עלות אימון

bridges

New member
אני לא חושב כך

אני מנסה לברר איתך מה הסכום שאתה מוכן להוציא על מנת שתוכל לפנות לנאמנים הנכונים.

הגר שקד

New member
אולי כי זהו המסר שקיבלנו ממך

מהודעתך השתמע שמה שמעניין אותך זה רק עלות האימון. אם תספר קצת יותר על מטרותיך נוכל להרחיב את הדיון גם לשאלות נוספות כגון שיטות אימון והתמחויות של מאמנים, ואולי תוכל גם לחוות על קצה המזלג התחלה של אימון בפורום. מה דעתך?

CIsaac

New member
אולי אתה מעוניין לשלם, אבל הסתרת את זה היטב

מספר פעמים נשאלת, בצורה ישירה ובצורה עקיפה, מה אתה מעוניין לשלם תמורת אימון אישי. אני מזמין אותך לעבור על השירשור ולנסות להבין מה אתה מעוניין לשלם תמורת אימון אישי מתוך ההודעות שכתבת. אספר לך שזה אחד הדברים שיעשה אתך כל מאמן. להבין מדוע אתה נמנע מלפרט דברים שהם מהותיים להשגת מטרתך. גם אם תבחר לא לשתף אותנו בתגובה להודעה הזו - קח את הדבר לתשומת לבך ותרוויח מזה. הצלחה רבה לך איציק

super atalef

New member
תגובתי

לא ניסתי להסתיר שומדבר ולמעשה הייתי הכי גלוי ושקוף. הסיבה שלא עניתי על השאלה כמה אני מוכן לשלם נוסעת מזה שלא הייתי באינטרנט יומיומיים, ומשום שאיני יודע בעצמי כמה אני יכול ומסוגל מעשית לשלם. הנכונות לתשלום ישנה מצידי שלא יהיה ספק. בגלל המצב הכלכלי הרעוע קשה לי לנקוב במספרים. קיוויתי לעשות זאת יחד עם המאמן עצמו. קיבלתי מספר פניות של מאמנים מתוף הפורום ואני רוצה להודות לכולם!

ההתעסקות בכלכלה אף היא דורשת אימון

הנישה שלי היא ניהול כלכלת המשפחה וחובקת בתוכה ייעוץ ואימון כי הפתרון לבעיות כלכליות הם התנהגות + ידע. תהליך כזה , מבחינתי אינה הוצאה אלא השקעה מוכחת. אם תהיה מעוניין, צור קשר. אריק

super atalef

New member
תודה אריק אך לא סוג כזה של אימון אני מחפש.

הבעיה הכלכלית אצלי נובעת מבעיה אחרת לגמרי שבה צריך להתעסק.

CIsaac

New member
אני מקווה שתמצא

בין הפונים אליך את מה שאתה מחפש. ורק זאת אוסיף - לא הייתה כאן כוונה לומר שאתה מסתיר משהו. הכוונה הייתה לומר שאם אתה מעוניין לשלם את זה הסתרת בתשובות שנמנעו מלהציג ערך כלשהו. מצבך די ברור והיושרה שלך מרשימה. עם כל זאת אזמין אותך - לעצמך - להעריך את הערך שאתה מציב לאימון ולהשוות את המספר הזה עם המספר שאליו תגיע עם מאמן. הרבה הצלחה לך בהמשך מחזק את ידך איציק

למעלה