עלות הובלה

gesus

New member
עלות הובלה

מישהו יכול להעריך לי כמה אמורה לעלות לי הובלה מנ"צ לת"א של מיטה כפולה, שולחן כתיבה, מיקרוגל ו-2 ארגזים גדולים?

לא יודעת לגבי העלות

אבל אם יש אפשרות לפרק את המיטה והשולחן הייתי מציעה לך לבקש עזרה מחברים ולהוביל לבד. חבל על הכסף...

gesus

New member
אין מצב לפרק

המיטה היא זוגית והשולחן בן 17 שנים (זה השולחן שלי מכיתה א') והפירוק שלו יהרוס אותו סופית.

ומה עם להשיג טנדר?

אם יש לך חברים מושבניקים אולי אחד מהם יכול לעזור... כי הובלה בתוך ת"א עולה כמה מאות ש"ח למיטב ידיעתי, ככה שהובלה מנס ציונה יכולה לעשות חור קטן בכיס שכבר יהיה קרוב למחיר של שולחן ומיטה חדשה מאיקאה (מזרון אפשר להוביל בכל אוטו פרטי על הגג). מציעה לך לקחת מספרים של מובילים מהמד"ס ולעשות השוואת מחירים. בתור מדד להשוואה אני יכולה לספר לך שאנחנו הובלנו מקרר מקריית אונו למזרח ק"ג, מרחק של 10 דקות נסיעה בערך, וזה עלה לנו כ-350 ש"ח אם אני זוכרת נכון.

דפקו אותך במחיר

אני השגתי הובלה של סלון 1+2+3 ב-200 ש"ח מחולון עד גבעת שמואל (קומה שניה בלי מעלית). פשוט מתקשרים לכמה מובילים ועושים סקר שוק.

Jazz Singer

New member
../images/Emo45.gif

מקרר מכוכב יאיר לקרית אונו ב150 ש"ח היה לנו.

יכול להיות שנדפקנו

לי זה לא כזה שינה כי זה יצא 100 וקצת לכל אחת, מה גם שניצלנו אותם להעלות עוד כמה דברים די כבדים (2 קומות וחצי בלי מעלית). אבל זו השותפה שלי שהביאה אותם (לא זו שאתה שונא, השניה).

nickey

New member
ואני הובלה של מקרר

חדש חדש מאילת לת"א ב100 ש"ח בערב שבת

תסלחי לי

אבל במקרה הזה המוברים פשוט פראיירים, רק הדלק עולה יותר. אלא אם מדובר במקרר חדש מהמפעל ואז זה סיפור אחר.

gesus

New member
לא נראה לי שהם העבירו רק לה

כנראה עשו שם איזו קומבינה וזרקו גם את המקרר לטנדר "על הדרך".

nickey

New member
אין לי מושג

ככה אני שילמתי לו על ההובלה.. כנראה איזשהו דיל או שהנהג פשוט רצה לחזור למשפחה.. אנערף, הרווחתי על חשבונו אבל כשהובלתי מכונת כביסה מהדירה הישנה לחדשה, מרחק 3 רחובות עלה לי 150 ש"ח

לפי מה שהבנתי

התשלום הוא בעיקר על ההובלה הפיזית ולא על הנסיעה, ובגלל זה להוביל סתם חפצים בקרטונים עולה פחות מאשר להוביל מקרר או מכונת כביסה שדורשים עבודה של שני אנשים שהורסים את הגב. זה גם למה היה נראה לנו הגיוני המחיר שהמוברים דרשו - 2 חבר'ה עולים 2.5 קומות עם מקרר ומכונת כביסה, 100 ש"ח לכל אחד נראה לנו פחות מדי בשביל דבר כזה (לא שהיינו מתנגדות לשלם פחות).

ד"א...

זה בערך 5 שעות נסיעה, כך שמאה שקל ל - 5 שעות של גם נהג לבד יוצא 20 ש"ח לא כולל מע"מ, דלק והוצאות על הרכב, ואם הוא גם חזר אז 10- ש"ח, הערכה שלי אם הובילו לך מקרר במאה ש"ח, הנהג הרוויח 5 ש"ח לשעה (אחרי הוצאות), ואם בא נהג ומובר אז הם הרוויחו 2.5 ש"ח לשעה. נשמע משתלם, אני הולך לעבוד בזה.

סנופה

New member
לא יותר מחמש מאות שקל לדעתי

אפילו הרבה פחות. אם תרצה מספר של אחלה מובילים, רק תגיד

למעלה