עלות אימון

super atalef

New member
עלות אימון

שלום! לאחרונה לאחר יעוץ מידידה הגעתי למסקנה שאני צריך למצוא מאמן אישי. לצערי המצב הכלכלי שלי רע בימים אלו ויחד עם הצורך למצוא מאמן אישי יש לי מצוקה כלכלית אמיתית. כמה עולה פגישה עם מאמן אישי? איך ניתן למצוא את אלה שלא צריך לקחת הלוואות כדי לעשות אימון? האם "הזולים" הם בהכרח הפחות טובים? תודה.

amic

New member
בוקר טוב-יפה שהחלטת על הצורך באימון

העלות במקרה זה אינה מוכיחה על האיכות ותוצאות טובות תלויות יותר במתאמן מאשר במאמן. ניתן למצוא מאמנים זולים וטובים כמו גם יקרים שהם פחות טובים. הכימיה בין המאמן למתאמן מאוד חשובה. אתה יכול גם לפנות לבתי ספר,או לחפש בלוחות ולמצוא אימון חינמי על ידי סטאג'רים. לא כתבת מאיזה אזור בארץ אתה. עמי

bridges

New member
זה הכל תלוי בך

ברוך הבא לפורום שלנו. אתה יכול לעשות אימון בחינם או במחיר סימלי (אימון מסטאג'ר) ואני משער שמאמן ידוע מאוד וממותג יכול לקחת אפילו 800 ש"ח לפגישה ויותר. אולם רוב המאמנים לוקחים בין 200 ל-400 ש"ח. זכור שאימון מוגבל בזמן (בין 10 ל-12 פגישות) כך שניתן לתכנן את עלותו. עכשיו, כמו כל מוצר המחיר לא תמיד תלוי באיכות המאמן. הרבה תלוי ביכולת השיווקית והמיתוג של המאמן. לעומת כל מוצר אחר באימון המצב יותר מסובך, משום שיש גם תלות בכימיה בינך לבין המאמן. אני מזמין אותך לשאול את עצמך: נניח שהאימון עובד עבורך, מה התוצאות שיהיו לך, עד כמה זה שווה לך להשיג את התוצאות האלה? אם עכשיו מכשיר הטלויזיה שלך בבית היה מתקלקל כך שלא ניתן לתקן אותו, האם היית קונה טלויזיה חדשה? אם התשובה כן, אז איך זה שאתה מוכן להוציא כסף על טלויזיה ולגבי אימון אתה מתלבט? רונן

super atalef

New member
המשך

אני בן 23 תושב המרכז נכון לימים אלו.. הבעיה הכלכלית אצלי היא לא העיקר אלא סימפטום של מחלה גדולה בהרבה. אני מודע לרוב הבעיות אך לא מצליח להתמודד עמן לבד.

הגר שקד

New member
בחירה כלכלית

שלום סופר עטלף, ניכר מדבריך שאתה מבין ומודע לחסמים ולסימפטומים שמעכבים אותך - וזו התחלה טובה. כפי שנכתב כאן, עלויות של מפגש אימון נעות מסכום סמלי למאות שקלים. אך מאחר והדגשת שהבעיה הכלכלית היא סמפטום ל"מחלה", הייתי רוצה להרחיב איתך את הנושא ולשאול באיזה תחומים נוספים בחייך השיקול המרכזי לבחירתך הוא העלות הכלכלית? באיזה מצבים שיקול זה הצדיק את עצמו? האם היו מצבים שבחירה ב"מוצר" הזול הכשילה או פגעה בך? בהתבוננות בחירותך הכלכליות עד כה - האם הן שרתו וקדמו אותך למקום אליו אתה שואף להגיע?

super atalef

New member
אני לא מחפש את הכי זול אך גם לא את הכי יקר...

בא לי לעזור לעצמי מבלי לפשוט רגל טוטאלית..

bridges

New member
אז בוא נתחיל לעבוד..

מה התקציב שאתה יכול להרשות לעצמך? אני מזמין אותך לא להסתכל על מפגש אחד אלא על תקציב כולל (תיקח בחשבון שהתקציב מתחלק על שלושה חודשים). רונן

super atalef

New member
עניין של תקציב...

מילה נחמדה כשיש מאחוריה גיבוי של מזומנים. אני מוכן לעשות אחרת ולתת לכול המעוניין להחליט. אני מציע לפרסם את תדפיס העו"ש שלי ותדפיס שמאשר שאין לי חסכונות ופקדונות. איך אני אמור לקבל החלטה על סכום שעדיין אין לי? רק בשביל לתת מושג.. אם הייתה לי משכורת קבועה של 5 אלף שקל ללא מינוס, התקציב היה נע בין 5000 ל8000 כמו שאיני יכול לשער באמת את המחיר שהייתי משלם לולא היה לי קל וחומר שקשה לי להעריך את המחיר כשאין לי. אם יש כאן מאמן שמאמין באתגרים שלא רואה את התגמול הכספי בלבד לנגד עיניו אני ארצה להתאמן אצלו. מבטיח לאותו מאמן שאם נצליח אני והוא להגיע לתוצאות ממשיות התגמול יבוא. אני לא מתכון להשאר תפרן לכול החיים... אחת הסיבות שאני הרי מחפש מאמן...

super atalef

New member
הבהרה!!

אני לא מחפש לא לשלם! יש לי עדיין תזרים מזומנים כולשהו.. ויש מאיפה לקצץ גם.

bridges

New member
רוצה פריצת דרך כבר עכשיו?

אני מזמין אותך לשים לב למשהו, שיכול להביא פריצת דרך לחיים שלך כבר עכשיו, לפני שאתה מתחיל אימון. על מי אתה מטיל את האתגר? על עצמך או על המאמן? על מי האחריות? עליך או על מישהו אחר? אני מזמין אותך לשקול דרך אחרת: אני מזמין אותך לקבוע עכשיו תקציב לאימון בצורה הזאת: בוא נניח שהאימון הצליח ויש לך היום משכורת קבועה. מהי המשכורת ההתחלתית שאתה מאמין שתקבל? מה הסכום שאתה מוכן להקדיש לאימון מאותה משכורת? אחרי שענית על השאלה הזאת, אני מזמין אותך למצוא מאמן שיכול לתת לך שירות באותו הסכום. מה הדרך הזאת תאפשר לך? מה היא תחייב אותך לעשות? רונן

elimor6

New member
לא מסכים עם הסיסמא הזו, תלוי ממי אתה מקבל

יש לי משהו לומר כנגד, לעיתים כמה שאתה משלם על דבר זה מה שהוא שווה ולא יותר מיזה כסף יוצר אשליה דמיונית שהמוצר או השירות אכן שווה אבל זו רק אשליה, כי לפעמים הוא שווה הרבה יותר ולפעמים הוא רק אשליה או סתאם פלסבו.

amic

New member
המקרה של אימון זו ממש אימרה ריקה.

בדרך כלל אימון של מתחילים מלווה בסופרוייזר ותיק ומנוסה. וגם אם לא זה תלוי באישיות המאמן,באישיות המתאמן ובכימיה שביניהם.

super atalef

New member
המשך...

אם הייתה לי הכנסה קבועה של כמו שאמרתי 5000 לחודש אני נוטה להאמין שהתקציב היה בסביבות ה5000 גם... האתגר והאחריות היא על שני הצדדים. האימון לא יצליח כאשר אחד הצדדים לא תורם את חלקו. או כאשר את את הכימיה. אני רוצה לצאת ממעגל הקסמים הזה שלי. להתחיל דף חדש ולא כ קלישאה.

israel41

New member
אימון פעם אחת

אתה מסכים שאימון אישי זה לא רק לפעם אחת וזהו , הרי זה מספר מפגשים בכדי לקבל תוצאות סביר להניח שגם לך לא היית מוטיבציה לעבוד ללא כל תמורה אם אתה רוצה להפיק תוצאות חיוביות חייבים לתת משהו אפילו סימלי תקן אותי אם אני טועה

CIsaac

New member
שלום לישראל

מה דעתך? האם התמורה חייבת להיות בכסף? האם התמורה חייבת להיות משהו שמגיע ממקבל האימון? האם יש אפשרות כלשהי שנותן האימון יקבל משהו מעצם קיום האימון? האם יש אפשרות שכאשר אין תשלום ישקיע מתאמן את כל נשמתו בדבר שאינו משלם עליו אך יתרום לו בצורה משמעותית? יכול להיות מצב שמאמן מעוניין בהצלחתו של האדם איתו הוא עובד רק כדי לראות פרי השקעתו? אני תוהה מה דעתך? איציק

israel41

New member
לא תמיד חייב לה

שלום לך איציק לא חייב להיות בכסף העיקר שהמטפל לא ירגיש מנוצל ושיהיה לו מוטיבציה לטפל

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אתה צודק,

מה שאמרת הוא המוקד - אך מאמנים רבים בתחילת דרכם שמחים לאמן בשביל לצבור ניסיון. הערך שהם מקבלים הוא הניסיון שהם צוברים, וכסף פחות חשוב עבורם בשלב זה.

super atalef

New member
למה כולם חושבים שאני לא רוצה לשלם??

אני חושב שמגיע למאמן לקבל כסף. זה מקצועו זאת פרנסתו. אני מוכן לשלם סכומים גבוהים. אם היה לי. כשאין לי מאיפה אני מוכן לשלם אבל סכומים משמעותית פחות גבוהים.. זה הכול.

למעלה