עלה לי רעיון

LuNa MaJnUnA

New member
עלה לי רעיון ../images/Emo62.gif

שמתי לב לשתי בעיות שקרובות אלי (פחות או יותר) ועלתה לי אפשרות בראש. בפ''ת יש כמות נכבדה של להקות (בית דני, השומר הצעיר ועוד כמה שלא שייכות לשום מרכז), לפחות חצי מהן יודעות משהו מהחיים שלהן. כל הלהקות האלה תלויות כמעט לחלוטין בכריזמה של המנהל מרכז שלהן ואני בטוחה שישמחו לעוד הופעות. זה צד אחד. צד שני הוא כל האנשים המסכנים וחסרי הרישיון שלצאת מהעיר בשבילם זה לא הדבר הכי פשוט בעולם. אז למה לא לשלב את שניהם? יש איזשהו מצב שמקימים במה מסוימת (או שסתם לוקחים איזה מרחב מסוים בעיר.. לא צריך ממש להשקיע) וכל שבוע מעלים להקה אחרת להופיע? לכל להקה שמכבדת את עצמה יש לפחות 5-6 קאברים ושירים מקוריים שהיא יכולה להופיע איתם, ואפשר לסנן אותם בבית דני או משהו. להביא את האנשים לשם זאת כבר לא בעיה. נשאלת השאלה, אני סתם מפגרת ואופטימית או שיש סיכוי לדבר כזה בעיר שלנו?

NYMets Man

New member
תשמעי שירי

זה הכל עניין של ארגון ובמדינה כמו שלנו קשה לארגן דברים ויעברו חלק אנחנו פשוט, אחרי שיהיו לנו כמה שירים מקוריים נלך לאיזה מועדון בלא יודע איפה, ננצל את הקשרים שיש לנו בתור נגנים עם אנשים שאנחנו מכירים, ונופיע באיזה ערב להקות בתקווה להתפרסם... פה בעיר לא נראה ליש יצא משהו

שירי...לכי תיהי ראש עיר!

תראי הרעיון שלך יכול להצליח.....אבל איך בדיוק?! זאת השאלה.!

יש מידיי פעם הופעות בשמו"צ

של להקות צעירות. אבל בהחלט צריך להשקיע הרבה יותר, יש בעיר בהרבה כישרון ורצון.

LuNa MaJnUnA

New member
אני לא מדברת על הופעה של פעם בכמה

זמן ללהקות ששייכות למקום שלא כל אחד יכול להצטרף אליו (הדעה הפוליטית והכל). הופעה שבועית לכל להקה. כישרון ורצון יש בכמויות.

דעות פוליטיות?

לא חייבים להחזיק בדעה פוליטית מסיימת בשביל לנגן בשמוץ (עד כמה שאני יודעת לא חייבים להיות פעילים שם) בכול מקרה, הופעה כל שבוע זה מוגזם, אבל מסגרת צריך.

Blade Of Fire

New member
כסף... והעובדה שאין ממנו הרבה

בעיר הזאת בגלל כל מיני אנשים שיושבים שם למעלה שמעדיפים להשקיע בדברים אחרים חוץ מהתרבות והחינוך בעיר....

מיכל שב

New member
אז הנה ההזדמנות שלנו לשנות

אני חושבת שהרעיון מצויין. צריך לבדוק איך מקדמים אותנו. אני בטוחה שנצליח

למעלה