עליה במשקל

sisi4561

New member
עליה במשקל

אחרי הצבא עליתי במשקל בסביבות ה-5 ק"ג, ומאז לא ממש ניסיתי להוריד... עכשיו לפני הקיץ חשוב לי להיפטר מק"ג, גם בשביל להרגיש טוב יותר עם עצמי... מה הדרך הכי יעילה? אני לא מחפשת דיאטות כאסח, אלא משהו שפוי ומהיר...

yair and sveta

New member
ירידה במשקל

תגדילי משמעותית את צריכת הירקות והפירות ותגווני כמה שיותר
בקיץ זה הכי קל יש שפע פירות טעימים ואת יכולה להחליף את כל הממתקים והחטיפים שהיית אוכלת תחליפי בפירות וכבר חסכת הרבה קלוריות
חוץ מזה תכיני לך דייסת שיבולת שועל שמאוד משביעה ויש לה יכולות ניקוי גוף כך שעוזר גם בהרזייה
ואפשר לאכול את הדייסה או בבוקר או בערב

פירות זה לא משמין???

אני יודעת שאסור לאכול הרבה פירות אז מזה תגדילי משמעותית?? וכרגע אני לא עושה ספורט, האם אני חייבת כדי להרזות?

זה פורום פתוח

וכל אחד יכול לכתוב בו מה שהוא רוצה בין אם יש לו ידע בתחום ובין אם לא.
אם אינך מכירה את הנפשות הפועלות, עדיף שתחכי לתשובת מנהלת הפורום (הניק שלה בכחול)

-------
וכן, את צודקת, הערך הקלורי של פירות אינו זניח.
ולא, לא חייבים ספורט כדי לרזות.

yair and sveta

New member
עדיף לאכול פירות במקום ממתקים

כשבן אדם רוצה לנשנש, אז אני מציעה במקום כימיקלים וסוכר לבן לאכול משהו שאלוהים ברא ושיש בו ויטמינים שעוזרים לגוף - הפירות

ספורט דווקא עוזר

ממה שאני יודעת פירות כדאי לאכול בערך 3-4 ביום ואולי ספורט לא הכי חשוב כדי להרזות אבל זה ממש יכול לעזור... קראתי על כל מיני סוגי ספורט שמאיצים ירידה במשקל, בעיקר אירובי..

תשובה

לא חייבים ולא כדאי לעשות דיאטת כאסח
כדאי לבחון את התפריט היומי - האם אוכלת מתוקים, חטיפים, ארוחות גדולות, מזונות עתירי שומן ו/או סוכר? אם כן - נסי להפחית כמויות. תפריט של ממש - במסגרת יעוץ מקצועי כמובן.
מהיר - אין לאן לרוץ מה שחשוב כמו שאמרת זה לעשות משהו שפוי וחכם, בדיאטה נורמלית 0.5-1.5 ק"ג לשבוע זה ירידה תקינה, במשקלים ויעדים כמו שלך זה מצוין.

למעלה