עלוב עלוב עלוב!!!

GlitterKitten

New member
עלוב עלוב עלוב!!!

איפה כולכםםםםםםםםם???? איך עבר עלייכם היום?? אותי המורה ללשון העיפה מהשיעור אז תראו מה עשיתי

היי אחותי ירדנה../images/Emo13.gif../images/Emo102.gif../images/Emo60.gif

והיי ללטמית, עדי וכל השאר... אני סבבה...אבל מלאה מהאוכל
ומחר אנחנו לא לומדים בגלל הבחירות כי עורכים אצלנו בחירות ורק אנחנו לא לומדים איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ת'אמת אני מרגישה טיפה מוזר היום אבל נבר מיין.... ומחרתיים יש לנו מבחן בתנ"ך ואני מזה מזה לא מוכנה...
והיום היה לנו מבחן בהסטוריב, על 2 שאלות לא עניתי ועל שאלה אחת טעיתי....ואין לי כח להסביר איך אני יודעת שטעיתי

GlitterKitten

New member
אני בטוחה שיהיה בסדר!!

את ילדה חכמה בטירוף, אין לך ממה לפחד!!! :))) קבלי ...תמונה של קלרה מקיץ נצחי...כולם אומרים שאני דומה לה

GlitterKitten

New member
איזו מותקקקק

אבל היא מאוד דומה לי במיוחד בתמונה הזאת........
פחדדדדדד

שירן 2

New member
יאאאאאאאאא

אמא'לה איך שהיא דומה לך זה משהו!!! בשתי התמונות!!!! ואגב איך השגת תמונות מהערוץ של יסבבה?

ת'אמת...../images/Emo102.gif../images/Emo60.gif

בתמונה הזאת היא פיקה כמוך... אולי תביאי תמונות להשוואה

GlitterKitten

New member
מממממ לא נעים ../images/Emo3.gif

אבל נביא משהו...לא בטוחה בתמונה הזאת אני דומה לה
אני השמאלית

שירן 2

New member
איזה כוסיייייייייייייייית!!!

מעיין מה מזכיר לך???חחחחחחחחחחחח וירדן מה מזכיר לך הקטע הזה?? "היא אמרה לי רציני" "מה לומר לה?" חחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אני הולכת למסיבת הפתעה של חברה שלי יש לה יומולדת והיא לא יודעת שעושים לה סופריזזזזזזזז אז כשאני יחזור אני מזה רוצה לראות את התגובות! חחחחחחחחח

שירן 2

New member
חחחחחחחחחח

נראה אותך מה זה מזכיר לך?? טוב בחיית ירדונש וואי אני באיחור ועוד לא התלבשתי בייייייי אני יזוז אבל תגידי לי מה זה מזכיר לך??

שירן 2

New member
חחחחחחח קרעת אותי!

זה היה הכי מצחיק והכי מפדח שיכול להיות! אחחחחחח סוף כל סוף אני מאורגנת!!! עכשיו רק חסר שחברה שלי תבוא וזהו אנחנו זזים!

שירן 2

New member
טוב התלבשתי...........

אני יילך להשים עכשיו גל (פיחחחחחחחחחח ) נגמר לי הנטורל......ואני לא מתכוונת לקנות נטורל אני הולכת לקנות את הקרם לחות של שוקי זיקרי.......! (הולה) לטם כפרה חחחחחחח אם יש לך נטורל פה זרקי לי טיפה חחחחחחחחח אין לי נטורלללללללללללל אני שמה ג'ללללללללל טוב לפחות יש לו ריח מזההההההה טובבבבבבב!!!

שירן תגידי לה כן רציני ../images/Emo185.gif

חחחחחחחחחחח איזה עוורה את.. חח מזכיר לי אני וחברה שלי הולכות לקניון ויש ת'דבר הזה האדום כשבודקים מכוניות{אוטואים} אז יש ת'דבר הזה שעוצר שכשמכונית עוברת אז זה עולה למעלה ואז זה ונסגר ויורד למטה.. קיצור אני וחברה שלי הולכות ואז אני רואה איזה 2 פוסטמות עוברות בידיוק באמצע הכביש והדבר הזה כבר כמעט נסגר.. וכמעט נסגר עליהן חחחחח תפסתי כזה צחוק וחברה שלי עושה לי מה יש לך?! אני עושה לה רואה את 2 עווארות האלו כמעט הדבר הזה לא נסגר עליהן
וירדן כפרה זה היה בצחוק את יודעת ששתינו "אוהבות" אותך.. חח סתם כפרה חולה עליך.. יאללה עפתי להתארגן... קווולולולולוללו מחר חופש ל=ח=ג=ו=ג איזה כיף חופש.. הלכתי לראות את אהובי

שירן 2

New member
חחחחחחחח קרעת אותי!

ונכון ירדן זה היה מזה בצחוקקקקקק! כפרה עליך!!! חולה עליך נושנושית שלי.......חח ולי אין חופשששששששששששששששששש לא פיירררררררררררררררררר

שירן 2

New member
טוב בייייייייי חברה שלי

באה אני חייבת לזוז היה מזה כיף להיות פה! ומזה התגעגתי! ויש לי צטטטטטטטטטטטטטטטטטט חחחחח איזה כיףףףףףףףףףףף שכחתי לספר! טוב בייייייי נמשיך אחר כך לדבר בייייייי

שירן 2

New member
ח-ז-ר-ת-י יאאאאאאאא

מה קרה??יבש פה!!חם חם יאאאאאאאאאאאלללללללללה מי פה?? בלי ביאוס!

GlitterKitten

New member
הנה אני לא אבאס!!!

אני פהההההההההההההההההההההההההההה
שמע ישראל זוועה יצאתי...קיצר שבי לחוץץץץץץץץץ לא חייך

למעלה