עלון מס' 5

עלון מס' 5

תוכנית של חמישה צעדים - חלק ב', נשלח לכל רשימת התפוצה. השבוע נשלח העלון דרך מערכת אוטומטית חדשה, ואני מקווה שלא יהיו בעיות מיוחדות. אם בכל זאת לא קיבלתם את האימייל, אשמח אם תשלחו אליי תגובה. ניתן לצפות בעלון גם כאן תגובות, הערות, הארות - בשמחה!

ליעל, אפשר לדווח לבעל?

ליעל היקרה, קיבלתי את עלונים 4 ו 5 לאימייל שלי. תודה לך!!! העלונים מוסיפים לי. האם אפשר להתחיל מנקודה של כתיבת התוכנית (עלון 4) ורק אח"כ לחזור לשלבים הקודמים? האם אפשר לדווח לבעל על עמידה במטלות?

היי שמחה :)

תודה על הדברים החמים. את מוזמנת לעשות שימוש בעלונים, בדרך שהכי מתאימה לך באופן אישי. אם את שואלת אותי, בעקרון אפשר להתחיל ישר מהתוכנית, אם את יודעת וממוקדת במשהו שאת רוצה להשיג. עלונים מס' 1,2,3 מיועדים יותר לעזור לך להתחבר לנושאים שונים שמצריכים את תשומת הלב שלך, ולעזור לך לבחור אחד מהם להתמקד בהם. אם יש לך בעיה של בחירה והתמקדות, הייתי ממליצה בכל זאת להתחיל מההתחלה. לגבי דיווח - אפשר לבחור בכל אדם שנראה לך מתאים לעניין, רק שהוא חייב להיות תומך ואמפטי ויחד עם זאת ענייני ולא וותרן. אם הבן-זוג שלך הוא כזה אדם, ולא אחד שיזלזל במאמצייך לשנות, או ימעיט בהישגייך, ולו הקטנים ביותר, אז הוא בהחלט מתאים למשימה. בהצלחה, ואל תשכחי לספר, כי אני נעשית נורא סקרנית :)

KOMY

New member
שוב לא קיבלתי אותו, אבל הדפסתי מתוך

הקישור שנתת לאתר שלך. תתחדשי
אין לי הרבה זמן להיות פעילה כאן בפורום, אבל מנסה לקרוא לפחות, וכמובן עובדת על התוכנית שלי. תודה לך יעל
ותודה לכל המשתתפים כאן בפורום, הקריאה בהודעות שלכם עוזרת מאוד. בעתיד הקרוב אני מקווה גם שאוכל להיות פעילה יותר גם כאן.

יעל... ../images/Emo108.gif

קראתי עכשיו את העלון והוא נראה לי ממש מסקרן כשאני יגיע לדירה אני אוכל להתעמק בו בצורה יותר טובה... צפי לתגובה ביום ראשון... חחחחחח

הממ...

קצת חלשה הרבה מאוד עייפה... המצב הנפשי מאוד קשה אני מרגישה ממש שאוטוט אני מתמוטטת (מבחינה נפשית) וסתם עצבנית על כל העולם (אבל מנסה לא להוציא את זה על האנשים שאני אוהבת..) אבל יותר מהכל אני אופטימית אני אופטימית כי אני יודעת ואני בטוחה שיהיה טוב! הרי חייב להיות טוב לא? או אולי אני סתם נאיבית שבעצם רואה את החיים עם משקפיים ורודים... נו שויין.... יהיה טוב (מה לא??!!
) נדבר ביום א' אני זזה לדירה (אני בעבודה
) ביי ושבת שלום לכוולם!!!!!!!!11 (ושיהיה רגוע...)

למעלה