עלובי החיים

evglev1

Well-known member
מנהל
כולם חוץ מדניאל מאמינים בחפותה של לוסיה!!!

דניאל לא צוחק וקרלוס נעצר ופנצ'יטו מתעקש שהוא רק מספר את האמת ומחזק את גרסתו. דניאל מטיח בלוסיה את השקר שהיא לא יודעת מי הסיע אותה ושואל אם שכבה עם קרלוס כדי שיבגוד בו ויחפה עליה ולוסיה סוטרת לו ודורשת שלא יזלזל בכבודה. פבלו שולח את לוסיה לנוח ואומר לדניאל שהכול כפי שהוא רוצה, עדותו של פנצ'יטו מפלילה אותה כשותפה לפשע, אך דניאל מודה שמשהו לא מסתדר לו שקרלוס אומר שהסיע אותה באותו זמן ופבלו אומר שזה מראה שכנראה היו שתי נשים שונות והייתה וזה מראה שאולי לוסיה דוברת אמת והיא חפה מפשע.

לאון מלווה את לוסיה לתא שמסתבר שנוריה עדיין לא הועברה לכלא והיא לועגת ללוסיה ולוסיה לא זקוקה לכלום אך כשרואה את קרלוס, היא מבקשת להביא לו קרח לאחר המכה. לוסיה משתפת את קרלוס בביטחון של פנצ'יטו וקרלוס אומר שהדבר היחיד שעולה לראשו זה שהייתה שם בלונדינית אחרת. לאון שומעת את הדברים ומספרת לשוטרים על השיחה בין קרלוס ללוסיה ומאמינה שלוסיה אכן חפה מפשע.

איגנסיו בא מבית החולים עם פרננדה לבקר את לוסיה ולברר מה מצבה ודניאל משתכנע לתת לו לבקר את לוסיה ואיגנסיו מבטיח שלא יפנה לה עורף שוב ולא יחזור על אותה טעות שבשביל זה נותרו לו השנים שהוא יחיה, לוסיה מודה לו על כך והוא מודה על האמון שנתן לה כדי לשמור על ביתה. פרננדה שומעת את השיחה בין לאון לבין השוטרים.

גם מילגרוס המומה מהחשדות נגד לוסיה ומצדיקה לגמרי את אמפרו, היא מודה שלוסיה קצת מתנשאת אך כעת היא בטוחה שאינה פושעת, טוב זה היה ברור כשמינתה אותה לאחות הראשית. היא מוחה בפני דניאל ודורשת לבקר את לוסיה ומטיחה בו את הנזק שגרם לבית החולים במעצר של לוסיה וקרלוס. היא והרופא מבקרים את לוסיה ומילגרוס בטוחה בחפותה ואומרת שהיא לא פושעת אלא מגנט למשיכת צרות, גם בזה אמפרו צדקה, ואכן ללוסיה באמת אין מזל בחיים תמיד היא נראית אשמה בגלל חוסר מזל שחלק ממנו זה ליליאנה וחלק אחר זה חוסר מזל שהיא התאהבה אז בפדרו ועכשיו שדיאבלו התאהב בה.

אנסלמו מבקר את דיאבלו ומביא לו חומר נפץ שמיועדת לבריחתו ודיאבלו המום וזועם לדעת שלוסיה נעצרה על רצח ססר. חנדרו חושד שאנסלמו בוגד בהם וכועס על על ליליאנה שכל מה שמעניין אותה זה לוסיה. איגנסיו מסביר לדיאנירה שהוא חייב לקחת את רוקסנה כי זאת בקשתה של לוסיה ולוקח אותה וממין מציע לקחת גם אותו ואיגנסיו מבהיר שיוכל לבקר מתי שירצה ודיאנירה שמחה להישאר עם ממין. כשהם חוזרים הביתה פרננדה מספרת לאיגנסיו שכנראה לוסיה תשתחרר כי אין מספיק ראיות נגדה זה מה שהיא שמעה מהשוטרים, לרוע המזל גם ליליאנה שומעת את השיחה ולא נותנת להוריה לראות אותה. איגנסיו מודה לפרננדה על השינוי והיא מסבירה שהיא אותה פרננדה, רק שהיא הבינה כמה הוא חשוב לה והוא מודה לה.

קמילה באה להגן על לוסיה ולפי מה שהיא שומעת אין די ראיות להחזיק את המעצר ומבטיחה לשחרר אותה בהקדם, היא מטיחה בדניאל את ניצול הסמכות ודניאל מבהיר שיש לו עוד 48 שעות להוכיח את אשמתה. גם פבלו מסביר לדניאל שעורך דין בינוני יכול לשחרר את לוסיה כי אין די ראיות נגדה, אך דניאל מתעקש שמשום שאין ראיות ולא משום שהיא לא אשמה. פבלו מסביר שלירייה הראשונה יש ללוסיה אליבי וזה פנצ'יטו וגם לגבי הירייה השנייה אם היא הייתה עם קרלוס היא לא הייתה שם. ואכן כעת ברור שכשססר נורא בכדור לא קטלני ידוע שלוסיה הייתה עם פנצ'ו כך שדניאל בטוח שהיא ירתה את הירייה הקטלנית. פבלו מבין שהאיש שלוסיה ראתה מהגב זה חנרו, אך דניאל בטוח שלוסיה וחנרו היו שותפים והוא בגד בה, הוא אטום לגמרי והוא חושב לחפש את האקדח שרצח את אחיו וחושב שכעת יודע איפה לחפש בבית של דיאנירה.

ליליאנה באה לספר לחנרו שעדיין מפחד מהבגידה של אנסלמו אך ליליאנה זועמת על המזל של לוסיה ושאין ראיות נגדה והיא עומדת להשתחרר. וחנרו מעלה את הרעיון לשתול אצלה את האקדח, חנרו מחליט לשתול את האקדח שבו רצח את ססר ובכך להפליל אותה, ליליאנה חושבת דווקא על האקדח שלה, אך חנרו מסביר שלירייה הזאת יש ללוסיה אליבי ומה שמשתלם להם זה לשתול אצלה את האקדח הקטלני וליליאנה מאושרת את הרעיון, כשכבר כולם חוגגים את השחרור של לוסיה, ליליאנה וחנרו עומדים להרוס הכול וליצור ראיות שיוכלו לשמש נגדה במשפט.

אה לא רק דניאל גם אוקטביו, כשויקי מנסה לשכנע את אוקטביו בחפותה של לוסיה, אוקטביו זועם שהיא מגינה על הרוצחת של אביו. היא מטיחה באוקטביו שהוא לצד אימו וסבא שלו והיא לא רוצה שום קשר איתו ואוקטביו לא רוצה שום קשר איתה וכעת הוא מכיר בכך שבנות דוראן הם האסון של משפחתו. דבורה מטיחה באוקטביו שאביה נפתר מאלנה ודניאל מלוסיה והגיע הזמן שגם הוא יעזוב את ויקי והוא משמח אותה שכבר עשה זאת.

אבל שומע בירח דבש על ההתפתחויות וגם מבקר את לוסיה שמתנצלת שהרסה לו את ירח הדבש. לוסיה מציעה להם לבלות ירח דבש בקנקון, אך לאדריאנה זכרונות לא נעימים משם והם חושבים על משהו אחר. והם מדברים על הנישואים בכנסייה שלקראתם לוסיה תשתחרר. לפני הביקור לאון שואלת את אדריאנה כמה תשחק באבריסטו שרץ אחריה למנוע את החתונה, אך אבל לא שומע או מתעלם, לפני הביקור הוא הצליח לשכב עם אדריאנה וטוען שאלה החיים שהוא צריך וגם הרופא מיורקה מברך אותם בעוקץ מסוים.
 

elall

Member
מנהל
הכי מפתיע שדווקא אנשים ששנאו אותה וראו בה פושעת

מאמינים לה, שזה כמובן לאון ומילגרוס.
 

evglev1

Well-known member
מנהל
כן בדיוק זה מה שמפתיע

מעניין איך זה ישפיע עליהן כשליליאנה תשתול לה את האקדח. אבל לגבי מילגרוס היה אפשר איכשהו לצפות כשהיא בטחה בה למנות אותה לאחות הראשית, אבל עדיין נזפה בה לא מעט. לאון באמת מפתיע, היה צפוי שתחגוג על זה אבל לא היא מתנהגת כמו שוטרת מקצועית בניגוד לאיך שהתנהגה לאחר השחרור מבית החולים בפרקים הראשונים.

אכן מילגרוס מעולם לא פקפקה באשמתה בסחר בסמים וכך גם לאון ועכשיו הן בטוחות שהיא לא פושעת ומילגרס אף אומרת בדיוק כמו אמפרו שפשוט היא מושכת אליה צרות ובזה היא צודקת, נכון ש-60% זה לא צרות שרודופות אותו אלא אחות מהגהינום, אבל עדיין היה לה יותר קל לשכנע את דניאל אם דיאבלו לא היה מחזר אחריה וגם לליליאנה לא היה כל כך קל להפליל אותה עם הפרחים והשעון. וגם העד שהיא שהיא דיברה איתו אין את היכולת ראייה מרחוק כדי להבדיל בין שתי בלונדיניות צעירות שנראות לו בדיוק אותו דבר. וגם המזל של ליליאנה שחנרו מוכן לתפקד כמו מריונטה שלה כשדיאבלו בכלא.
 

elall

Member
מנהל




 
למעלה