאלה גבוהים זה באמת נראה בסדר...
תבדקי הכפלה עוד יומיים ותראי. בינתיים זה נראה ממש בסדר כי זה עולה והערכים גבוהים מאוד..
מה הרופא אומר?

לגבי ההריונות הקודמים שלך, הם התחילו מבטאות מאוד מאוד נמוכות- כרגע זה נראה אחרת לגמרי..

שיהיה בשעה טובה וימשיך תקין עד הסוף

לא נראה לי שהערכים כל כך גבוהים כי בפעמים

הקודמות בדקתי בטא יותר מוקדם (יום 11,12) אז זה אולי טיפה יותר גבוה אבל לא בהרבה.
הרופא אומר לחזור על הבדיקה בעוד יומיים וכמובן זה מה שאעשה רק שעד אז אני ממש נכנסת לדיכאון. אין לי מושג איך להעביר את הזמן כי אני גם לא עובדת כרגע (אני מצטרפת עוד 10 ימים לבעלי בניו יורק לשליחות של שנתיים) אז הזמן לאאאאא זז.

נגה77

New member
עדיין הערכים גבוהים לדעתי...

חוץ מהבטא, הרי הפרוגסטרון והאסטרדיול במצב מעולה!
אני באמת חושבת שזה בסדר, עוד יומיים- מחזיקה לך אצבעות!!

קולולה

New member
קשה לומר

זה בקצה התחתון של הטווח התקין, ויכול להיות שאחד פרש.
הכל יכול להיות. מצטרפת לאצבעות

מוסיק1

New member
ערב טוב לך הלוואי והפעם

תראי מנסיוני הדומה מאוד לשלך רק עם כמות יותר גדולה של הפלות וגרדות ובטות שעולות ולא עולות

לפני חמישה חודשים היה לי מקרה כזה כפי שאת מספרת עכשיו
ולאחר שהבטא הגיע ל2000 ונשלחתי לUS לא הופכן שק הריון
ואחרי כמה ימים מצאו תאומים מחוץ לרחם
אינני רוצה להפחיד אותך ומאוד מקווה שאצלך זאת לא הסיטואציה
אבל תהיי עם היד על הדופק
ועם יש לך כאבים או דימומים תלכי לרופא

גם היה לי מקרה שהבטא לא עלתה סדיר ואחרי זה נצפה עובר ולאחר 9 שבועות הוא לא החזיק מעמד
ועברתי גרדה

לאחר כל המקרים הלא נעימים הללו נשלחתי לגימוטולוג
והוא שלך אותי לבדיקת כרישיות
בבדיקה יצא לי גבולי
והוא אמר שלא קיימת אצלי בעיית כרישיות
אבל אמר לי כאשר יכנס להריון שישר יבוא אליו והוא נתן לי אספירין
שממש לא מזיק להריון
אלה רק יכול לסיע
עם אכן יש בעיית כרישיות שאולי מסיבה מבסוימת לא נצפתה בבדיקות

אני מאחלת לך שהבדיקות שלך יהיו תקינות
אבל אני מציע לך להתיעץ

אני לא יודעת מאיזה אזור את בארץ
אני יכולה ליעץ לך רק באזור צפון

את לא צריכה עכשיו לקחת דברים כזה כי לפעמים התחלת הריון לא תמיד מכפיל את עצמו פי 2 כל יומיים

שיהיה לך בהצלחה ותספרי לנו מה אמרו לך הרופאים כי אנו מכל מקרה כאן משכילים
בהצלחה לך נשמה מחזיקה לך

ערב טוב

הבטא שלי התחילה נמוך מאוד (29)
והיו הכפלות מוזרות
והיום בכ"ז יש היריון..
מחזיקה לך אצבעות

אני ממש מודה לכן על כל התגובות

אשמח לעוד סיפורים מנסיונכן. לא יודעת אם זה יעזור וכמובן שאני גם לא אוכל לדעת לפי זה מה קורה אצלי בגוף,
אבל בכל זאת, אני כבר מרגישה ממש לבד עם כל הסיפור...
לפחות איתכן מישהו מבין אותי... אפילו בעלי לא פה... טוב, עוד כמה ימים ניפגש ואני מניחה גם שנדע מה קורה עם ההריון הזה, לטוב ולרע .. אני אמשיך לעדכן

הבטחתי לעדכן...

אז היום יומיים אחרי הבדיקה הקודמת עשיתי עוד בדיקה וקיבלתי עכשיו את התוצאות- בטא 590!!!
מזכירה, ביום 14- 151 ביום 16- 222 והיום, יום 18- 590. הייתי בדיוק באוטו לצאת מחנייה ופשוט התחלתי לבכות ולרעוד תוך כדי שמיעה בלופ את ארקדי דוכין שר "מה יהיה? מה יהיה? בדיסק פרדי על הבוקר.
אחרי שנרגעתי כמובן שחזרו החששות... קשה לי להגיד שאני שמחה, מתרגשת או כל רגש חיובי אחר
אני בעיקר חרדה ומאיזו שהיא סיבה אפילו קצת עצובה, מאוד עצובה, כבר קשה לי לשאת את זה אחרי כל כך הרבה אכזבות
ואני בטוחה שאתן יודעות ומבינות אותי.
עם בעלי אוכל לדבר רק בעוד כמה שעות, כי הוא בארה"ב אז נשארה רק אמא שלי שבניגוד לפעם הקודמת הפעם סיפרתי לה
(טוב אני גרה אצלה והיא מכירה אותי ויודעת כשמשהו קורה בעיקר עם הלחץ שלי בימים האחרונ ים).
טוליתי- עשיתי בדיקות קרישיות והן יצאו תקינות אבל בכל זאת אני לוקחת הפעם קלקסן 60. נראה אם זה יעשה את ההבדל..
מחזיקה אצבעות שהפעם זה זה...הלוואי.

acka

New member
נשמע נהדר

הלוואי הלוואי הלוואי והפעם יהיה לזה סוף טוב.
מקווה מאוד שזה ימשיך עגול ומשעמם לעוד 8 חודשים (או 9? אני לא לחלוטין בטוחה איך סופרים)

ניצוץ76

New member
איזה יופי!

שימשיך עגול, רגוע ומשעמם עם ידיים מלאות בסוף.
מתנה נפלאה לשנה החדשה

הלוואי שזו הפעם (הולם את הניק
).

מבינה את הפחדים. זה מאוד טבעי.
אני הייתי מתקשרת לבן הזוג (תעירי אותו. זה מספיק חשוב, לא?).
שיהיה סוףשבוע מקסים, אוטוטו ה- US לראות שק הריון.

חחח...
שלא יחשוב שקרה משהו ויחטוף התקף לב

האמת שהוא קם מוקדם לעבודה אז אני מתכננת לתפוס אותו בדיוק בהתארגנויות בבית..

למעלה