עלות שיעור מישהו מכיר מורה שלוקח פחות מ 70 שקל לשיעור?
ד דרדסונית New member 12/8/03 #1 עלות שיעור../images/Emo35.gif מישהו מכיר מורה שלוקח פחות מ 70 שקל לשיעור?
ד דרדסונית New member 12/8/03 #5 ../images/Emo178.gifבעיות תקציב... היום אני מתחילה ללמוד והמורה שמצאתי לוקח 70 לשיעור (שיעור רגיל -40 דקות) אז סתם רציתי לדעת אם מישהו מכיר מורה בפ"ת שלוקח פחות. תודה.
../images/Emo178.gifבעיות תקציב... היום אני מתחילה ללמוד והמורה שמצאתי לוקח 70 לשיעור (שיעור רגיל -40 דקות) אז סתם רציתי לדעת אם מישהו מכיר מורה בפ"ת שלוקח פחות. תודה.
B BIG BIRDI New member 12/8/03 #6 אם מצאת מורה בפ"ת שלוקח רק 70 ש"ח ויודע לנהוג, תשמרי עליו היטב!!! אני לא מצאתי מישהו שלוקח פחות מ85.......
אם מצאת מורה בפ"ת שלוקח רק 70 ש"ח ויודע לנהוג, תשמרי עליו היטב!!! אני לא מצאתי מישהו שלוקח פחות מ85.......
פ פרטנר New member 12/8/03 #8 יש ב 60 והמורה הזה גם מנקה לכם את הבית, משקה את הגינה, מסיע אותכם לאן שתרצו, רק תבואו..
ד דניאל של מורן New member 13/8/03 #9 70 שקל לשיעור זה באמת מחיר מצויין לי יש גם מורה מפ"ת (אני גרה בקיבוץ ליד) והוא לוקח לי 85 ש"ח וטוען שזה אחרי הנחה...
70 שקל לשיעור זה באמת מחיר מצויין לי יש גם מורה מפ"ת (אני גרה בקיבוץ ליד) והוא לוקח לי 85 ש"ח וטוען שזה אחרי הנחה...