עלייה במשקל

פונצול

New member
עלייה במשקל

היי, פניתי בעבר לפורום בנושא אי העלייה במשקל, התינוק שלי בן שלושה וחצי חודשים ולהלן נתונים: לידה: 3.180 שיחרור 3.030 חודש 1: 3.650 חודש2: 4.420 חודש 3 : 4.840 כיום: 5.170 ( עוד 10 ימים בן 4 חודשים) עד גיל שלושה חודשים ינק/ אכל חלב שאוב בבקבוק, מגיל 3 חודשים מטרנה צימחית עם תוספות של כפית קורנפלור או כפית פוליקוז בגיל חודש נמצא אלרגי לחלב לאחר שפרח עקב חשיפה למטרנה חלבית (יש היסטוריה משפחתית, הבת הגדולה שלי גם היתה אלרגית) הנתונים מראים שהעלייה מאוד איטית למרות שיש עליה וזה כבר מעודד, היו לנו שבועות שהוא לא עלה בכלל. חשוב לציין שלא מדובר בילד אכלן במיוחד, אוכל בקושי 5-6 ארוחות ליום של 80 CC בממוצע (סה"כ 500-550 CC ליום) אודה לעצותייך? האם לדעתך יש צורך להתחיל בבירור רפואי? בדיקות דם לאנמיה וכד'? תודה מראש

givony

New member
עלייה במשקל

אכן בחודש האחרון עלה פחות במשקל .יחד עם זאת מתאורך עולה שכמות הכלכלה היומית שלו הינה מעטה . הייתי מנסה לרכז את הפורמולה הצמחית בכדי להגביר את מס הקלוריות ( להכין כפית פורמולה ל50 סמק במקום ל60 סמק כפי שמכינים כרגע) בנוסף לתוספים שמקבל. חשוב שתהיי במעקב גסטרו ילדים וגם דאיטנית ילדים. אין צורך בשלב זה בבדיקת דם לאנמיה .

למעלה