עליה קטנה במישקל

כרמירלה

New member
עליה קטנה במישקל

שלום יש לי תינוק בן שבועים,יונק יפה כל 3שעות לעיתים כל שעה וחצי שעתיים. מכיון שיש לי בעיה עם פטמה אחת שקועה וכואבת הוא יונק יותר משד אחד,והוא גם מלא יותר,מהשד השני אני מניקה פחות וכן שואבת ממנו מידי פעם.שקלתי אותו היום אחרי שבוע והוא עלה רק 100 גר,יש לציין שהוא נולד גדול3992.השאלה היא מה לעשות האם יכול להיות שהחלב לא מספיק מזין?אולי לא מספיק?(טיטולים רטובים+קקי כל הנקה)מה לעשות? תודה רבה! אודה לכם מאוד על תשובה זריזה אמא של רביד

עוד מוקדם

לפעמים בלי שעושים כל שינוי תינוק שמתחיל בעלייה איטית פתאום עולה יותר. האם נשקלתם על אותו משקל באותו שעה של היום? דברים קטנים כאילה מאוד משפיעים. עודגורמים שמשפיעים הם אם שוקלים בדיוק לפני הנקה ואחרי שתינוק בדיוק עשה פיפי או קאקי. זה עדיין לא מצב יוצא דופן- בכל זאת היתה עלייה, ולא חס וחלילה ירידה במשקל, והתינוק בדיוק נבדק בטיפת חלב. אין כזה דבר שחלב אם לא מזין. יש מצבים שונים שמשפיעים על העלייה במשקל. הכי פשוט כרגע זה לנסות להוסיף הנקות רבות כל שאפשר, וככה לתת לתינוק המון הזדמנויות לאכול ולגדול. עוד דבר- האם היתה הברית במהלך השבוע? אם כן, זאת סיבה נפוצה לעלייה איטית במשקל באותו שבוע. אם התינוק יעלה בשבוע הקרוב 150-200 זה סימן טוב. אם התינוק עולה פחות מ150, זאת אולי סיבה לביקור במרפאת הנקה או אצל יועצת הנקה לבירור יסודי יותר. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה