עלויות לחלומות...

שלומפר1

New member
עלויות לחלומות...

שלום למשתמשי הפורום וידוי קל... יש לי חלום ילדות... לעשות רשיון משיט ליאכטה אבל מיליונר אני לא האם מישהו מכיר ויכול לכוון אותי למועדונים שונים ללימוד לתעודת משיט שמעתי שהעלות היא בערך 10000 ש"ח האם יש יותר זולים? אשמח להעזר בכול מידע של מישהו בפורום זה תודה שלומפר

lizard

New member
שלום וברוך הבא לפורום.

אם יש לך קשר לנושא ואתה מוכן ללמוד לבד אז אתה יכול לגשת למבחני תאוריה לבד,מבלי לעשות קורסים בבתי ספר. ואחר כך ,אחרי שעברת את 4 המבחנים לעשות קורס מעשי בבית ספר. לדעתי זה יעלה לך לפחות 3000 שקל פחות. מיכה

Catamaran2

New member
היכן אפשר למצוא ספרות

הי האם מישהו יודע היכן אפשר למצוא ספרות או חומר רקע בשביל ללמד איתו לבחינות אני גם מאד רוצה ללמד את התאוריה לבד ולגשת למבחנים אבל אני לא מוצא חומר רקע.

cross

New member
ספר ימאות יאכטות מאת גיורא קדר

ספרות מקצועית לימאות יאכטות, חוקי דרך וחוקי ים. ניתן לרכוש אצל קדר 036950950

cross

New member
מגזין כחול

ניתן למצוא יותר חומר מקצועי במגזין השייט כחול

Catamaran2

New member
צריך יותר חומר בשביל להצליח בבחינה

אני מבוטח כבר 10 שניים אצל גיורא ומקבל את כחול , אבל בשביל לעבור את הבחינה צריך יותר חומר וגם הספר שלו מעולה קראתי אותו בהפגלה האחורנה לטורקיה אבל גם הוא לא מספיק אני מחפס חומר ספציפי למבחן + שאלות לדוגמא

lizard

New member
אתה יכול לרכוש חומר

מבתי ספר. פעם אחרונה שבדקתי זו לא הייתה בעיה. אתה תצטרך גם את המפה של התעלה האנגלית. גם את זה ניתן לרכוש בבתי ספר. תנסה בדרך הים. מיכה

lizardie

New member
הי

תלוי איפה אתה נמצא - במרכז, בצפון וכו´ אני בדיוק במצבך רק שיש לי עוד פחות כסף כנראה... אני לומדת את החלק התיאורתי (4 חלקים) לבד ואת המעשי אני אעשה בבית ספר. אז זה יוצא בסביבות 60% מהמחיר. ובתי ספר כמו שבטח מיכה יגיד לך יש בקישורי פורום. באתרים שלהם יש מחירים, אני התקשרתי לרובם ועשיתי סקר שוק. אבל נראה לי שאבחר לא את ההכי זול אלא את האיכותי. תשאל את החברה פה, יש להם דעה לגבי זה.

מרינה ../images/Emo140.gif

אני מביעה (שוב) את הערצתי, כלכבוד על ההעזה וההצלחה בללמוד לבד

שלומפר

וואו איזה כינוי בחרת, מקווה שלא תהיה משיט שלומפר
לבתי הספר יש גם ספרות וגם מבחנים לדוגמא, אפשר לנסות לרכוש רק אותם, ואפשר ללמוד מהאתר שער לים בקישורי הפורום. אני אישית לא הייתי מעזה ללמוד לבד אבל מעריצה את אלה היכולים. בהצלחה!

hary_i

New member
תעודת משיט

תפנה ל TeamIsrael http://www.teamisrael.co.il למרות שזה לא כתוב באתר שלהם, תתקשר אליהם ותשאל, אני מאמין שהמחיר יהיה יותר זול, ולדעתי האיכות גבוהה.

למעלה