עלויות?

עלויות?

כמה לוקחים סטודנטים על......( per hour) משק בית? בייביסיטר? שיעורי בית ועזרה בלימודים?

מאמי .. ששששש לא לגלות פההה !!!

אני מאד דיסקרטי בעניין ופעם ראשונה חינם.. אח"כ הן כבר מתמכרות אלי ולא סתם יש לי וילה בכפר שמריהו ואחוזה בסביון ועוד וילה בשכונת צהלה בת"א. כמובן לא סתם אני לוקח כדורים נגד הזיות...

Silly Wisdom

New member
המממ אז ככה :

משק בית- בין 35-50 תלוי איפה את גרה ואם זה פסח או לא .... (עכשיו זה כבר פסח) בייבי סיטר- המממ אין לי ממש נסיון- אבל נע בין 20 ל35 תלוי כמה ילדים ומה את צריכה לעשות איתם שיורים פרטיים- בין 50 ל180 שוב תלוי מי ומה ולמה :) אני ממליצה לך לקחת כמה שיותר!

אמממ אז ככה...

:p אני גרה במושב ליד קרית מלאכי, מושב של תימנים. כעת פסח אבל אני לוקחת35, זה מעט מידי לדעתך? לגבי בייביסיטר זה בדר"כ שני ילדים, בגדול לשמור עליהם, בגילאי 2-6. אני עושה פעילויות כאלו או אחרות כדי לבדר אותם כמו כדורי שוקולד אבל לא יותר מזה. לגבי שיעורים פרטיים אספר לך מקרה: אתמול הייתי בגן שעשועים עם שני ילדים שאני עושה להם בייביסיטר, ניגשה אליי אמא והתחילה לחפור (כל זה במושב), כידוע לך כמו במושב כולם מכירים את כולם. שאלה אותי אם אני עושה גם שיעורים פרטיים אז אמרתי לה כן, שאלה כמה אני לוקחת, אמרתי לה 40 שקלים לשעה וציינתי שזה מחיר מינימאלי. אחרי זה מה היא שואל אותי? ואם יש לי 2 ילדים, יש הנחה? :/ איך אני אמורה להגיב במקרה הזה? לא לשכוח שאנחנו במצב של מיתון ואני מעדיפה לוותר על חמישה שקלים לשעה אבל להעביר שיעורים פרטיים ולעשות כסף לפחות בדרך הזו..... יצא ארוך, אה?... כעת אפשר לנשום....

Dwarfit

New member
40 שקלים לשיעור פרטי ?! ואווו את זולה פחד

אצלינו לוקחים מינימום 70

Dwarfit

New member
כן אבל זה ככה בכל מקום לדעתי

יש פה כאלה שלוקחים יותר ממאה שקל לשיעור ! אל תעשי הנחות אם כבר תאמרי לה 100 שקל לשני הילדים

Silly Wisdom

New member
אני אגיד לך מה!

אני לא נורמלית! 35 לפסח??? את צריכה לקחת לפחות 45 זה הגב שלך!!! על זה אל תוותרי- שיקנו פחות קופסת סיגריות! לגבי שיעורים פרטיים- לדעתי פה את יכולה לבוא לקראתה כי זה באמת ילדים וחינוך וחסד וכו'...ופה אין לך עבודה פיזית...תעשי לה הנחה של 10 ש"ח על הילד השני :) ומאמי- 40 ש"ח זה מחיר של מיתון תגידי לה! אחרי הכל לא רק לה יש יש מיתון.... אשרייך-בהצלחה מותק- תהני!

תודה יקירתי...

החלטתי להפסיק עם המשק בית, אעשה רק בייביסיטר ושיעורים פרטיים....

למעלה