עלויות MRI - חדשות 2

ayab4

New member
עלויות MRI - חדשות 2

שלום לכולם, לצורך כתבה בחדשות ערוץ 2 על מערך הMRI בישראל אנחנו מחפשים לעשות השוואת מחירים לבדיקת MRI ברחבי העולם.... אז- האם אתם יודעים כמה עולה בדיקה במקום מגוריכם? אנא שלחו לנו מייל לכתובת [email protected] תודה רבה

לא יותר פשוט גוגל?

יש הרבה אינפורמציה ברשת, הנה אתר אחד שיש בו טבלת השוואה כלשהי - לא יודע איזו בדיקה זו בדיוק, מה הבסיס להשוואה וכו' - אבל אני בטוח שתצליחו למצוא את האינפורמציה שאתם מחפשים אי שם באינטרנט.

Y B Normal

New member
נאה דורש נאה מקיים

אם היית מחפש בגוגל היית מגלה שהדומיין ch2news.tv לא קיים... יכול להיות שתפוז מנסים לעורר את הפורום מתרדמתו?

John the Savage

New member

הדומיין mail.ch2news.tv בהחלט קיים:
nslookup mail.ch2news.tv Non-authoritative answer: Name: mail.ch2news.tv Address: 62.219.246.99​
שזו כתובת IP ששייכת לבזק בין-לאומי.

John the Savage

New member

נסביר לך לאט ... חדשות ערוץ 2 הם לא ספק אינטרנט. הם לא מחזיקים בחוות שרתים משלהם. המייל של עובדי חברת החדשות של ערוץ 2 מגיע לשרת ששייך לבזק בינלאומי. גם אתר mako.co.il, אגב, יושב על שרת ששייך לבזק בינלאומי, ולא במחשב שנמצא במשרדי קשת. עכשיו מובן?

Y B Normal

New member

גם אני אסביר לך לאט ... זה כמו שעובדי רשת fox news ישתמשו בכתובות comcast אפשרי אבל חובבני ביותר אגב, הדומיין הידוע של ערוץ 2 הוא reshet.tv . דומיין שמשמש רק לאימייל נראה חשוד... ואם הדומיין ch2news.tv באמת שייך לעובדי חברת החדשות של ערוץ 2 זה נראה עוד יותר גרוע... חובבני כבר אמרנו?

John the Savage

New member
לחברת החדשות אין בכלל אתר משלהם

חברת החדשות של ערוץ 2 היא לא קשת ולא רשת. זו חברה בע"מ שמוחזקת בבעלות משותפת של רשת וקשת. לא קיים אתר נפרד לחברת החדשות. התכנים שלהם מתפרסמים באתר של רשת ובאתר של קשת, אבל אין להם אתר נפרד משלהם. לחברת החדשות יש שני דומיינים שמשמשים ככל הידוע לי רק לאימייל: news2.co.il ו-ch2news.tv. לא יודע למה הם צריכים את שניהם. אולי אחד ישן ואחד חדש. ואגב, האתר של פוקס ניוז לא משתמש אמנם בכתובת של קומקאסט, אבל כן משתמשת בכתובת של חברת אינטרנט אחרת בשם Akamai שמארחת את האתר שלהם (ולא נמצאת בבעלותה של ניוז קורפ, במידה ותהית).

Y B Normal

New member
המון עבודה לברר שלא מדובר ב spammers/scammers

למה שחברה לגיטימית תרצה לתת דומיין שונה מזה של האתר שלה לעובדיה?

Y B Normal

New member
מזותומרת אין להם? יש להם!

והוא שונה מהכתובת אימייל. ובניגוד למה שיוני הפרא אמר, לא צריך חוות שרתים משלך כדי שהכתובתאימייל תהיה באותו דומיין של האתר. חברות שמכבדות את עצמן נותנות אותו דומיין למייל של העובדים שלהן. צריכה להיות סיבה מאוד טובה שערוץ 2 תתן לעובדי החדשות שלה תדמית של ספאמרס. מהי הסיבה?

eladts

New member
לא, אין להם

יש להם פינות באתר מאקו ובאתר של רשת, אבל אין להם היום אתר רק שלהם. חוץ מזה, לדעתך חברות כמו יאהו אינן מספיק רציניות?

Y B Normal

New member
מזותומרת יאהו?

אתה רוצה לומר לי שלעובדי יאהו אין כתובת שמסתיימת ב yahoo.com ? (לא לפרטית אני מתכוונת, אלא לזאת של העבודה)

Y B Normal

New member
הגיוני

yahoo.com אמורה להיות ערוכה לספק 7+ מיליארד כתובות אימייל. היא צריכה איכשהו לשמור משהו לעובדים שלה. חוצמיזה ש yahoo-inc כולל את yahoo. אבל ch2news.tv ??? הדבר היחיד המשותף זה tv

John the Savage

New member
MRI של איזה חלק בגוף? גב? מוח?

העלות עבור השימוש במכונה בלבד, או שזה כולל גם קריאה של רדיולוג? הינה עוד טבלה שגוגל יכול למצוא בשבילך: http://clearhealthcosts.com/how-much-does-an-mri-cost-lower-back/ אם לא מצויין אחרת, המחיר הוא רק על השימוש במכשיר, והקריאה של הרדיולוג זה אקסטרה.

למעלה