עליה לרגלללל!

עליה לרגלללל!

בעז"ה חב"ב מכל הארץ עולים לירושלים בכ"ב ניסן!!... אי"ה תהיה פעילות של חב"ב בכל מחוז ואז כל חב"ב מכל הארץ מתאספים בירושלים ויוצאים לתהלוכה מטורפפפת עם שירים, גיטרות, דרבוקות והרבהה הרבה שמחה לכותל המערבי!!! חוץ מזה שזה באמת ממש משמח, זה ממש להפיץ את האור ויש כאלה שאפילו מצטרפים בדרך... חבר'ה אל תפסידו, היה פשוט מטורף שנה שעברה, כ"כ חבל אם לא תבואו!... הרשמה עד י' בניסן באשראי!!!... מכירים את אלקנה? נו כן, ההוא מן הרמתים צופים מהר אפרים..זה שהיה עולה כל שנה לשילה וסוחף אחריו אחרים?... המסורת הזאת נגמרה לפני אלפי שנים, נכון? טעות!! אנחנו ממשיכים אותה... (עם כמה שינויים קלים..) "3 פעמים בשנה יראה כל זכורך את פני ה' אלוקיך" מכירים? תחשבו על זה ותודיעו לכווולם!!!!!!! כל הארץ תהיה שם!!!! ואתה? לפרטים נוספים תשאלו את הקומונרית... שבת שלום!!

RESTO

New member
אבל אני

לא מוזמן זה לחב"ב אני כבר חב"ג!!!!!!!!!!!! ממש כבוד לכם,ובהצלחות!

אשרייך ישראל!

תודה רבה!!! ואתה ממש מוזמןןןןן!!! אני אישית הודעתי לחבר'ה מחבריא ג' שיבואו ובעז"ה יבואו... זה ממש חשוב שתראו נוכחות..אין לכם מושג איזה השפעה יש לכם על חב"ב!

RESTO

New member
לא ישראל

אביעד .. נעים מאוד... נראה כבר נביא את השבט... ויש לי מושג איזה השפעה יש לנו... חבר'ה בסניף מהצוות הדרכה רצו שיהיה איתם "בוגר מלווה" מעבר לקומונרית בישב"צים..

למעלה