עלות רואה חשבון

abetis

New member
עלות רואה חשבון

שלום שוב, מתכנן לפתוח עסק, לכן הרבה שאלות בנושא :) מה הוא סדר גודל התשלום שרואה חשבון לוקח בימים הלה? האם יש קשר להיקף הפעילות? לתחום העסק? במקרה שלי זה מכירת חלקי מחשב ומתן שירותים בתחום המחשוב. אם נגיד שבתור התחלה יהיו לי 10-20 חשבוניות בחודש? תודה מראש. אלכס.

תמירי

New member
תשלומים לרואה חשבון

אני טוען שרואה חשבון זה לא הוצאה אלא הכנסה! ולמה? כי עצה טובה אחת שלו חוסכת אלפי שקלים שיכולים להיות כמה מונים משכר הטרחה אבל לשאלתך: עמצאי שזו הנח"ש חד צידי נהוג מינימום של כ-100 דולר לחודש+מע"מ דוח שנתיבדרך כללמ-300 דולר צפונה תלוי בסוג התיק. הצהרת הון: החל מ-300 דולר הצהרת הון ראשונה ועד לכ-1000 דולר שניה או שלישית. דיונים במשרדי שומה(אחת לכמה שנים)תלוי בשעות העבודה וקושי הדיון. כל המחירים הללו הם במשרד רואי חשבון קטןשממוקם בבנין משרדים ולא רואה חשבון שעובד מהבית אחר הצהרים.....(אלו הורסים את השוק)

Yaelix

New member
לא הגזמת בכלל...

תלוי לאיזה עסק. אני מכיר רואי חשבון טובים ,שלוקחים לעצמאים שהם גם שכירים.. משהו כמו 150 ש"ח לחודש. אני מדבר על מקרים פשוטים יחסית. לא חברה בע"מ או משהו כזה. בקיצור. מה שאמרת לא משקף את המציאות. כלומר בהחלט המחיר שאמרת נשמע סביר אבל הוא ממש לא המינימום.ממש לא. אז עשה בדיקה לפני שאתה אומר מידע חשוב כ"כ.

abetis

New member
פחחחחחחח...

אתה בטוח שזה בדולרים ולא בשקלים?!? בתור עסק מתחיל לא הייתי משלם סכומים כאלה. ואני כנראה אעדיף את אלו שהורסים את השוק, אני לא צריך משרד עם מכונת אקספרסו כדי שיטפלו ב 10-20 קבלות שיכולות להיות לי בחודש...

תמירי

New member
אתה צודק!

יש רבים וטובים שחושבים כך. לאחר תקופה הם מכים על חטא! אני מקווה שלא תיוכח שהזול הוא המאד יקר! בהצלחה!

נפתלי ג

New member
בכדי להבין את התשובה של תמירי

תנסה לענות על שאלה מתחום עיסוקך. כמה עולה להחליף לוח אם למחשב?

למעלה