עלובי החיים

evglev1

Well-known member
מנהל
מרינה משנה גישה

דניאל לוחץ על לופס ומשכיב אותו ומוחץ אותו ודורש שיודה ברצח את אנסלמו. לופס מתעקש שדניאל רוצה להפיל עליו את האשמה שלו ושאין לו סמכות לחקור אותו וטוען שאין הוכחות נגדו ודניאל מזכיר את הכרטיס שבו השתמש כדי לכבות את החשמל ואת השרוכים שלו שלקח. גופתו של וידאל נמצאת ברחוב ואלחנדרו נכנס כדי להראות ללופס את וידאל לאחר הירייה ודניאל מטיח בו שהם יצאו ביחד והאם הוא עשה לו את זה ומזכירים לו את רדמס שגוסס ובטח על ידי שותפיו לפשע ודניאל דורש לדעת מי משותפיו חנרו, דיאבלו או ליליאנה רצח את וידאל. לופס לא רוצה לשבת בכלא ודניאל מבטיח לו לשלוח אותו לכלא שמור אם יודה ולופס נשבר ומודה שהוא רצח את אנסלמו ושדניאל חף מפשע. דניאל מודה לאלחנדרו שעזר לו להוכיח את חפותו.

מרינה מנסה לדבר אל הלנה ומספרת לה שהיא הייתה הקול של נשים רבות שפחדו לדבר ועברו התעללות והיא נתנה להם את האומץ ועליה להמשיך. היא מספרת לה שעבדה עם קבוצת נשים שעברה טראומה לאחר התעללות וגם הן לא הבינו שזקוקות לעזרה ומפצירה בה שתקבל עזרה, אך הלנה מסרבת בתוקף ודורשת שתניח לה ולא מבינה מדוע אנשים מתעקשים שהיא צריכה עזרה. גם קרלוס מראה לה דובי שקנה לדיאנירה והיא מרחיקה אותו ממנה.

מילגרוס באה לדבר עם גונסלו ואומרת שהוא עמוד התווך בבית החולים והיא לא רוצה לאבד אותו ומספרת שראתה את הבדיקות שלו ויודעת מה יש לו. היא מספרת גם ללוסיה שנראה שלגונסלו יש פרקינסון ובדיוק אחות באה להודיע על שחרורו של דניאל ולוסיה מאושרת כי ידעה שדניאל חף מפשע. גם מרינה שומעת על שחרורו של דניאל ומאושרת לשמוע זאת. היא פושטת את בגדי הנזירה ובאה להודות למילגרוס שמצטערת שתעזוב כי זקוקים לאנשים כמוהה ומרינה מבטיחה לבוא פעמיים בשבוע כי היא למדה את הערך של העבודה שלהם ושינתה את הדעה שלה עליהן ומילגרוס מאושרת.

מילגרוס מפתיעה את קרלוס ומביאה לו את מרינה שהוא מופתע לראות אותה ללא בגדי הנזירה ומילגרוס מספרת שאלוהים שמע אותה ומספרים לו על כוונתה של מרינה לעזור לו במרפאה הפסיכיאטרית שהוא רוצה להקים וקרלוס אומר שהוא לא ידע שבגדי הנזירה עושים ניסים. הוא אומר למילגרוס שהיא עקשנית יותר מהזירה אמפרו ומילגרוס מתעקשת שאין על הנזיקה אמפרו וקרלוס ומרינה מסכמים איך להרחיב את המחלקה הפסיכיאטרית.

לפני קרלוס בא להביא דובי לדיאנירה ורואה את נרו מביא לה דובי ענק בתור מתנה לילד שלה והוא מוחה על שהוא נותן דובי לילד שלו שהוא זה שידאג לו ושולח אותו לעבודתו כסניטר והוא טוען שזכותו לתת מתנה ונותן את הדובי לדיאנירה והולך בזעם. דיאנירה שואלת את קרלוס מדוע זה מפריע לו והם הוא מקנא וקרלוס מכחיש ומתעקש שאין ולא יהיה כלום ביניהם אך מתפוצץ מקנאה ולא מוסר לה את הדובי הקטן שהביא.

אבל ואדריאנה באים לרופא ילדים שיש לסנטיאגיטו דלקת ואנדריאנה דואגת מאוד ולוסיה מרגיעה אותם שבטח מדובר בתגובה לחיתול ואבל גם טוען שאדריאנה דואגת יותר מדי. הוא שואל את לוסיה אם גילתה מה יש לגונסלו והיא מספרת לו על החשד לפרקינסון ואבל מבין שהוא המציא את עניין בן הזוג, לוסיה אומרת שזה לא מבטל, אך אבל מבין ולוסיה מסכימה איתו שלא רצה להטיל עליו טיפול בחולה. אבל בא לדבר עם גונסלו שמתעקש על סיפור בן הזוג ואבל טוען שהוא יודע על הפרקינסון ולא היה צריך לשקר לו, גונסלו מודה ומתנצל על השקר, אך מתעקש לא לגרום לאבל להיות המטפל שלו. אבל שואל אם לא ישארו חברים וגונסלו מבהיר שזה בלתי אפשרי כי יכאב לו לראות אותו עם אחר.

דניאל מפתיע את דיאבלו ומודיע לו שהוא חופשי ודיאבלו לא מבין איך השתחרר כל כך מהר ודניאל מבהיר לדיאבלו שהוא יוכיח שהוא אולגריו ויכניס אותו לכלא ומעורר את זעמו.

לילאינה וחנרו מרגישים אובדי עצות וליליאנה חוששת שלופס ידבר וחנרו מרגיע אותה שלופס מבוהל ממה שהם יכולים לעשות לו והוא ישתוק, אך זה לא מרגיע את ליליאנה. לופס שואל על ההעברה שלו ואלחנדרו מטיח בו שלא סיפר הכול ולא סיפר על שיתוף הפעולה של חנרו ועל מקום שותפיו, לופס מתעקש לא לספר מעבר למה סיפר ואלחנדרו מאיים שיהרגו אותו כמו שהרגו את וידאל ואת רדמס אך לופס מתעקש שאם ידבר יהרגו אותו ואלחנדרו מטיח בו שבהתנהגותו הוא מביא על עצמו את מותו.

פבלו מבקר את רדמס ותוהה מי עשה לו את זה והם מבינים שמדובר בדיאבלו. הלנה באה גם כן ופבלו שואל אם באה להביע רחמים על רדמס והיא מבהירה שבאה בתקווה להרגיש משהו אך היא לא מסוגלת ופבלו מבין אותה. היא שואלת את פבלו אם עשה לו את זה ופבלו אומר שלא אם כי היה שמח והוא רק הזהיר ממה שצפוי לבוא וציפה שזה יכול לקרוא לאנס. הלנה לא מצליחה להרגיש כלום ובטח לא רחמים כלפי רדמס כשהיא רואה אותו ופבלו אומר שהוא לא ראוי לרחמים ונראה שהוא גוסס.

לילאינה מגלה שהשאירה בבית את הפרטים של הבנק שלה בקיימן שמסתבר שנשאר שם משהו וחנרו מציעה לה לקחת את זה והיא מבהירה שלא יכולה פשוט לבוא הביתה. היא מתקשרת לאימה ופרננדה שואלת איך יש לה חוצפה להתקשר אליה לאחר מה שעשתה והיא רוצחת ואף אחד לא רוצה לראות אותה בבית ושלא תעיז להראות את עצמה ואיגנסיו בא ושומע והיא אומרת לה שלעולם לא תסלח לה שסיכנה את אביה, ליליאנה טוענת שאכפת לה רק מבעלה ולא מילדיה ופרננדה מנתקת ומגלה שאיגנסיו שמע אותו ואיגנסיו אומר שרק עכשיו הוא יודע כמה היא אהבה אותו והוא לא ידע להעריך ושהוא לא ראוי לאהבה הגדולה שלה.

ליליאנה וחנרו חושבים מה לעשות וליליאנה חושבת על נוריה ומציעה לה שוב להיות חברה שלה ולתת לה שמאלות ובתמורה תיקח מסמכים מביתה ונוריה מבינה שלא ייתנו לה להיכנס ולילאינה נותנת לה את המפתח ומספרת שכולם יהיו עסוקים במסעדה ונוריה מקבלת את המשימה. דיאבלו חוזר ומספר על זעמו שיהרוג מי שירגיז אותו או ידבר שטויות. ליליאנה שואלת במה מדובר והוא מספר על ההיתקלות בדניאל שאיים עליו וליליאנה הפעם מוכנה להרוג אותו ודיאבלו מופתע וליליאנה מודה שרותחת עליו כי הוא מרגיז אותו בהגינות שלו ודיאבלו מופתע משינוי הגישה ושואל אם לא תזהיר אותו הפעם ולילאינה מביעה נאמנות ורצון עז להביא למותו של דניאל.

דניאל חוזר הביתה ורואה את קונסאלו עם ביתו והיא מציגה לה את הכמעט סבא שלה ומספרת שאוקטביו מתאמץ בלימודים ועכשיו במבחן ודניאל נשאר להשגיח על הילדה והוא לא מבין בזה אך קונסאלו אומרת שיתקשר אם יש צורך והולכת לעזור להוריה כי המסעדה נפתחה והם החזירו לקוחות ואסור לאכזב. פרננדה ואיגנסיו עובדים במסעדה ואבל וקונסאלו והלנה לא נמצאים ופרננדה מציעה לשכור עוד מישהו, אך איגנסיו מבקש לא לדאוג לבריאותו והוא בסדר. קונסאלו מגיעה ומוכנה לעזור.

נוריה נכנסה בחשאי לבית ונכנסת לחדר של ליליאנה ומחפשת בשידה ובארון וקונסאלו שומעת רעשים ומבינה שמדובר בגנב ולוקחת סכין ולמרות הפחד למות ולהשאיר את נכדתה לבד היא עורבת לנוריה שבדיוק מוצאת את מסמכי קיימן. היא מטיחה בנוריה את הגניבה ונוריה מביעה בוז כלפי בעלה הקמצן ומספרת שהיא באה להביא מסמכים לאחותה ליליאנה וקונסאלו לועגת לה שהפכה למשרתת של ליליאנה ונוריה טוענת שעשתה טובה, נוריה בורחת וקונסאלו רודפת אחריה עם סכין וקוראת לה גנבת הבעלים ואיגנסיו ופרנדנה רואים ופרננדה שואלת מדוע קונסאלו רודפת אחרי אישה עם סכין ואיגנסיו אומר שגם הוא רוצה לדעת את זה.

דניאל לא מבין למה ויקי בוכה ומנסה להאכיל אותה ורואה שזה לא זה. הוא מבין שצריך להחליף לה חיתול אך לא יודע לעשות את זה ובדיוק פעמון בדלת, הוא פותח ורואה את לוסיה שמספרת ששמעה על שחרורו והם מאושרים לראות זה את זו.
 

elall

Member
מנהל
מזל טוב לחאביאר דיאז דואנייס!!!

השחקן שמשחק את רדאמס חוגג היום יום הולדת 64!

 

evglev1

Well-known member
מנהל
לוסיה ממשיכה בעקשנות לעזור למשטרה ונושאת פרי

לוסיה עוזרת לדניאל להחליף חיתול לויקי הקטנה ומלמדת אותו איך לעשות את זה ודניאל מאחל שהם יתחתנו ויהיה להם תינוק ולוסיה מבהירה שזה לא אפשרי והוא יודע שהיא לא יכולה ללדת ודניאל אומר שלא מתכוון שתלד אלא שיאמצו תינוק ומבקש ממנה לעבור לחיות איתו ולוסיה מבהירה שזה בלתי אפשרי. כשהם עומדים להתנשק אוקטביו מגיע ושם לב שהפריע להם, אך לוסיה מננצלת את זה כדי ללכת. אוקטביו מבין שהפריע להם ברגע אינטימי ודניאל מתעקש שגרם לה עוול רב ואוקטביו אומר ששניהם לא היו הוגנים וטעו בגדול לגביה, אבל כל הראיות היו נגדה. דניאל מבהיר שהיה צריך להאמין בה ואוקטביו אומר שלדעתו לוסיה סלחה לו, ועכשיו הוא צריך לסלוח לעצמו ודניאל מודה שזה קשה מאוד בשבילו.

לוסיה חוזרת לביתה ומישהו מגיע לבקר את רפאל ומציג את עצמו כפליפה ולוסיה מצוטטת לשיחה בה פליפה דורש עוד כסף על כך שזייף את תביעות האצבעות וכך לא זיהו אותו. דיאבלו מסרב לתת עוד כסף וכמעט חונק את פליפה ומבהיר שלא יקבל עוד ופליפה מזהיר אותו שאם יהרוג אותו המידע שהוא אולגריו יגיע למשטרה. לוסיה נכנסת ושואלת מה קורה ובכך מונעת מדיאבלו לחנוק את פליפה למוות. דיאבלו טוען שזה עובד שהוא פיטר והוא מתכווכח על הפיטורין שלו ולוסיה מוחה על עיסוק בעניינים האלה בביתה. היא חומקת מדיאבלו ועוקבת אחרי פליפה ומצלמת אותו ואומרת לו שלום והוא שם לב שהיא צילמה אותו בנייד ומנסה לקחת ממנה את התמונה אך היא בורחת וחומקת ממנו.

דיאבלו שואל את רוסה איפה לוסיה ורוסה אומרת שאם הוא לא יודע אז איך היא תדע ודיאבלו זועם, אבל לוסיה חוזרת ומבקשת מדיאבלו הסבר על השיחה שהייתה להם ודיאבלו טוען שמדובר בוויכוח ולוסיה טוענת שזה לא נשמע כמו סתם וויכוח ונראה שהוא עמד להרוג אותו. היא מטיחה בו שהוא מפחיד אותה ודיאבלו מתעקש שהוא אותו האדם שהיא הכירה ודיאבלו טוען שלדעתו היא שיקרה לו ואין לה כוונה להיות איתו ולוסיה אומרת שלא יחלום שתהיה איתו בכוח בצורה כזאת.

קונסאלו מגיעה ושמחה לראות את דניאל בבית, מסתבר שהיא לקחה את המסמכים מנוריה והיא מביאה לדניאל את המסמכים שנוריה עמדה להביא לליליאנה וליליאנה הסתירה בביתה. אוקטביו שואל באיזה נוריה מדובר והיא מספרת שנוריה פרס ודניאל מבהיר שהמידע שנוריה פרס עם דיאבלו וליליאנה זה מידע יוקרתי. קונסאלו מפצירה בדניאל שיעצור את ליליאנה ואוקטביו מזכיר שהיא רצחה את אביו ואת האישה שהוא אהב ושתיתפס. מרינה מגיעה ומבקשת לדבר עם דניאל ודניאל מודה על כל מה שעשתה למענו ומתנצל שהייתה בסכנה בגללו ומרינה מספרת על הימים המאושרים שהיו לה כשהחביאה אותו בביתה ואז דניאל מקבל טלפון מלוסיה שמספרת שבא לבקר האדם שזייף את טביעות האצבעות של רפאל כאילו הם של דיאבלו והיא יודעת ששמו פליפה ושהיא תשלח לו תמונה שלו ודניאל מודה לה ומרינה שומעת שהוא דיבר עם לוסיה ומוחה על כך. דניאל מתעקש ללכת למרות שמרינה מתעקשת לדבר איתו ואומרת שזאתי רק מתקשרת והוא כבר רץ אליה וקונסאלו מוחה ומזכירה לה שמי שהיא קוראת לה זאתי היא אחותה.

ליליאנה, דיאבלו וחנרו מתכננים איך להשיב את הסחורה מהיחידה ללוחמה בסמים והם זקוקים לנשק ולאנשים וליליאנה מציעה שהבוליביאני יספק להם אותה. דיאבלו מזכיר שזה קשה כי הבוליביאני כועס עליו וליליאנה מבהירה מציעה לפתות אותו ודיאבלו מפקפק, אך ליליאנה מזכירה איך הצליחה לכבוש אותו ודיאבלו מבין שזה רעיון טוב. דיאבלו מארגן פגישה עם הבוליביאני והוא מבהיר שכועס עליו והוא אכזב אותו ודיאבלו מבהיר שיש סיכוי להשיב את הסחורה והבוליבאני לא מאמין ואז ליליאנה מגיעה והוא מתרשם ממנה ודיאבלו מציג אותה כשותפה שלו. הם יושבים וליליאנה מסרבת לשכב איתו ודורשת חיזור.

נוריה מטיחה בחנרו שליליאנה הולכת לבגוד בו וחנרו הסובל מסכים לבלות עם נוריה. חנרו הולך לעקוב אחרי ליליאנה ונתפס עלי ידי אנשי הבוליביאני בטענה שהוא ריחרח ושואלים בשביל מי הוא עובד וליליאנה מבהירה שמדובר בכלב השמירה שלה ומציגה אותו לבוליביאני וחנרו נפגע. ליליאנה מסכימה לשכב עם הבוליביאני רק לאחר השבת הסחורה וחנרו הזועם חושב לעצמו שליליאנה לא תעשה ממנו צחוק עם הבוליביאני והוא לא יאפשר לה. ליליאנה משמחת את דיאבלו שהתכנית הצליחה והבוליביאני יעזור להם להשיב את הסחורה.

דיאבלו מגיע פצוע ומספר לחנרו על מי שהרגיז אותו שמדובר בפליפה שדורש עוד כסף על זיוף טביעות האצבעות וחנרו מוכן ומזומן להרוג אותו. גם פבלו חושב שהשם והתמונה עוזרים והמשטרה נערכת לחפש אותו. פליפה אוסף את החומר נגד דיאבלו ובורח כל עוד נפשו בו, אך נתפס על ידי המשטרה והוא טוען שלא עשה שום דבר ואומרים שאם כן אין לו מה לחשוש, הם לוקחים לו את התיק שבו יש לטענתם ראיות שהם צריכים. פליפה מסכים לשתף פעולה בתנאי שלא ישלח לכלא ומספר שיש לו אישה ושלושה ילדים ושואלים מדוע ביצע עבירה כזאת והוא מספר שלכל אחד יש מחיר ומספר איך אנסלמו ביקש ממנו לזייף את טביעות האצבעות במאגר הנתונים שהם יהיו של דיאבלו ולאון מטיחה בו שהיא ביצע עבירה של מירמה וסיוע לפושע ועוד במשאבים ציבוריים וכדאי לו לשתף פעולה אם לא רוצה להישאר שם כל חייו ודניאל אומר שהוא אוהב את זה שקודם גורמים להם לדבר ואז כבר אי אפשר להשתיק אותם.

רדמס פונה לסוהר שנמצא כדי למנוע ניסיון התנקשות נוסף ושואל אם הוא רוצה להרוויח משהו והוא אומר שיש אישה שהוא רוצה לשלוח לגהינום. פבלו בא לבקר את הלנה והיא שואלת אם בכל יום הוא יבוא לבקר והתשובה לא תשתנה. פבלו מבקש להיות איתה והלנה צועקת שהוא לא היה שהיא הלכה להינשא לו והוא לא הגיע לחתונה שהוא לא היה כשהיא חיכתה לו בשמלה לבנה לגבר היחיד שאהבה ולא היה כדי להגן עליה מרדמס. פבלו מסביר שהוא היה צריך לחלץ את אוקטביו שנחטף, אך הלנה מבהירה שחייה נהרסו. פבלו מבקש להציל את אהבתם והיא אומרת שהוא טועה שהיא כבר לא אוהבת אותו.

איגנסיו מנסה לחבק את הלנה והיא מתפרצת ואומרת שלא רוצה שייגעו בה ומתחילה לצעוק וקונסאלו רואה את המתרחש וסוטרת לה והלנה מוחה על שנוגעים בה ואומר שלא מוכנה למגע של גברים. קונסאלו מסבירה שמדובר באביה ולא ברדמס ומסבירה להלנה שהיא זקוקה לעזרה שזה לא בסדר מה שקורה לה. שתצעק שאתה מנוול רדמס ומגיע לך כל מה שקורה לך, אך שתשלים עם כך שהיא זקוקה לעזרה וזה לא נורמאלי מה שהיא עוברת. הסוהר אומר לרדמס שהשיג את האדם שיעשה את העבודה ורדמס מבטיח כסף רב, אך מבהיר שהוא רוצה קודם תמונה כדי לבטח את עצמו. הסוהר מבין כמה הוא שונא אותה ושואל מה היא עשתה לו והאם בגדה בו, רדמס טוען שזה לא עניינו, אך מבהיר שמדובר באישה שמבחינתו מופקרת והוא רוצה להעניש אותה.

פבלו מתקשר ללוסיה ואומר שדניאל ישנא אותו בגלל מה שהוא מבקש ממנו אבל הם זקוקים לתעודה האמיתית של רפאל כדי להשוות את טביעות האצבעות ולוסיה מבטיחה לא לספר לדניאל, אך דניאל שומע כשפבלו אומר שהתעודה בטח בארנק של דיאבלו וזועם ומטיח בו שלוסיה בסכנה בכל שנייה שנמצאת איתו, אך פבלו מסביר שלוסיה בעצמה רוצה לשים זה סוף ולהוכיח שהוא דיאבלו. לוסיה רואה את דיאבלו חוזר שיכור וזועם ורואה את דיאבלו נרדם שיכור לחלוטין ולוסיה מחטטת בחפציו ומצליחה למצוא את התעודה של רפאל שנראה שהיא האמיתית.

אבל כואב את המחלה של גונסלו וגם אדריאנה מצטערת בשבילו שהוא לא יוכל לנתח יותר ואבל מסביר שהוא שיקר לו כי לא רצה להיות עליו לנטל והמציא את עניין בן הזוג. אוקטביו מגיע ואבל שואל אותו למעשיו וטוען שמה הוא רוצה להחליף את ויקי בחברה שלה, אוקטביו ואדריאנה מסבירים שהם רק ידידים ואבל טוען שאין שום דבר משותף לילד כמוהו ולבחורה מבוגרת כמו אדריאנה שיהיו ידידים ואדריאנה מוחה שהוא קורה לה זקנה. אבל אומר לאוקטביו שהוא ילד קטן שעדיין בתיכון ואוקטביו מזכיר שהוא בן 19 ויש לו ילדה והוא איבד את האישה שאהב. אדריאנה מוחה על הסצינה ומזכירה שהיא רק בת 25 ואבל הולך בזעם ואדריאנה ואוקטביו מוחים על הרעיון המגוכך שהם זוג.

מילגרוס שואלת את דיאנירה על החשבונות והיא שילמה אותן ומילגרוס מחמיאה על יעילותה ודיאנירה מבהירה שחשוב לה להיות יעילה כמזיכרה כשתהיה אימה. היא מרגישה רע ונלקחת לגונסלו שבודק אותו וקרלוס מתעקש להישאר עם דיאנירה ובנו. דיאנירה חוששת להפלה לתוספתן וגונסלו מבהיר שהתסמינים היו אחרים לתוספתן ואם הפלה הייתה מדממת. מסתבר שאין סיבה לדאגה, הרחם מתרחבת עם ההריון וזה טבעי בכל הריון וגונסלו רושם לדיאנירה שלושה ימי מנוחה ומבהיר שזה חשוב מאוד.
 

evglev1

Well-known member
מנהל
דיאבלו נחשף

לוסיה מצליחה להשיג את תעודת הבוחר של רפאל לפני שדיאבלו מתעורר. במשטרה מגלים שפליפה זייף זהויות לאנשי קרטלים רבים והוא היה איש הקשר ובדיוק לוסיה מגיעה עם תעודת הבוחר של רפאל. בודקים את טביעות האצבעות ודניאל מבהיר שבזכותה דיאבלו ייחשף. הם מבינים שדיאבלו רצח את רפאל ולוסיה מבהירה שקשה לה להודות שהיא נישאה לדיאבלו ולא לרפאל ודניאל מרגיע אותה שבמקרה כזה הנישואים לא תקפים. מסתבר שהטביעות האצבעות לא תואמות וגם פבלו מודה ללוסיה על כך. דניאל מפציר בלוסיה לעזוב את הדירה של דיאבלו ולוסיה רוצה לעזור למקרה שהראיות האלה לא יספיקו, אך דניאל משכנע אותה שמעתה המשטרה תפעל.

רוסה עוזבת את הדירה של דיאבלו ומספרת שזאת הוראה של לוסיה. דיאבלו מחפש את לוסיה ושם לב שהיא עזבה והוא זועם מאוד ומבטיח להתנקם בה ולהרוג אותה. לוסיה מתחבאת במלון עם לאון ושואלת אותה אם לא מפריע לה שדניאל הורה לה לשמור עליה ולאון מבהירה שלא, לוסיה אומרת ששמעה שהיא אוהבת אקשן והיא מבהירה שיהיה אקשן כי דיאבלו אובססיבי כלפיה. לוסיה מבקשת מלאון לא לסכן את עצמה בשבילה, אך לאון מבהירה שלא יכולה להבטיח את זה כי אם הייתה רוצה חיים שקטים הייתה לומדת תפירה. לוסיה שואלת אותה על רודריגס והיא מבהירה שהיא החליטה לא להיענות לו עד שיתייחס אליה כמו שצריך ולוסיה מסכימה איתה, שצריך להיאבק על מה שרוצות ולאון אומרת שהיא הדוגמא לכך כי הפקד משוגע עליה. דיאבלו מתקשר ולאון מבקשת לא לענות ולוסיה לא עונה והן מבינות שהוא מאוד דלוק על לוסיה ולא יוותר בקלות.

הלנה מגיעה לבית החולים ופונה למרינה לבקשת עזרה ומרינה שמחה שהלנה מבינה את זה. הלנה אומרת שלא צריכה לספר מה קורה לה כי כל המדינה יודעת ומרינה מבהירה שכן ולא כי עליה לספר איך היא מרגישה והיא אומרת שרוצה להעלים את המין הזכרי ולא סובלת גברים לאור מה שקרה לה עם רדמס. מרינה שואלת מה היא מרגישה כלפי פבלו והלנה מתעקשת שפבלו אשם בכל מה שקרה כי הוא הבריז לה. קונסאלו מחפשת את הלנה וקרלוס אומר שהיא ניגשה לטיפול אצל מרינה וקונסאלו שמחה לשמוע ושהלנה היסטרית והיא עשתה לה טיפול ידני וקרלוס שואל אם הרביצה לה וקונסאלו מבהירה שזאת רק סטירה, אך קרלוס מתעקש שזה הדבר האחרון שהיה צריך לעשות. יש טלפון וקרלוס בלי מזכירה וקונסאלו מתנדבת להחליף את הלנה ועונה למטופל שמבטל תור.

איוונה מבקרת את רדמס והוא שואל אם היא רוצה להתנקם בפבלו והיא מודה שכן ורדמס מספר לה על תכניתו לרצוח את הלנה והיא רוצה להתנקם בכל מי שדפק את רדמס ורדמס מבטיח להתנקם בכל מי שבגד בו ובראש ובראשונה בליליאנה, אבל קודם הוא רוצה להתנקם בהלנה כי הוא גוסס ומנחה את איוונה להיפגש עם האיש ששכר. אלחנדרו מביא את לופס ומבקש ממנו לזהות את רדמס ולופס מתעקש שהוא לא מזהה אותו ואלחנדרו מטיח בו שהוא גם רצה לדבר ונרצח על ידי אנשי דיאבלו וזה יהיה גם סופו ומספר שנחשף שרפאל הוא דיאבלו. רדמס שומע לשמוע שנחשף שרפאל הוא דיאבלו אך אומר שלא חושב שיתפסו אותו, אבל אם יתפסו אותו למסור לו שיחכה לו בגהינום ולופס נלקח לניידת.

דניאל מוסר את טביעות האצבעות ויש הוכחה שמדובר בדיאבלו ודניאל ופבלו מפצירים להזדרז שלא יברח ומקבים אישור לעצור אותו לפני שיוצא צו מעצר רשמי. דיאנירה נשארת עם קרלוס והם ישנים ביחד, אבל קרלוס עוזב בבוקר ודיאנירה מבינה שזה יקח זמן, אך קרלוס בסוף שלושתם יהיו יחד. המשטרה עומדת לעצור את דיאבלו, אך הוא לא נמצא בביתו ומתקבלת הוראה להשאיר שני סוכנים ליד הבית. דיאבלו מחפש את לוסיה בבית של דיאנירה ודורש לדעת איפה היא ומחפש בכל הבית ודוחף את דיאנירה והוא הולך ודיאנירה מרגישה רע ומתקשרת לקרלוס ודואגת להריון שלה והוא שומע מה דיאבלו עשה לה, הוא בא לתמוך בה ומרגיע אותה שזה שלא דיממה זה סימן טוב.

קרלוס מזהיר את לוסיה ולוסיה מזהירה את מילגרוס שרפאל הוא דיאבלו ודיאבלו מחפש את לוסיה בבית החולים ומאיים על גונסלו, אך מילגרוס טוענת שלוסיה יצאה לחופשה ללא הגבלה והיא לא בבית החולים ודיאבלו זועם. איגנסיו ופרננדה מתכוננים לטבילה של ויקי וחושבים את מי להשאיר במסעדה. וקונסאלו מגיעה ומספרת שהלנה הלכה לטיפול אצל מרינה והיא השאירה הודעה על הטבילה אצל קרלוס. דיאבלו מחפש את לוסיה בבית הוריה ומוחה שאף אחד לא עונה ושומע שלוסיה לא נמצאת וכל המשפחה בטבילה ומבקש את כתובת הכנסייה.

הלנה מדברת עם קרלוס ושומעת ממנו על הטבילה שקונסאלו הזמינה אותה אליה והלנה מצטערת ששכחה. ויקי מוטבלת ודניאל ולוסיה משמשים כסנדקים שלה ואדריאנה מגיעה לטבילה עם סנטיאגיטו ואבל שואל למעשיה והיא מספרת שאוקטביו הזמין אותה. לאחר הטבילה יוצאים לחגוג ואדריאנה אומרת שהיא לא תבוא אך איגנסיו מבהיר שהיא חלק מהמשפחה ושתבוא לחגוג איתם למורת רוחה של פרננדה. לאון מדברת בחביבות לאדריאנה ואומרת שסנטיאגיטו כבר דומה לרודריגס ורודריגס קורה לו אבריסטו ג'וניור ואדריאנה מבהירה שהיא לא אוהבת את השם ושיקרא לו סנטיאגו כפי שהשם שלו.

הם מגיעים לחגוג בבית החולים ומתכננים ארוחה ואז דיאבלו מגיע ומודיע שחיפש את לוסיה אישתו. דניאל מכוון אליו אקדח ומבהיר שההצגה נגמרה והוא אולגריו מררו. הוא מתעקש שהוא רפאל ודניאל מבהיר שלוסיה לא אישתו וגם לוסיה אומרת שיודעת שהוא דיאבלו ודיאבלו מכוון אקדח אל כולם ולמזלו אחות יוצאת והוא חוטף אותה כבת ערובה. לוסיה, אוקטביו וקונסאלו מתכופפים ומתחבאים ולוסיה מזהירה לא להרים את הראש. דיאבלו דורש מהשוטרים להניח את האקדחים ומתחיל לירות, אך לאון עורבת בצד שדניאל תכנן את זה בהטבלה וידע שדיאבלו עלול להופיע ויש קרב יריות, אך דיאבלו מצליח לברוח.

הלנה מתנצלת לפני אביה על הגישה שלה ואיגנסיו מבהיר שלא קרה כלום, אך חשוב לה להתנצל על מה שקרה. היא מדברת עם קונסאלו והם מדברים על הסכנות וקונסאלו מבהירה שכל עוד ליליאנה לא נתפסה וכך גם שותפה דיאבלו עדיין מסוכן, אך הלנה בטוחה שהם ייתפסו בקרוב. קונסאלו שואלת על פבלו והלנה מספרת שהיא לא סובלת כשגבר נוגע בה גם כשזה אביה או אבל היא מגיבה ככה וקונסאלו מבהירה שזה טבעי לאור מה שעברה ופבלו יבין אותה, אך הלנה בטוחה שהרגה את האהבה שלו כלפיה. אחד הרוצחים מתבונן בתמורה של הלנה ומזהה אותה ומנחה את שותפו שהיא נמצאת בבית, הוא אומר שאי אפשר לירות כאן שהמקום מלא שוטרים והוא מנחה אותו לעקוב אחריה ולהרוג אותה במקום אחר.

חנרו מסביר לליליאנה והבוליביאני את התכנית להשבת הסמים ושם לב לפלירטוטים שלהם ומוחה על חוסר הריכוז. הבוליביאני מאיים להרוג את כל השמירה שלה אם לא ירגע וליליאנה מרגיעה אותו שכלב נובח לא נושך. ליליאנה מוחה בפני חנרו שאין לו בעלות עליה והוא מוחה שהיא שוכבת עם כל מי שמזדמן וליליאנה מבהירה שגם תשכב עם עוד מאה זאת זכותה כי היא אישה חופשייה והוא מטיח בה שהיא חופשייה להתנהג כמופקרת ולהציע את עצמה לכל מי שיכול לשלם והיא מבהירה שכסף חשוב לה ומטיחה בו שאין לו מה להציע לה שיש לו נשמה של פקיד שהוא שוטר שלא התקדם כי לא היה לו אומץ ומביע את זלזולה בו. דיאבלו מגיע ומספר בזעם שזהותו נחשפה וחנרו מבהיר שזה היה עניין של זמן. דיאבלו מבהיר שעליהם עכשיו לברוח או לפחות להתחבא.

לאון מביאה את המסמכים של ליליאנה ומגלה חשבונות בהונג קונג שזה גן עדן של מעבר כספים ללא מיקוח ודרכו היה אמור לעבור הכסף מהעיסקה ונראה שבמסמכים יש קצה חוט להלבנת כספים.
 

elall

Member
מנהל
ויקי ואוקטביו באו לפרגן לקולגה שלהם

דייב דוגלאס ואווה דניאלה הלכו ביחד להצגה החדשה בכיכובו של אריק הייסר.

 
למעלה