עליה בטמפרטורות....

סימבה ק

New member
עליה בטמפרטורות....

היי בנות! מה המצב? מזמן לא הייתי פה.... התחלתי השבוע חדר כושר (תמון אך יעיל) ומה זה כיף לי! מומלץ לכולכן בחום רב. ועכשיו לכותרות...: לפני כשבוע קניתי לי מד חום רגיל (לא דיגיטלי) כי אומרים שהוא הכי מדוייק. מאז במדידה מדוייקת היו לי 3 ימים של 36.3, ואז באה עלייה של 0.1 מעלות במשך כל יום. ממש עקבי! 36.4 שלשום, 36.5 אתמול, והיום - 36.6. האם זה הגיוני לשייך את זה לביוץ, או שזה סתם עלייה לא משמעותית?

סימבה ק

New member
אה, ועוד משהו:

הבחנתי גם לפני 3 ימים בהפרשות ה"דביקות" שמדברים עליהן פה כל הזמן. אבל זה היה ערב אחד, ודי קצר לדעתי....

ממליצה שתעקבי עוד כמה ימים

אחרי הטמפ' זה נשמע כאילו שהיה לך ביוץ לפני 3 ימים, ומאז הטמפ' עולות. בגרף הכי קל לראות מתי היה ביוץ, אבל כדאי שיהיו לפחות 6 נק' לאחר הביוץ כדי לאמת שהיה ביוץ

מעיןבר

New member
אני דווקא מעדיפה מדחום דיגיטלי

כי הקריאה שלו הרבה יותר קלה ויש פחות סיכויים לטעות. האי דיוק לא משמעותי בבדיקה עיקבית (כי אם המדחום סוטה בקביעות ב- 0.2 מעלה הוא עדיין יראה הפרשים שזה מה שחשוב, לא הטמפ' האבסולוטית אלא הפרשי הטמפ'). לעניין העליה - אם תצרפי גרף יהיה לנו הרבה יותר קל לחוות דעה.

סימבה ק

New member
מצרפת גרף:

לטיפולכן המסור. אני רק מזהירה שהוא נראה די "קופצני"... אשמח לקבל "ניתוח" של הגרף. תודה!

נראה ש...

היה ביוץ ב-27/5 כיוון שכל הנקודות אח"כ גבוהות מ-36.1, שהיא הטמפ' שנמדדה באותו יום (27/5). זה גם יכול להסביר מה שכתבת בשבוע שעבר שכל הזמן יש לך הפרשות. תבדקי עכשיו אם יש לך הפרשות בשבועיים הקרובים - לא אמורים להיות אלא אם אלו "שאריות" מציעה לך שתמשיכי למדוד עוד 14 יום מה-27/5 -> עד ה-10/6 ותוודאי שהטמפ' לא יורדות בחזרה מתחת ל-36.1. ב-10/6 תראי אם מגיע מחזור. אם לא מגיע מחזור ב-10/6 והטמפ' נשארות גבוהות, רצוי לבצע בדיקת דם ובכלל, מה שמעין כתבה לגבי מדחום דיגיטלי, הוא נכון - שם הסיכוי לטעות בקריאה הרבה יותר נמוך מאשר במדחום רגיל. ולסיכום עדיין הכל פתוח ויש עוד סיכוי שאולי לא תצטרפי למחזור יוני. הקופצניות נראית לי דומה לגרף הקופצני שלי שהביא אותי להריון הקודם.

m i c h a l y

New member
אני די מסתבכת עם ניתוחי גרפים

אבל לי זה נראה מצוין!!!!!
(ויתקנו אותי המומחיות) עכשיו נקווה שזה ימשיך להיות גבוה! מיכל.

שאלה לי!!!!

בימים הראשונים של החודש (עד היום ה-13 -14) החום נע בין 36.2 ל-36.3. מהיום ה-13-14 החום קפץ לו ל-36.5. ביומיים האחרונים החום אפילו עלה ל-36.6. בשלושה ימים האחרונים יש לי הכתמות (ממש כאלה של לפני מחזור) והמחזור עדיין לא הגיע. אני ביום ה-27 ובד"כ המחזורים שלי הם של 27-29 יום. מה אני אמורה להסיק מזה או שעוד מוקדם לקבוע? נניח שאני אמורה לקבל - מתי החום אמור לרדת??? רק כשממש מתחיל המחזור?

טאיה1

New member
היי

ממה שהבנתי פה בפורום החום מתחיל לרדת עם המחזור, אבל יש כאלה (כמוני) שהחום יורד אצלהן יום יומיים אחרי תחילת המחזור. ההכתמות שאת מדברת עליהן יכולות לנבוע מהשתרשות של הריון ברחם, ולא בהכרח מעידות על בוא המחזור (במיוחד אם זה דם חום, ולא טרי). ולסיכום- יש מקום לאופטימיות. מחזיקה לך אצבעות.

פּוֹנְג

New member
מסכימה עם טאיה

ראשית בכך שכתמים אינן מהווים סימן בהכרח למחזור. דפוס הטמפ' שאת מתארת היא שומרת על גובה, וזה טוב. על מנת לדעת אם אצלך הטמפ' יורדת לפני המחזור, או כמו שאצל טאיה, רק אחרי בוא המחזור, את צריכה לספר לנו איך היה בחודש הקודם (אם מדדת) אחרי הכל אצל כל אחת זה קצת שונה. מחזיקה לך אצבעות שהטמפ' לא תרד החודש

מעיןבר

New member
לדעתי היה ביוץ

אני רק לא סגורה בין ה- 27/5 ל- 29/5 היות שהיו לך לא פעם טמפ' של 36.3 במהלך המחזור. המדד הוא לא רק איפה הטמפ' הכי נמוכה שמעליה יש רק עליה אלא איפה חצית את ה- coverline שמסומן כחצי מעלה מעל הטמפ' הגבוהה ביותר ב- 6 הימים האחרונים למדידה. אני מצרפת את הגרף שלך שוב עם הקו שנראה לי מתאים, לפי זה הביוץ היה ב- 29/5. בכל מקרה זו הוכחה לכל המצפות - הביוץ בהחלט יכול להגיע גם בימים ה- 32-34 למחזור ומכאן יש לספור עוד 12 ימים לפחות, כך שגם מחזור בן 44 ימים יכול להיות מחזור עם ביוץ

annabel1

New member
שאלה...../images/Emo32.gif

יש אפשרות שלמרות שיש מחזור אין ביוץ?? אומנם המחזור לא סדיר אבל מגיע והאם לכל מי שיש שחלות פוליצסטיות אין ביוץ???

למעלה