עלויות הסבה לSM

shayvilk

New member
עלויות הסבה לSM

לאחר חיפושים ארוכים (שעדיין ממשיכים), ובהמשך להצעה של יניב... החלטתי לחקור קצת את הסבה. מה עלויות הסבה +-? גאנטים קומפלט, צמיגים דיסק ומערכת בלימה? אין אופנוע ספציפי עדין בראש אבל סתם לקבל מושג לעלויות. מומחי האיי ביי תרביצו בי תורה... תודה שי

shayvilk

New member
אם סט כזה יתאים רק לKTM620?

מה עלויות ההתאמה שלו לאופנוע אחר למשל לTT או משהו בסגנון? האם חייב להחליף גם את הקאליפר? סט לדוגמא מה עלויות המשלח על משקל שכזה?

asparagos

New member
עזוב אותך, קנה ת'נבלה שלי

משלוח של סט כזה יעלה 200$ +- ותצטרך לחכות חודש+ כדי לקבל אותו. ואל תשכח להוסיף מכס ומע"מ של 50% (על הסכום הכולל משלוח). במקרה הטוב, סט כזה יעלה 5K. תוסיף את מחיר ההתאמות (קשה להעריך מראש), ותבין שהכי טוב זה לעזור לי להיפטר מהגרוטאה.

Super Max

New member
עזוב אותך משטויות

הכי זול לקנות אופנוע כשהוא מוסב לסופרמוטו. אם כרגע אין משהו בטווח שלך - עוד חודש יהיה. השני הכי זול זה לקנות אופנוע שטח, סט סופרמוטו מוכן, קצת התאמות, להרכיב ולנסוע (ואז גם יש לך אופנוע שטח, כשתרצה!). מסתובבים בשוק כמה סטים מוכנים קומפלט (חפש באתרים המתאימים באינטרנט).. הכי יקר זה לבנות מאפס. וגם הכי הרבה כאב ראש. חבל. חביבי, סופרמוטו זה לא עסק זול. וזה עוד לפני שדיברנו על אביזרים משלימים - חליפה, מגפיים, מגינים (לך ולאופנוע), וכמובן - בלאי שוטף וטיפולים. בהצלחה.

yoman321

New member
מצטרף לשאלה , כמה זה "מספיק"?

מתחיל לשעמם אותי ה GS אז החלום זה שטח (כי שם אני לא אפחד לרסק ת'אופנוע בנפילות
) , והחלום הרטוב זה סופורמוטו
(כי מתישהו צריך ללמוד איך לגרום לאחורי להיות ליד הקידמי בפניות
) אז הסקרנות מתחילה להציק לי .. כמה צריך להשקיע באופנוע נורמלי ?

למעלה