עלות משלוח מכולה

שחר 8

New member
עלות משלוח מכולה

קודם כל אני רוצה להודות מכל הלב לכל התורמות והתורמים לפורום. אתם עוזרים בצורה מדהימה ! אנחנו עוברים למלבורן בנובמבר/דצמבר (זוג + 3 ילדים קטנים). יש לי הרבה שאלות כמובן אבל אני אתחיל עם אחת. כשקראתי את כל מה שקשור למשלוח מכולות, ראיתי שמחיר מכולה מלאה הוא בסביבות 3000$ US ומחיר לקוב בסביבות 200-230$ US. בררתי עם 3 חברות בארץ והמחירים שקיבלתי נעים בין 4400$ ל 5200$ למכולה ו260-300 לקוב !? (וזה עוד לא כולל מיסים באוסטרליה). אם יש מישהו ששלח מכולה בזמן האחרון, אני אשמח לשמוע אם אכן אלה המחירים עכשיו (בעצם "עצוב לשמוע" יותר מתאים). ואם יש למישהו חברת הובלה שהוא יכל להמליץ עליה אני אשמח לקבל את ההמלצה במסר אישי. תודה רבה.

annuchka

New member
אנחנו שלחנו

אנחנו שלחנו לסידני לפני חודש וזה עלה 4 אלף דולר אמריקאי עגול. וזה היה הכי זול.

Mr Hunt

New member
כנ"ל לפני שבוע בסביבות 4000$

לצכולה 20 פיט וזה היה הכי זול

xela4

New member
נו באמת...

תדליקי את המנגל ! ושימי איזה חגיגה בסנוקר בDVD. נראה לך שהיינו נותנים להם ללכת לרעות בשדות סידני ? אלה עויינים אלה.

שחר 8

New member
תודה רבה

תודה רבה לכל המגיבים. למי שכתב לי במסר אישי, המון תודה, אני פשוט לא מצליח לענות במסר ואני לא אהיה פה בשבוע הקרוב.

מיקש

New member
תתמקח יותר, תשאל יותר חברות

זה גם הרושם הראשוני שאנחנו קיבלנו, עד שמצאנו חברה שעשתה לנו מכולה שלמה, Door-To-Port ב-3000$ אמריקאי. תמחיר ה-D2D שלהם היה סביב 4500 דולר, ואמרנו שבשביל למלא טופס וחצי ולבחור חברת הובלה לא צריך עוד סוכן מתווך שמקבל משכורת מהכיס שלנו. D2P אומר שאתה מעסיק עמיל מכס בארץ, וחברת ספנות, בעוד ש-D2D אומר שאתה מעסיק גם עמיל מכס אוזי כאן בנוסף לעמיל הישראלי וחברת הספנות. בסה"כ שילמתי עוד כ-200 דולר אוזי לשחרר את המכולה (מיסים) ועוד כ-700 דולר אוזי על שרות משולב של: [א] העברת מכולה ל-Depot ופריקתה על מנת שקצין רשות ה-quarantine יוכל לפשפש בדברי. [ב] העמסת תכולת המכולה על מסעית הובלה רגילה (לא לתוך המכולה עצמה כי לא נהוג להוביל מכולות עד הבתים כאן) והעתה אלי הביתה. בד"כ שני השרותים ניתנים ע"י חברות שונות, ועולים סביב 500 דולר (אוזי) כ"א. אז יצאתי בזול. עוד הוצאות שאתה עשוי להיכנס אליהן הן: א. תפיסת מקום במחסני הנמל - אם המכולה מגיעה טרם המועד (כמו ששלנו עשתה) או שאתה עוד לא הספקת לשכור בית, אחרי הכמה ימים הראשונים (בין שבוע לשבועיים כמדומני) אתה מתחיל לשלם לנמל על שימוש במחסן שלו. ב. כנ"ל עם להחזיר את המכולה לחברת הספנות. איחרת - תשלם. ג. תפיסת מקום ב-Depot בו נפרקה מכולתך, אם קצין quarantine, ואולי גם קצין מכס (שתי רשויות שונות! המכס לא תמיד בא לבדוק, ה-quarantine ב-99% מהמקרים כן) לא מתפנה אליך מייד עם פריקתך ואתה צריך לחכות שהם ימצאו לך חלון זמן בלו"ז העמוס שלהם. במקרה זה תשלם עוד גם על השימוש ב-depot.

אנחנו שלחנו מכולה לניו זילנד

בשירות D2D ועלה לנו הכל כולל הכל כ-5000$ (כולל המיסים כאן) למכולה 20 פיט. אפשר היה אולי לחסוך קצת בהוצאות אלמלא היינו לוקחים D2D אבל, אני לא הייתי מצליחה בחיים להוציא את המכולה מהנמל תוך יום אחד ולהביא את אנשי ה-quarantine לבדוק את המכולה כאן בחצר הבית במקום בנמל. אחרי שלושה שבועות בבית ריק מחפצים, בלי הבגדים החמים, בלי המיטות של הילדים בקור של החורף הניוזילנדי, שום חיסכון כספי לא היה שווה לחכות עוד סוף שבוע במקרה הטוב. וההמלצה בדרך אליך במסר אישי.

roy14

New member
שלום לך, אני רואה שאתם פה

יפהההההההההההה לך. איך אתם?

למעלה