עלה לי רעיון

eliasys

New member
עלה לי רעיון

מה דעתכם שנקים אתר לדו-קיום? אני יכול לבנות אותו נצטרך רק חומרים, למשל את השירים שכולנו כותבים כאן. נצטרך גם מימון מינמלי לפעולות השוטפות. למשל לאחסון האתר או לקניית דומיין. אני יכול לבנות אתר כזה כך שיכלול עברית וערבית וכל החומרים יתורגמו לשתי השפות. יש לי המון רעיונות שנוכל לפתח באמצעות האתר הזה. מה דעתכם??

all

New member
זה ממש רעיון

יש לי ידיד, אדם משכמו ומעלה ובנוסף לכך הוא קבלן מאוד רציני שאולי יסכים לממן את זה. יחד עם זה, הייתי רוצה לשאול אותך אם אינך חש ש- ``דו קיום`` הוא טיפול מקומי בסימפטום? במשך שנים על גבי שנים ניסיתי להגיע לשורש הרע. ושורש הרע נעוץ ב-2 נקודות עיקריות 1. חינוך, תרבות, דת: שטיפת מוחם של ילדים מגיל-0, שאין אנשים אלא יש תרבויות, דתות ועדות ע``מ שכשיגדל יוכל לקטלג את כל 6 מיליארד האנשים בעולם בפחות מדקה, מורוקאי סכין, רוסי שותה וודקה, ערבי מחבל, אתיופי קושי, תימני אהוואה אהוואה ואילו הוא, זה בדיוק הדבר הנכון. 2. היתרבות לא מבוקרת של האדם: האדמה מכילה על עצמה, מזינה מתוך עצמה ``X`` אנשים. במקומות מסויימים בעולם, אותה אדמה כעבור דור אחד, נאלצת להזין -``8*X`` אנשים, והיא לא עומדת בקצב! והתוצאה היא - מלחמות, רעב, צפיפות, העדר מקום להקים בית, העדר מקורות פרנסה ועוד איספור זוועות אחרות. זה הפורום שהייתי רוצה שיהיה לנו, פורום שנוגע בשורש הרע ולא בסמפטומים.

eliasys

New member
נתת לי רעיון

אז אפשר גם לחנך נוכל להוסיף לאתר קטגוריה ששייחת לילים. ילדים שישלחו ציורים לאתר בנושאי שלום ודו-קיום נפרסם אותם ונתן קרדיל לילד השולח. ניתן לעשות המון דברים, יש לי רעיונות שלו נגמרים. פרסום אתר במנועי חיפוש יביא לנו קהלי יעד שלא נגעו בנושא הזה עד היום. אפשר אפילו לפרסם אותו במנועי חיפוש בשפה הערבית. מה שחשוב שהאתר לא יהיה, לפחות בהתחלה, אינטראקטיבי, על מנת שנוכל לסנן את החומרים ושלא יהיה מצב שאנשים יפרסמו חומרי הסתה וכיו``ב.

eliasys

New member
אל תגיד תקים

כולנו יחד נקים ונעשה זאת דרך המייל מי שחושב שיש לו חומר או רעיונות יכול לשלוח אליי ואני ארכז את הדברים ונדון על ההמשך

ביילי_007

New member
אין לי את היכולת ואבל יש לי את הזמן

אליאס היקר. לצערי הרב, אין לי את הידע ואת היכולת להקים את האתר. למרות זאת אני מוכן להשקיע זמן ורצון כדי להעזור ולהקים את האתר. אני מחפש ומרכז חומר, ואני ישלח לך דרך מייל ברגע שיהיה לי חומר סביר.

eliasys

New member
מהבחינה הטכנית תסמוך עליי

אני רק צריך חומרים ורעיונות נוכל גם לדעתי להיפגש לתאום דברים כדי שזה יהיה פרפקט

ביילי_007

New member
כבר מחר בבוקר אני יתחיל לאסוף

אליאס, אני כבר מחר בבוקר יתחיל לאסוף חומר על דו-קיום. ואני יתחיל לרכז את החומר וישלח לך בעתיד.

קלייר

New member
הרעיון נהדר אליאס/נשמח לעזור

נהדר אליאס צא לשקך וקבל ברכתי ,ואם תרצה עזרתי

eliasys

New member
ארצה את עזרת כולם

ובמיוחד את עזרתך הרי בלעדייך זה לא יצליח

קלייר

New member
אליאס יקר-רק תגיד מה ,ואיך ,מיד,נצא H-)

אליא יקר רק תדריך ואני מיד אצא לדרך כי הדו-קיום חשוב לי כאויר לנשימה

eliasys

New member
הבטחתי ואני כבר מקיים

בניתי דף פשוט בינתיים בשתי השפות והקמתי חשבון מייל הדף כבר מאוחסן באינטרנט בימים הקרובים אשפר אותו הנה הקישור

יוסי26.5

New member
הרעיון של אליאס..

רעיון נהדר אליאס.. רק שתדע שאת השירים כאן שאני כותב...זה יוצא ספונטני כך שמישהו יצטרך לאסוף מארכיון הפורום...

eliasys

New member
ומה דעתך לנקוף אצבע ידידי?

למה שלא תאסוף אותם בעצמך?

יוסי26.5

New member
לאליאס היקר שלום...

לאליאס היקר שלום... מסיבות מאד מאד אישיות ,ללא כל קשר לעניני הפורום באופן מעשי לא אוכל לעזור.. אבל אוכל להשתתף באתר ..אם וכאשר יהיה... אני מבקש ממך רק הבנה...הלואי והייתי יכול להקדיש גם לזה זמן... תודה על ההבנה

ליטל א מ

New member
בהצלחה!!!

אנחנו כאן אבל באמת על מנת לעזור כך שאם אתהצריך משהו רק תבקש ונרתם לעזרתך.

שמבלולה

New member
הרעיון, ביסודו, הוא נחמד מאוד

אבל, לפי דעתי, עלינו לזכור כמה נקודות חשובות: * כותרת הפורום היא אומנם ``דו-קיום ערבי יהודי``, אבל אני חושבת שלכולנו ברור שנושא הפורום הוא דו-קיום בכלל. כלומר - גם בין עדות שונות, דתיים-חילונים, ובכלל - יחסים בין בני אדם. * שהאתר לא יהפוך לאתר פוליטי. * שלכל חברי הפורום (שרוצים) תהיה יד בעשיה.

למעלה