עלון מס' 2 נשלח

עלון מס' 2 נשלח

עלון מס' 2 - פנסים מהבהבים מרחוק, נשלח היום. מי שלא קיבל את העלון או קיבל אותו לא קריא, מוזמן לשלוח אליי אימייל. העלון יעלה מאוחר יותר היום גם למאמרי הפורום. הערות/הארות כמובן יתקבלו בברכה, ערב נעים, וגמר חתימה טובה

t32

New member
וואו

ממש טוב חומר להרבה מחשבה, תקווה ועשיה. תודה

א ס י ת

New member
../images/Emo9.gif

יש לי בעיות עם המחשב. וירוס כנראה התלבש על הנורטון. ואני חסרת הגנה.. אז בימים האחרונים ניסיתי לתקן את המחשב בעצמי. רק שאני מומחית קטנה מאוד בתיקון מחשבים. חשבתי אולי לקחת קורס בתיקון מחשבים. אבל זה יותר מדי משעמם. לדעתי צריך לפרמט את ההרד דיסק...אוףףףףף שוב טכנאי... התחלתי לכתוב בבוקר, וקבלתי מרץ לעשות דברים אחרים. כך שאני ממשיכה. קראתי את שתי המשימות, לגבי הראשונה אני קצת מיואשת...יש לי יותר מדי שנים לכתוב...לא פייר.
אני חושבת שאכתוב את קיצור תולדות הזמן (חיי).
המשימה השניה, קצת מבלבלת אותי.. אני הולכת לזרוק מיליון רעיונות לאויר. נראה מה ידבק אלי במשך 5 השנים הבאות. למרות שאני כבר לא עובדת, ואני יכולה להתבדר כל היום, אני לא הטיפוס להתבדר. אני אוהבת לעבוד... כנראה שאחפש חצי משרה, ואוסיף לזה גם ציור. אני אוהבת אחריות, לעבוד בצוות, ועם קהל. רק לעסוק בציור נראה לי מאוד בודד. בינתיים אני עדיין עסוקה עם הדירה ועם עוד פרוייקטים שלא קשורים לעבודה או לציור. הם בשלבי סיום, ועכשיו תקופת החגים ויש משפחה ואירוחים. אני רוצה לציין יעל, שנוצר כאן פורום טוב ורציני. ואני שמחה להשתתף בו. גמר חתימה טובה.

sobolina

New member
יעל ../images/Emo26.gif

אני רק רוצה לציין,שדרך הכתיבה שלך מש מעוררת קנאה. הייתי עם פה פעור לכל אורך קריאת העלון. לשמחתי,לא שאני מצפה לקבל ממך פטור כלשהו,עשיתי מסמך בדיוק כזה לפני כמה שנים - ואין לך מושג (או שבעצם כן
),עד כמה אני שמחה לראות כי עמדתי בחלק מאוד נכבד מההתחייבויות שלי לעצמי. אני תמיד אוהבת,לאחר כבישת יעד נוסף,שהוא לאוו דווקא פסגה,להוציא את אותו המסמך,ולסמן על אותה מטרה
. ומעבר לכך - פשוט להתענג על כך ששוב הוכחתי לעצמי כי "הנה - אני מסוגלת". אני מאחלת לכולם להגשים את כל החלומות - ולעולם לא להתייאש. ובנימה אישית יעל,אני חושבת שזו אחת הקהילות הפורומים היותר איכותיות שנוצרו כאן - אם לא האיכותית ביותר. שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולנו הילה

שאלה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

לא סיימתי את המשימה השבועית הראשונה ולא יהיה לי גם זמן לסיים אותה עד יום שלישי.. זה בסדר אם אני אסיים אותה ביום שלישי, ואז ביום רביעי-חמישי אעשה את המשימה של העלון השני

היי תותי

הייתי ממליצה שתעשי אחרת: תתחילי עם המשימה של השבוע הנוכחי (שבוע 2), ביום שלישי, כדי שתוכלי לסיים אותה לקראת סוף השבוע. ולגבי המשימה הראשונה - תחליטי עם עצמך שתקדישי לה קצת זמן בסוכות או בזמן פנוי אחר, כדי להשלים אותה. עדיף בצורה הזאת, כי לקראת סוף השבוע כבר ייצא עלון מס' 3, וחבל שתסחבי פער שיהיה קשה לגשר עליו אחר-כך.

כן, עדיף, ויהיו משימות

שיהיו המשכיות משבוע לשבוע. אבל המשימה הראשונה היא קצת שונה במובן הזה, כי אפשר לקחת אותה למקומות שונים. העקרון שלי בכל נושא המשימות הוא לא לגרום לתסכול למי שלא הצליח לעשות את הכל. אם את יכולה לעבוד על המשימה הראשונה והשנייה עד סוף השבוע, ובאמת תצליחי לעשות את זה - אז עדיף, אבל אם המחיר של ביצוע משימות 1+2 לפי הסדר יהיה שתחמיצי את משימה מס' 3, אז לא עדיף.

למעלה