עלייה במשקל

scarlet moon

New member
עלייה במשקל

אני בת 16, 161 ושוקלת 47. כמה קלוריות ביום אני צריכה לצרוך כדי להעלות במשקל וכמה כדי לשמור עליו?

edgroup

New member
עלייה במשקל...

באפשרותי לעזור לך בעלייה במשקל בצורה טבעית ויעילה. כדי לקבל מידע, שלחי לי הודעה בד"א כדי ליצור קשר ולהעביר את האינפורמציה. בברכה, אסתי

עלייה במשקל

לעליה במשקל את צריכה להוסיף עוד 500 קלוריות על מה שאת אוכלת כיום. לשמירה על משקל תצטרכי כ 1500 קלוריות (השוני יכול להיות גדול). אבל יותר מדוייק יהיה לראות מה את אוכלת ולהוסיף על כך עוד 500 קלוריות.

scarlet moon

New member
עוד שאלה

האם זה אפשרי לעלות במשקל מיום אחד שאוכלים בו את ה-500 קלוריות הנוספות האלו?

ק"ג שמן =כ 9000 קלוריות

כך שתצטרכי לאכול בערך תוספת כזאת של קלוריות בשביל לעלות ק"ג של שומן. מה הדחיפות?

scarlet moon

New member
זה הרבה!

זאת אומרת שצריך 9000 קלוריות עודפות כדי לעלות קילו אחד? משהו כמו שמונה עשרה ימים אם אני מוסיפה כל יום חמש מאות קלוריות?.. זה לא ממש דחוף, האמת... אני פשוט צריכה לעלות במשקל כי אני מתחת למשקל הרצוי לי. ומעניין אותי לדעת איך בדיוק.

KLIEGER

New member
עלייה במשקל

שלום ביכלתי לעזור לך לעלות במשקלך. אני מייצגת חברה אמריקאית העובדת כ-22 שנה עם מוצרים טבעיים ב-52 מדינות ומאושרים ע"י כל משרדי הבריאות. אני עובדת אישית כ-7 שנים בתחום עם נסיון ותוצאות מוכחות. ראה /י אתר: www.magicdiet4all.com ופני אלי בטלפון04-9836734 או 052-663865 בברכה, אסתי

למעלה