עלות של משפחתון

אני מהתחלה עבדתי עם עוד מטפלת

גם כשהיו לי בתחילה שלושה ילדים, נראה לי מסוכן מידי וקשה מידי ושוחק מידי לעבוד לבד, אולי אני טועה? לא חושבת, לא הייתי רוצה לשים את בתי במשפחתון עם מטפלת אחת.

irisgh

New member
שעה נוספת

אם זה שעה נוספת לכולם ביחד, אז זה כמעט לא מייקר. נניח ב 100 ש"ח לחודש. זה פשוט הצורה שבה מפעילים את המשפחתון. אם, לעומת זאת, המשפחתון פועל עד 16:00 ככלל, ואת רוצה שעה נוספת פרטית (שבה לא כל הילדים יכולים אוטומטית להשאר, אלא המטפלת נשארת בבית במיוחד בשבילך), אז לרוב התוספת היא כבר לפי 20 ש"ח לשעה, שזה כמו בייביסיטר פרטית לא יקרה. זה נכון גם אם יש כמה ילדים כאלה, אבל המסגרת אינה גלובלית (ז"א יפעל רק בהסכמה ספציפית עם ההורים). חצי יום - לא מכירה הרבה משפחתונים כאלה. אם זה משפחתון שפועל ממילא יום שלם, ואת רוצה להשאיר רק חצי יום, אז סביר שיתנו לך הנחה, אבל ההנחה לא תהיה גדולה. איזה 200-300 ש"ח לחודש, תלוי במחיר המלא ההתחלתי. כי מבחינתה, המקום של הילד החמישי תפוס על ידך ולא על ידי מישהו אחר. וגם ממילא, בצהריים הילדים ישנים. זו השעה הכי קלה למפעילות המשפחתון. זה לא ממש עוזר להן כשהילדה איננה. אם המשפחתון פועל רק עד הצהריים לכולם, זה כבר משהו אחר. בצפון ת"א מקום אחד שפעל עד 13:20 לקח, בערך, 1800 ש"ח לחודש (בהנחה שמשלמים על אוגוסט מלא. אם לא משלמים על אוגוסט, שזה חודש שרובו חופש, אז לקחו קצת יותר, 1900 ומשהו). הקרייות צריכות להיות זולות יותר מצפון ת"א, כמובן. אגב, שאלת מפעילות משפחתון כמה זה בקרייות?

ורד302

New member
שאלתי בשלושה מקומות

היו הבדלים עצומים גם במחירים וגם בהתרשמות שלי מהמשפחתונים עצמם.

irisgh

New member
אז תכתבי מחירים

(כמו שמעניין אותך מה המחיר, גם אותנו מעניין מה הטווח בקריות). לא כתבתי, היה בצפון ת"א גם מין משפחתון מוגדל (כ 10 ילדים ו 3 מטפלות), דתי-חרדי, ליום שלם, עבור 1800 ש"ח. באמת מחיר מאוד זול. הצוות נראה חם וטוב. התנאים הפיזיים די על הפנים. אני תוהה האם מקומות חרדיים לוקחים פחות.

ורד302

New member
אלה המחירים שאני מצאתי בקריות:

משפחתון 1: 10 ילדים, 2 מטפלות, נראה מרשים מאוד: 1800 ש"ח על כל שעה נוספת - 150 ש"ח. חצי יום - 1500 ש"ח. משפחתון 2: עד 5 ילדים, נראה די עלוב, בשיחת טלפון אמרו לי 1700 ש"ח ובמפגש פנים אל פנים זה ירד ל- 1500. חצי יום - 1000 ש"ח. משפחתון 3: 3 ילדים, היה קשה להתרשם כי השנה עוד אין לה ילדים, 1800 ש"ח. ודרך אגב - היו הבדלים בשעות הפתיחה (גם בבוקר וגם אחה"צ), אבל אני לא ממש זוכרת. גם שכחתי לשאול אם הם עובדים ביום שישי.

דסי אשר

New member
עפרונית- המחיר תלוי איזור מגורים..

אתמול שמעתי מאם, שבהרצליה לוקחים 2500 שקל. אני יודעת שגם בתל איבי. ברמת גן ובעתיים בסבביות האלפיים. בירושליים, משום שי המוני משפחתונים ציבוריים, כ 250, התחרות מאד קשה, והמשפחתונים הפרטיים משווים את המחיר למשפחתונים הציבוריים- לוקחים כ 1700. רצוי לקחת בהתאם לממוצע המחירים באיזור המגורים. דסי

למעלה