עלות כרטיס חבר

My Identity

New member
עלות כרטיס חבר

נכנסתי לקבע לא מזמן וכולם ממליצים לעשות כרטיס אשראי של חבר. רציתי לדעת מה העלות של הכרטיס, מבחינת דמי חבר שמשלמים לחבר ודמי הגבלת אחריות (ביטוח) שמשלמים לחברת כרטיסי האשראי. כיום יש לי כרטיס חייל ולכן אני פטור משני התשלומים המוזכרים.

deathcaster

New member
תגובה

מדוע שלא תשאל את הבנק שלך ? זה שונה מבנק לבנק, הכי פשוט שתשאל, אני מאמין גם שיש פרטים גם באתר הבנק שלך.

My Identity

New member
ניסיתי

ומסתבר שבבנק שלי (דיסקונט) די משחקים ראש קטן, אין להם מושג כמה דמי חבר "חבר" לוקחים - וחות מפשוט להזמין כרטיס, הם לא ממש מנסים להיות מועילים.

deathcaster

New member
חביבי

תגיד להם שאתה עובר לאוצר החייל, תראה שהם יהיו נחמדים.

david603

New member
אני ממליץ לך ישראכרט עם שיוך לחבר

עלות דמי הכרטיס נמוכה מאוד, אני לא זוכר בדיוק כמה. אבל אני מוכן לבדוק זאת עבורך כעובד תשלובת "ישראכרט". דויד.

25 ש"ח בחודש

ככה זה ב"פועלים" וניראה לי שזה זהה ביתר הבנקים. זה מאוד משתלם ! תפנה לבנק שלך ותבקש להזמין את הכרטיס.

deathcaster

New member
סליחה ?

25 ש"ח לחודש ? מאיפה ההגזמה הפראית הזו ? אולי לשנה אלא אם כן אתה מתכוון לסכום שיורד לך מראש מהמשכורת.

התכוונתי למה שיורד כל חודש מהמשכורת

כחברות ב"חבר". מעבר לזה, אין תשלומים נוספים מלבד מה שמשלמים בבנקים כעמלה או מה שלא יהיה...

deathcaster

New member
חחחחחחחח

חחחחחחחח........ אז למעשה יש לי כרטיס חבר בחינם..

deathcaster

New member
לא ממש

האמת היא שכשהשתחררתי, הלכתי לבנק וביקשתי לשנות את הכרטיס לכרטיס סטודנט , אבל הבנקאי אמר לי שמבחינת הבנק זה לא מעניין, אז אם לבנק זה לא מפריע, לי זה לא כ"כ צריך להפריע.

deathcaster

New member
מממממממממ

עשיתי בסוף גם כרטיס סטודנט אז אני מזגזג
כל הבעסה לקבל כרטיס עם מס' אחר ולהתחיל לשנות אמצעי תשלום לכל הדברים הקבועים

מ ס ט י ק

New member
אני בדיסקונט עם כרטיס אשראי של חבר

אני לא משלמת תשלום חודשים על הכרטיס אשראי, אני רק משלמת במשכורת החודשית על "חבר", זה לא תלוי כרטיס אשראי. ואכן מומלץ להוציא כרטיס אשראי של חבר

למעלה