עלויות בסיסיות בדמי החבר לשנת 2003

עלויות בסיסיות בדמי החבר לשנת 2003

שלום לחברים ! להלן חישוב העלויות הבסיסיות לדמי החבר לשנת 2003: עלות ביטוחי האגודה: צד ג´ אגודה: 12,545 $ אחריות מקצועית אגודה: 11,250 $ נושאי משרה: 2,250 $. ================================================== סה"כ עלות ביטוחי האגודה: 26,045 $ 122,411 ש"ח (4.7 ש"ח לדולר). עלות לכל חבר: 272 ש"ח (בהנחה שיש 450 חברים). 306 ש"ח (בהנחה שיש 400 חברים). תוספת ביטוח צד ג´ אישי (חובה): 61 ש"ח מצנח רגיל וממ"ר 239 ש"ח מצנח רגיל טנדם 356 ש"ח ממ"ג סה"כ מרכיב הביטוח בדמי החבר: אופציה א´ (450 חברים) מצנח רגיל וממ"ר: 333 ש"ח מצנח רגיל טנדם: 511 ש"ח ממ"ג: 628 ש"ח אופציה ב´ (400 חברים) מצנח רגיל וממ"ר: 367 ש"ח מצנח רגיל טנדם: 545 ש"ח ממ"ג: 662 ש"ח בברכת חג שמח שנה טובה ורחיפה בטוחה אמנון כהן

הבהרה לעלויות הנ"ל

בוקר טוב ! בכתוספת לפרסום הרשמי הנ"ל שנשלח על ידי יו"ר האגודה, אמנון כהן, הבהרה: הפרסום הנ"ל מתייחס לעלויות הקבועות של הביטוחים השונים של האגודה כאגודה ולביטוחו של כל אחד מחבריה הרשומים, כנגד צד ג´ בלבד, על פי רשיונו. חג-שמח

מספר שאלות

אמנון, מספר שאלות לגבי הביטוחים. ראשית, אני חייב לציין שאני סובל ממוגבלות מסוימת בהבנת הסעיפים השונים של חבילות ביטוח - המיוחד ביטוחי מנהלים - בסוף אני מבין.. לכן קבלנה את סליחתי מראש.. 1."צד ג´ אגודה" - צד ג´ אני מבין שהוא בא לבטח את הנפגעים (צד ג´) מפני פגיעות גוף. האם הוא כולל רכוש? מדוע יש לשלם צד ג´ אישי כאשר יש של האגודה? האם זו סתם שיטת חישוב (בסיס + משתנה?) 2. מה אחריות מקצועית מבטחת מפני? האם זה תביעות של מרחפים (או בני משפחה של "מרחפים לשעבר" זצק"ל) כנגד האגודה על הסמכתם כמרחפים? אם כן, זה נשמע כמו משהו שבתי הספר למצנחי רחיפה צריכים להחזיק ולא האגודה - מה עוד שהפרמיה גבוה מאוד.. אגב, בטופס ההצטרפות ראיתי מחיר פרמיה לביטוח חיים אבל לא הצלחתי למצוא אזכור לגובה הכיסוי. ועוד שאלה.. למישהו יש נסיון בלהוסיף את הרחיפה תחת כיסוי ביטוח החיים של ביטוח המנהלים? אם כן, לאיזה חברות ותחת איזה הגבלים.. השבוע אני אמור להפגש עם הסוכן ביטוח שלי לשם המשך/פתיחת פוליסת ביטוח מנהלים. משה

ביטוח מנהלים

משה, אני עשיתי את זה בפניקס. אם אתה כבר עושה תוסיף מצנחים, מצנחים ממונעים ואולטראלייט לדעתי התוספת פרמיה לאחד או לשלושתם תהיה זהה ותתרוש מהסוכן שלך מכתב מחברת הביטוח (לא מסוכנות הביטוח) המציין במפורש שהביטוח פוליסה מספר ..... מכסה גם ...... אנא, עדכן אותי מה התוספת שביקשו ממך. אהרון.

מספר תשובות

ביטוח צד ג´ כולל ביטוח למקרה של הפגעות צד ג´, גם אדם (אם פגעת באדם בשעת הנחיתה בדשא בנתניה) וגם רכוש (אם פגעת וגרמת לנזק לרכב במגרש החניה בזכרון כאשר נסחפת בהמראה) דרוש ביטוח צד ג´ אישי, מכיוון שאם פגעת במישהו או ברכושו, הוא יגיש נגדך אישית תביעה. אם עשית זאת למשל בתחרות "עוד יאיר השחר", הוא יגיש את התביעה גם נגד האגודה שארגנה את התחרות וסיפקה לך את ההזדמנות להיכנס בו. ביטוח אחריות מקצועית נדרש מכיון שהאגודה היא זו שמנפיקה את הרשיונות, למרות שבתי הספר הם שמלמדים, והסר דאגה מלבך: גם בית-הספר יחטוף תביעה. תחום התביעות הביטוחיות יש בו הרבה מקום לדמיונם היוצר של התובעים ובאי-כוחם המקבלים שכרם לרוב לפי % מה"הישג", ומקובל היום לתבוע כל דבר שזז וקשור אפילו קשר עקיף ביותר (אם בכלל) לנזק (קיים או דמיוני) כך שאין ברירה ועלינו כאגודה ועליך כמרחף להיות מכוסה כראוי בנושא הביטוח. גובה הכיסוי בביטוח התאונות האישיות נמצא בדף של סוכנות הביטוח בר-זיו רביד בעם שקבלת עם טופס ההרשמה. אם לא קבלת, פנה לרויטל במשרד האגודה (5338002 - 03) והיא תשלח אליך בדאר או בפקס. בנושא ביטוח המנהלים עליך לדון עם סוכן הביטוח ועם המעסיק, ובניגוד לאמור בפרסומת, זה כן שוק וזו כן מסחרה. בהצלחה! שאול שפי

ביטוח מנהלים- משה בוחבוט

משה שלום ! כעצמאי הוספתי סעיף בביטוח מנהלים "ספורט אתגרי" ובו מצוין מצנחי רחיפה. זה כרוך בתשלום קטן נוסף אך כשמדובר בדרגה 3 יש לשנות את ההגדר בביטוח מנהלים עמוס פרל

ועוד טיפים בעניין ביטוח מנהלים

למשה חג-שמח ! למשה, כדאי להקפיד : 1. שיהיה גם סעיף של "נכות מתאונה". 2. שאובדן כושר העבודה לא יותנה באי תשלום פיצוי שכזה מגורם אחר. בהצלחה. אמנון.

תודות - ועדכון בהמשך

תודה לאמנון, אהרון, שאול, עמוס ואמנון על התגובות והמידע. ישבתי היום עם הסוכן (שכמובן ניסה לשדל אותי להחליף פוליסה..
) וחתמתי על ההצהרות למינהם לגבי המצנחים. אין לי כרגע מידע אם מגדל יאשרו, יבקשו תוספת או לא יאשרו בכלל את הפוליסה (או עיסוקי בספורט) - אעדכן אותכם כשאסיים כשאקבל מידע.. וקוריוז קטן לסיום: בעוד אני ממלא את טופס הספורט האתגרי, אמנון, סוכן הביטוח שלי מקבל טלפון מלקוח ששואל אותו אם ביטוח החיים שלו מכסה טיסה בטנדם (כנוסע כמובן) - לא נעים לרשום מה היתה תגובתו של הסוכן..
משה

תגובתו של סוכן

לבקשת הקהל: "תגידי לו שאין לו כיסוי - תשלמו לי מליון דולר ואני לא עולה על הדבר הזה!"

adunsky

New member
מעניין...

ככה גם אבא שלי אומר... "שלמו לי מליון דולר ואני לא עולה על הדבר הזה!"

למעלה