עליה במסה

סופרסל1

New member
עליה במסה

אני כבר מתאמן ארבעה וחצי חודשים ואני אוכל ממש הרבה כל יום ככה שאני מתפוצץ ועליתי בסך הכל 5 קילו שכולו שומן! אני ממש משקיע בכל אימון וכל אימון מגדיל את המשקלים, אבל השרירים נראים באותו גודל (אולי עליה מזערית בגודל). אבל הבטן גדלה מאוד ונהייתה כבר כמעט כרס! ועוד משהו ששמתי לב, שאם אני לא מתאמן 3 ימים בערך אז הגוף שלי נהייה עוד יותר רזה, בדיוק כמו שלפני שהתחלתי להתאמן. קשה לשלב אימוני כושר עם לימודים אז יוצא בממוצע שאני מתאמן פעמיים בשבוע. אני יודע שפעמיים בשבוע זה לא הכי טוב, אבל זה חייב להיות מספיק לעלייה כלשהי במסת שריר. אני טועה? יוצא שכאילו לא התאמנתי בכלל בארבעה וחצי חודשים האלה, אלא רק אכלתי והשמנתי. זה מתסכל ואני לא יודע מה לעשות.. אני אמור לאכול עוד יותר? להתאמן יותר פעמים בשבוע?

עומר1213

New member
1

אין לי הרבה מאוד ניסיון .
אני קורא הרבה מאמרים ומה שאנשים כותבים אבל אצל כל אחד זה משהו אחר יש כאלה שרואים תוצאות אחרי חודשיים ויש כאלה שרואים תוצאות אחרי חצי שנה.
אני לא יודע מה אתה אוכל . ומה תכנית האימונים שלך אבל אתה צריך לבדוק את המאזן הקלורי שלך ותבדוק את כמות הפחמימות והחלבון .
ותעשה תכנית למסה ss היא תכנית מעולה.
בהצלחה

Grand Master G

New member
דעתי האישית

כדי להתייחס ברצינות צריך עוד אינפורמציה, מה אתה עושה באימון (בהנחה והטכניקה שלך טובה), נתונים - גובה ומשקל, מה התפריט שלך וכו'.
איך אתה יודע שעלית ב-5 קילו של שומן? נשמע שהפרספקטיבה שלך לא נכונה ואתה קצת מגזים עם הביקורת העצמית.

בכל אופן כנראה שלמצב הנוכחי שלך שני אימוני כח בשבוע לא יספיקו כדי לראות התקדמות.

למעלה