עליה במשקל

noachorli

New member
עליה במשקל

רציתי לדעת אם יש דבר כזה בהנקה מלאה תינוק שעולה במשקל יותר מדי? אני ילדתי את אסף במשקל של 3,270 ק"ג, בחיסון של חודשיים הוא היה 5,950 ק"ג. אחות בטיפת חלב ציחקקה לה שהוא כבר כבד, ועוד מעט נצטרך לעשות לו דיאטה... היה שבועות עם עליה במשקל של 400 גרם!! לי אישית לא כ"כ מפריע (נכון לעכשיו). הוא יגדל ויהיה ילד שמן? תודה.

sagitlaleche

New member
עליה במשקל ../images/Emo20.gif

בהנקה אין עליה גדולה מדי במשקל. רוב הסיכויים שהתינוק שלך יגיע לגיל שנה במשקל ממוצע... זה כיף לדעת שאת בלבד אחראית לעליה המאסיבית שלו במשקל
אני מקווה שאחות טיפת החלב ציחקקה רק לעצמה, מכיוון שלא עושים דיאטה לתינוקות וילדים קטנים, ולא מגבילים את ארוחותיהם. הנקה ידועה כמונעת השמנה בגילאים מאוחרים, ולפני שנים מספר היה מחקר מרשים לגבי משך ההנקה ובעיות משקל עודף אצל ילדים. ככל שמניקים הנקה מלאה זמן ארוך יותר, הסיכויים להפוך לילד שמן, קטנים!

shefico

New member
שלום לך

אני אמא לתינוק בן 7 חודשים היום , תינוק יונק וכל שבוע הוא עלה כ - 400 גרם ולפעמיים אפילו יותר בשבוע !!! לדעתי זה מעולה הבן שלי עדיין יונק וכמובן אוכל גם אוכל מוצק כיום הוא עולה כ 800 - 900 גרם לחודש הוא לא תינוק שמן בכלל לא וגם שלך לא !!! אין תינוקות שמנים (לפי האחות בטיפת חלב אצלי ) תהני לך ותהי גאה שהחלב שלך טוב ומזין והעיקר שיהייה לך בהצלחה בהנקה מניסיון זה אושר גדול אני אישית מתכוונת להניק עד גיל שנה ואפילו יותר.

noachorli

New member
שלום גם לך...

גם אני מקווה להניק אותו לפחות עד גיל שנה, אם ילך טוב כמו עכשיו... שאני אומרת תינוק שמן הכוונה לפנים עגלגלות, ידיים מלאות מאוד אך מתוקות להפליא, וכפלים מדהימים בירכיים. שיהי בריא הבונבון שלי הוא בן 3 חודשים כיום וכולם חושבים שהוא לפחות בן 5-6 חודשים!!! עכשיו אין לי בעיה בכלל עם איך שהוא, הוא מדהים בעיניי, יפה, מלאך כזה. ילדים הם עם אכזר, בגלל זה אני מקווה שלא ישאר כך... תודה על המענה ושיהיה בהצלחה!

למעלה