עלות בנייה משוערת

מעושן

New member
עלות בנייה משוערת

אני שוקל לבנות מספר יחידות דיור מה בערך עלות הבנייה של יחידה כזאת.הכוונה עלות למ"ר. האם גודל של יחידת דיור של 20 מ"ר הוא סביר? כן אני יודע שקשה לתת הערכה אבל אני רק בשלב של הערכה ראשונית מאוד של כדאיות.

מה כוללת יחידת הדיור ?

יחידה עם מטבחון שרותים חדר שינה וסלון 40-60 מ"ר בצימצום רציני זה יכול להיות 30 מ"ר ברוטו

מעושן

New member
תודה על התשובות

המטרה היא עבור סטודנטים חדר אחד +שירותים מקלחת ומטבח

עלות בניה היום בשמיים

הקבלנים השתגעו לגמרי , המחירים ששמעתי אתמול משכני , זה לא יאומן .

בינא

Member
עלות נמוכה לבניית יחידת דיור להשכרה

כאשר בונים יחידת דיור כהשקעה לצורך השכרה, עלויות המבנה, חשובות ביותר, כדי שההחזר על ההשקעה יהיה המהיר ביותר האפשרי. לצורך כך יכולה להינתן לך תשובה מספקת, אם תכתוב לדוא"ל של החתום מטה. כל מחיר שיופיע בפורום, יגרור אחריו תגובות שונות ומשונות, אשר לא יתרמו למשקיע דבר.

מעושן

New member
בואו נשאל את זה ככה

500$ למ"ר זה אפשרי? הכוונה לפני ריהוט ומיזוג.

בינא

Member
המחיר אפשרי. ניתן גם בפחות...

השאלה היא מה אתה מכניס למחיר הזה ומה לא... לפרטים, כתוב לדוא"ל החתום מטה.

בינא ! יש חגיגת מחירים היום

לשכנים שלי דרשו 90,000$ עד 110000$ לשלד של 210 מ"ר כולל גדרות ומשטחי בטון בגינה . שזה בערך 380$ למ"ר רק לשלד .

M הדרך

New member
בינא מחטיא את מטרת הפורום

בינא שלום, בהודעותיך נראה כי יש לך ענין למשוך לקוחות מאחורי הקלעים לשם מציאת עבודה. לא חושבת שזה הוגן לייצר מצב שכביכול מישהו כאן עושה עליהום בתגובותיו השונות והמשונות. לכל אחד הזכות להביע דעתו. לא חושבת שתשובות מאחורי הקלעים הם מטרת הפורום. אני כן חושבת שאם כבר אתה בוחר לענות אז למה לא כאן קבל עם ועדה למען יידעו כולם ולא יסגרו דיונים בטרם התחילו? ואני כן חושבת שהרבה פעמים דווקא תגובותיך הן השונות והמשונות. מצטערת שלא כתבתי לך למסרים כי אני חושבת שבמידת מה דעתי חשובה
יומעולה Mהדרך

מעושן

New member
למה ש רק תפוז ירוויחו מהערך

שבינא מייצר. גם ליוצר המידע צריך להיות רווח כלשהו לא רק ליצרן הפלטפורמה

בינא

Member
עם כל הכבוד לפורום...ויש כבוד

לא כל מידע פרטי צריך לעלות בו ולכן אני לפעמים מבקש הבהרות בדוא"ל, כדי לא להלאות בשאלות בפורום... נשמע לך מוזר? כזה אני...מקצוען כזה...אחד שמברר לפני שעונה וזה לא כדי להסתיר משהו או להרוויח "מאחורי הקלעים" אלא מזהירות מקצועית, כדי לא לענות "שטויות לא מבוססות"...כפי שכמה עושים כאן. במקרה זה, חשוב ביותר לדעת מה מוכנות המשקיע להשקיע ולאיזו תמורה הוא מצפה כדי לחשב עלות/תועלת של הבניה, אורך החיים המצופה מהמבנה, אם הבניה אמורה להיות זמנית או קבועה, אם יש כוונה להפכה למגורים למשפחה בעתיד או זה מבנה כמו תעשיה, להשתמש כמה שנים ולהפסיק את השימוש, המשפיעים על סוג המבנה, סוג הבניה, סוג התכנון ועוד ועוד...מקווה שהסברתי את עצמי. נ.ב. מהפורום הזה, עם כל הכבוד, לא ניתן "למשוך לקוחות מאחורי הקלעים לשם מציאת עבודה" כפי שאת כותבת, אלא מכסימום לבצע הכרות ראשונה ואז, אם נדרשת עבודה מקצועית בתחומים בהם אני עוסק...אפשר לדבר על עבודה. זו אינה מטרת השתתפותי בפורום. הבהרתי זאת מספר פעמים בעבר.

בינא

Member
גודל אידאלי של יחידת דיור להשכרה?

אין דבר כזה. גודל יחידת הדיור צריך להיות יחסי לכוונות המשכיר: אם יחידת הדיור אמורה להיות זולה ולספק סטודנט במהלך לימודיו או לחילופין היחידה מיועדת למשפחות עם ילדים. בשתי הדוגמאות, דרישות הדיירים יהיו שונות ואיתן גם עלות ההשקעה הנדרשת, כמו גם שכר הדירה אותו יוכל המשכיר לבקש. פרטים נוספים ועזרה, תוכל לקבל אם תכתוב לדוא"ל של החתום מטה.

למעלה