עלות אימון

עלות אימון

מופנה בעיקר לסאלי. קראתי באתר שלך שמחיר מפגש בשעות הבוקר והצהריים 300 שח, ובשעות הערב 360. אפשר לדעת למה ההבדל בעלויות?

לא בטוחה שיש "עניין לציבור" אבל בסדר...

תודה ענן על השאלה
בספק קצת אם זה מעניין מישהו, אבל בשביל הסיכוי הקטן שאולי זה כן מעניין, אני אענה בתפוצת נאטו. תמחור משקף את העדיפות של המתמחר. מוצר שאתה מעוניין למכור בכמות נמוכה יותר, אתה מתמחר קצת יותר גבוה. הרבה פעמים יצא שאנשים שעובדים כשכירים רוצים להתאמן. ונוח להם יותר בערב. אבל לי נוח יותר בבוקר (מי מאיתנו לא רוצה לעבוד ביום ולבלות או לנוח בערב?...) אז ראיתי שאם הפגישה בערב קצת יותר יקרה, רוב האנשים מצליחים למצוא לעצמם בוקר שהם יכולים לשוחח איתי מוקדם, לפני העבודה (מדובר בד"כ בסקייפ, כך שזה לא גוזל המון זמן). והמעטים שלא יכולים להתפנות בבוקר, משלמים לי תעריף כזה, שגם לי זה יהיה נחמד לשוחח איתם בערב
וככה כולם מרוצים. אני מקוה... והשארתי את יום שישי בבוקר בתעריף בוקר, כדי לא לקפח את השכירים שהם קצת יותר תפרנים. עונה על השאלה?...

bridges

New member
לקחתי את הרעיון...

את רואה דווקא יש עניין לציבור
לי יש גם סיבה אמיתית: בערב אני הרבה פעמים נאלץ לשכור בייביסיטר ומעניין שאף פעם לא חשבתי על הרעיון. רונן

נחמד ../images/Emo13.gif גם אני קיבלתי רעיונות כאן בפורום

למשל, אורן אמר בזמנו שהוא נפגש עם אנשים בחינם. אחרי זה שיניתי את המדיניות, כך שאם לא מרוצים אחרי מפגש ראשון, לא משלמים עבורו. הרבה זמן היתי עם המדיניות הזו ומרוצה ממנה. לאט לאט התחלתי להטיל ספק. המעטים שלא רצו להמשיך אחרי פגישה ראשונה, סיפרו לי שהם קיבלו ממנה הרבה ערך. היו אפילו שלוש נשים השנה שהתעקשו לשלם על הפגישה הזו (שזה נניח חצי מאלה שלא המשיכו). ושאלתי את עצמי אם זה נכון לא לגבות תשלום על זה. המטרה המקורית היתה שאנשים יצאו עם טעם טוב בפה גם אם הם ממשיכים. וראיתי שאנשים יוצאים עם טעם טוב בפה בכל מקרה, אחרי שיחה איתי. לאחרונה אורן כתב שהוא כבר לא עושה פגישה ראשונה בחינם. וזה כנראה היה הטריגר האחרון שלי לשנות גם את זה. משהו בזה כבר לא מתאים לי. סתם דוגמא נחמדה להפריה הדדית

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
גם לי יש שני תעריפים

אחד לקליניקה שלי ברעננה שהיא בביתי והזמן נוח וגמיש והשני למפגשים בחדר המפגש שלי בתל אביב.. אותו היגיון, רק בתוספת החשבון של ההוצאות הנוספות שכרוכות עבורי בהגעה לתל אביב.

ordanco

New member
שימוש בתמחור לתהליך

תמחור הוא אכן דרך מצוינת להוביל רעיון, אני רציתי להוביל מספר דברים: 1. התחייבות של לקוח לתהליך. 2. התמודדות עם תופעת כאשר קשה מדי הלקוח לא בא לפגישה. 3. אי התעסקות כספית בכל פגישה. 4. תזרים מזומנים קבוע עבורי. אז יצרתי תמחוא עם הנחה יפה למי שמשלם מראש על התהליך (ב 3 צקים) התוצאה: כל המתאמנים משלמים מראש (כולם רוצים את ההנחה), מתאמנים נרתמים בצורה רצינית יותר לתהליך ומשיגים תוצאות מצויינות, הסתיימה לחלוטין תופעת העלמות של מתאמנים, פיניתי עוד זמן בכל פגישה, ואם יש שבוע חנוכה ויש פחות פגישות אז ההכנסות שלי נשארות יציבות (חשוב למשלמי המשכנתא..). היפה בתמחור, כמו שתיארה סאלי, שזה יכול ליצור פתרון נוח לכל הצדדים, אורן

למעלה