עלה לי רעיון לראש..

‡NoK

New member
עלה לי רעיון לראש..

(well זה כאב..
)
.. בגלל התמונות של עידו..חשבתי לעצמי..אולי לפתוח שירשור בו כל מי שיש לו תמונה...ישרשר אותה
הא..?
מה אתם חושבים...?

Hole In The Sky

New member
עדיף שלא...

אלא אם כן את רוצה את הארוחת צהריים של אנשים על הריצפה. ואני מדברת על אוכל שכבר ביקר בקיבה. :)

‡NoK

New member
חחחחח..איזה שטויות את מדברררתתת!!

יותר נכון כותבת..
את יפה!! וראיתי את התמונות האלה והן יפות!
יאללה נו! אני מוסיפה את שלי..בשביל הסיפתח.. יש לי הרבה תמונות אבל רק תמונה אחת עם מורי...חוץ מזה..אני נראית שם מסתורית....

‡NoK

New member
מק../images/Emo78.gif !

נו אנשים! זה שירשור חשוב..!! ותשימו תמונות שלכם!

ZZZ AB

New member
בלה בלה ... :)

בקשר לתמונות ... אני משאר שזה לא ממש רעיון משהוא כי לדעתי ... א. אם כולם ידעו איך השאר נראים אז יהיו כאלו יפים ויפים פחות ואז חלק ירצו לדבר עם חלק וחלק לא ... כך אני חוששב ... ב. לי אין תמונה ... :)

Hole In The Sky

New member
לא נראה לי.

אנחנו לא מנסים למצוא פה בן זוג, אלא אנשים לשיחה.. אז לא נראה לי שהמראה החיצוני משנה. ונוקי שימי פה ת´תמונה שלך עם מורי והסמיילי!!!!

Hole In The Sky

New member
וחוצמזה נוקי... כל התמונות שלי

מ-ק-ו-ש-ק-ש-ו-ת קחי דוגמה: זה מה שקורה שנותנים לאנשים תמונה שלי והם מחליטים לעשות אותי יותר יפה.. וחוצמזה... אני חושבת שמישצייר עליי בתמונה הזאת צחק עליי כי אני כל הזמן עושה ממייאאוווו

‡NoK

New member
אוי..איזה שטויות!../images/Emo2.gif ../images/Emo46.gif

אצלי בכל אופן זה ממש לא ככה!! הרעיון הוא שנכיר אחד את השני..זה מסקרן לדעת איך כל אחד נראה..! נראה לך שאם מישהו הוא לא בדיוק דוגמן אז אנ´לא אדבר איתו???

ZZZ AB

New member
לנוקי היקרה ... :)

בקשר למה שאמרת אז כן .... אני מתוך ניסיון שאני יודע הרבה שופתים על מראה חיצוני!!! המון...!!! זה באסה נכון אבל מה לעשות ..

Hole In The Sky

New member
שופטים*

בשיחה בין 2 אנשים (באינטרנט) יכול באמת להיות שהמראה החיצוני הוא חלק ניכבד. אבל פה זה פ-ו-ר-ו-ם באים ל-ד-ב-ר לא לצאת ולא להתחתן אז..זהו :) ואני מסכימה עם הערס... נוקי את באמת חמודה בטירוף!!

‡NoK

New member
well..זה בעיה שלהם ../images/Emo4.gif

אני מאמינה שיש כאן אנשים מספיק ..הממ..איכותיים (?) שלא יבחרו לדבר איתך רק בגלל שאתה דומה או לא לדודי בלסר
כל השאר מוזמנים ללכת לפורום הכרויות...
ואגב, תודה לשדו וחיימקו וכל מי שאמר שאני חמודה...
טוף זהו! מעכשיו רק תמונות (שלכם) בלי לקשקש באמצע!

ZZZ AB

New member
חחחחח.... :) ../images/Emo11.gif

יש.. יש משהוא בדבריך .. :) אהה כן.. את באמת חמודה (אני רוצה ליצור רצף נחמד .. :)

‡NoK

New member
שיואוו אנשימים ../images/Emo9.gif

חחח..תודה לכם.. אבל אמרתי לשרשר תמונות!!!!!!!!

למעלה