עלות פגישת אימון

עמית262

New member
עלות פגישת אימון

שלום, ברצוני להתחיל סדרת אימונים ע"י מאמנת עם נסיון של כמה שנים. האם מחיר 280 לפגישה סביר ? מה תחום העלות המקובל ? תודה עמית

bridges

New member
מה נראה לך מחיר הולם?

שלום רב עמית וברוך הבא, זה נראה לי מחיר בהחלט סביר. מה אתה חושב? רונן

עמית262

New member
עלות פגישה

רונן, אני לא יודע מה מקובל בתחום הזה, חבר שלי התחיל לעשות אימון לפני כשנה והוא שילם עד לאחרונה 200 לפגישה. עמית

לעמית

ידידי כל הכבוד על הרצון ללמוד ולהיתפתח ולהשקיע בעצמך! ולשאלתך : זה מאוד קשור למיקום של המאמן (במרכז יותר יקר ) ,לנסיון שלו וגם לרמת ההיתמחות... ואפילו למחירים מיוחדים לתקופות. בכל מיקרה חשובה מאוד גם האינטרקציה בניכם ואם אתה מרגיש איתו בנוח ואתה יכול לתת בו אמון אז "זה זה":) בהצלחה

bridges

New member
מה שאני מנסה לומר:

גם אם אתה קונה טלויזיה, אתה יכול לשלם אלפיים ש"ח ואתה יכול לשלם עשרים אלף ש"ח. כולם מחירים נהוגים. אימון אישי הוא מוצר כמו כל מוצר אחר. יש מאמנים שגובים 150 ש"ח ואפילו פחות ויש מאמנים שגובים 200 דולר לפגישה ויותר. אתה רוצה להגדיר לעצמך את הקריטריונים שלפיהם תבחר את המאמן/ת. בנוסף תזכור שהעלות שלך נקבעת לא לפי מחיר של מפגש אימון אלא לפי העלות הכוללת. אם חבר שלך התחיל לעשות אימון לפני שנה במחיר 200 ש"ח לפגישה העלות הכוללת שלו היא בערך 10,000 ש"ח (בהנחה של פגישה פעם בשבוע במשך 50 שבועות). אם אתה בוחר מאמנת שאיתה תסיים את האימון ב-12 מפגשים (כפי שאמור להיות) תוכל לשלם 500 ש"ח לפגישה ועדיין להשאר בעלות נמוכה בחצי מזאת של חברך. רונן

רונה ה

New member
כמאמנת אני רואה באימון השקעה של המתאמן

השקעה, ולא הוצאה. כלומר: שמה שמונח לך על הכף - מטרת האימון שווה את הסכום שתשלם, אם המטרה היא משמעותית וחשובה לך מאוד - שווה לשלם את המחיר. בדר"כ מקובלת פגישת היכרות עם המאמן ללא על התחייבות (וללא תשלום) - ולאחריה בוחרים אם להתאמן אצל המאמן. בהצלחה

matyt

New member
זה שווה לך כמה שזה שווה לך

נניח שאת צריכה 10 פגישות זה 2800 ש"ח, שווה לך לשפר את איכות חייך עבור 2800 ש"ח? זו השאלה ומה התשובה? בהצלחה

עמית262

New member
שוב תודה, הבנתי את הרעיון ...

הכל אופן, מהתגובות שקיבלתי העסק נראה די ממוסחר, כמו בכל דבר יש הצע וביקוש, ופער המחירים הוא רחב. תמיד יהיו כאלו שיגידו שבשביל לשדרג את החיים כדאי להשקיע ולא להתקמצן, כולם מבטיחים הבטחות, אני עדין לא חושב שיותר יקר זה יותר טוב. גם אני עשיתי אימון, עלה לי 200 לפגישה, המאמנת היתה מצויינת ולרגע לא הרגשתי שזול זה פחות טוב. יום טוב תודה לכולם

matyt

New member
מסחרה שתיים בלירה

אם כן ועד כמה שזה תלוי בדברי כנראה שלא הייתי מובן. אני אתן דוגמה: אני מכיר פסיכולוג שלוקח 800 ש"ח לשעת פגישה. הוא מבטיח שינוי משמעותי תוך שתי פגישות. העניין הוא שהאיש מבטיח וגם מקיים. הוא פיתח שיטת טיפול קצרת מועד. אז מה אתה אומר שווה לשלם 800 ש"ח לשעה???

ריקי148

New member
עלות פגישה

היי עמית תלוי אם זה בתחום האישי או העסקי וכן מה זה נקרא סדרת אימונים?

למעלה