עלה לי רעיון נחמד

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
עלה לי רעיון נחמד

על מנת קצת להחיות קצת את הפורום. מה דעתכם על משחק נמלטים? אני מניח שכל מי שנמצא פה בפורום רואה את הסדרה אז זה לא אמור להיות מסובך מדי. כל אחד שירצה להשתתף יבחר לעצמו דמות מבין כל הדמויות העיקריות של נמלטים שנמצאות בכלא. לפני שאני אתחיל לפרט על איך המשחק יעבוד מה דעתכם תרצו להשתתף?

vand

New member
הסבר קצת יותר מפורט

המשחק, אם יתקיים, יתנהל למעשה בין אלו שמשחקים את האסירים לאלו שמשחקים את הסוהרים. מטרתם הסופית של האסירים היא כמובן לברוח והסוהרים מן הסתם צריכים למנוע זאת. אז איך זה יעבוד? אני אצור שרשור שיכיל בתוכו את כל חלקי הכלא. התא, הצינורות, המרפאה, החצר, הצינוק, חדר האוכל, חדר השומרים ועוד. במרבית שעות היום (המשחק יתנהל על פי השעות האמיתיות של היום) האסירים צריכים להיות בתאים שלהם. בזמנים מסוימים ניתן יהיה לעזוב את התא ולעבור למקומות אחרים בכלא. איך עוברים ממקום למקום? פשוט כותבים במקום המתאים בשרשור שאתה עובר למקום זה ולאחר מכן כותבים שוב הודעה שאתה עוזב את המקום. במידה ואתה נמצא במקום שאסור לך להיות בו (הכוונה לאסירים) אז הסוהרים יכולים לתפוס אותך. נניח אתה נמצא בצינורות באמצע הלילה. אם סוהר ראה את ההודעה שלך ועדיין לא כתבת שאתה יוצא משם אז הוא יכול לאסור אותך. על זה אני אפרט עוד בהמשך. אז מה הטעם לעבור ממקום למקום? כמובן בשביל לתכנן את הבריחה. גם על זה אני אפרט עוד בהמשך. נשמע בסדר?

vand

New member
זה יהיה די מסובך

כי היא לא אסירה ולא סוהרת אבל אפשר לחשוב על משהו...

vand

New member
בעיקרון יש מספיק אנשים וכבר

אפשר להתחיל אותו אבל נראה לי שכדאי שלכל אסיר יהיו יתרונות משלו (כמו בסדרה) ולכן בחירת האסירים תהיה מאוד חשובה. למשל למייקל ולסוכרה יש גישה לצנרת, אברוצי אחראי על מפעלי הכלא - כל מי שרוצה להצטרף חייב לבקש זאת ממנו, ווסטמורלנד הוא אסיר טוב ולכן יש לו גישה ליותר חלקים בכלא. לגבי שאר האסירים אני עוד לא ממש יודע אבל אפשר למצוא לכולם יתרונות. ברגע שאני אחשוב על כולם אני אתחיל את הבחירה ואת המשחק. כנראה מחר. בסדר?

vand

New member
יתרונות של דמויות נוספות

טי באג הוא המספק של הנשק בכלא. אם אתם צריכים נשק אתם חייבים לבקש ממנו (מותר להחזיק נשק אחד לכל היותר. במידה והשתמשתם בו צריך לבקש שוב). לטי באג עצמו יש נשק בלי הגבלה. למה צריך נשק? פשוט מאוד. אם מישהו מעצבן אתכם, בין אם זה אסיר ובין אם זה סוהר, אתם יכולים לפגוע בו. איך עושים את זה? במידה ואתם נמצאים ביחד באותו המקום ואין שם אף אחד אחר אז אתם פשוט שולחים הודעה במקום המתאים שאתם פוגעים באדם הזה (כאמור בשביל זה חייב להיות לכם נשק). אם אתם פוגעים במישהו וסוהר תופס אתכם במהלך השעה שחלפה מאז הפגיעה הוא יכול לתת לכם עונש כרצונו (בין אם זה ישיבה בצינוק ובין אם זה עונש מוות). לגבי האדם שנפגע אם יש לו תרופה הוא צריך לכתוב זאת והוא ישאר בחיים. בנוסף אם אין לו תרופה ובמהלך השעה שלאחר הפגיעה שרה (הרופאה) מוצאת אותו היא יכולה להחליט אם הוא יחיה או ימות (על ידי כתיבת הודעה במקום המתאים). בכל מקרה אם עוברת שעה, האדם לא משתמש בתרופה והרופאה לא מגיעה אז האדם מת ועוזב את המשחק. סי-נוט הוא המספק של התרופות. אם אתם רוצים תרופה אתם חייבים לבקש ממנו (מותר להחזיק תרופה אחת לכל היותר. במידה והשתמשתם בה צריך לבקש שוב). לסי-נוט עצמו יש תרופות בלי הגבלה. לינקולן הוא היחיד בלי יתרונות ממשיים והוא גם נידון למוות (תאריך יקבע לאחר תחילת המשחק). מה שכן הוא היחיד שנמצא בצינוק וגם יש לו גישה לאזור סגור בחצר מה שיכול להיות מאוד שימושי (פרטים בהמשך) זהו פירטתי על היתרונות של כל הדמויות (ייתכן שיתרונות נוספים או דמויות נוספות יתווספו בהמשך). מעכשיו נפתחת הבחירה. כל מי שרוצה להיות דמות מסויימת חייב לשרשר להודעה הזאת את שם הדמות. גם אם כתבתם קודם מי אתם רוצים להיות תכתבו שוב. תזכרו כל הקודם זוכה. ברגע שדמות מסויימת נבחרה על ידי מישהו לא ניתן לבחור בה יותר. אם אתם רוצים להיות סוהרים פשוט תרשמו "סוהר". ברגע שכולם יבחרו נתחיל במשחק.

למעלה