עלה לי רעיון לפנים...

Ben Dor

New member
עלה לי רעיון לפנים...

לעשות יום גלישת גלים כזה.. נגיד לקראת סוף החופש...בת"א...מהבוקר עד הערב... להביא מערכות מטורפות שישמיעו מוזיקה לפנים... לפרסם את שכל גולשי הגלים בארץ ישמעו ויבואו... מה אתם אומרים!?

טל קפלן

New member
אוי רעיון לפנים! אני בעד!!

אפילו לאסוף כסף לארגן הגברה מוזיקה וכו'... אפילו אם אפשר לפתוח תחרות כזאת ושהוותיקים בפורום יהיו שופטים חח..

Ben Dor

New member
שמע לאסוף כסף אי אפשר

כי בטוח חלק יביאו וחלק לא ואז אפשר להידפק אחושרמוטה... אני אומרת נעשה יום פתוח כזה... ניגש לאחת החברות גלישה לעזור לנו בקטע נגיד הם יעזרו לנו בקטע של ההגברה וכל מיני כאלה וככה היא גם תוכל לפרסם את עצמה...או נגיד לחתום עם אותה חברה שכל הבגדים או סתם אביזרים שנמכור יהיו של אותה חברה... הבנתוש?!

moranzi007

New member
מה כיף בזה

אם כבר מסיבה בערב..לא לגלוש כולם יחד.. זה מפריע ומעצבן כל אחד ירד לכם גלים.. עם מיליון גולשיםםםם

טל קפלן

New member
יש בזה משהו...

אפשר לעשות סתם כזה מסיבה אולי ביום + שהיו גולשים במים... נעשה מפגש פורום חח....

Ben Dor

New member
המטרה שלי במפגש הזה

הוא טיפה יותר לקדם את כל ענף הגלישה שיכירו אותו כמו שהוא ולא כמו שכולם מכירים דרך יומנים\מחברות\חנויות (רק של בגדים) להכיר את הגולשים בארץ לראות את הרמה אף אחד לא יכריח אותך לגלוש אם את רוצה לגלוש תגלשי... אפשר על הדרך גם לעשות מסיבה ישר אל הלילה... מקווה שהבנת... ומפגש פורום...ניסיתי כל כך הרבה לעשות פה אבל כולם פה כל כך יבשים שזה עצוב...

Ben Dor

New member
בסוף החופש

כי זה די בעיה לסדר את כל הקטע הזה אם זה יצא יותר מוקדם וואלה זה יהיה מעולה... ואם בסוף החופש הזה לא יצא יש ראש השנה כיפור ;] סוכות... אבל אני לא רוצה יותר מאוחר מסוכות

moranzi007

New member
ללדעתי ארגון הגולשים

צריך לפנות לכל הטימניקים ולארגון הגולשים בארץ ולהקים מסיבה ! הכניסה תיהיה להכנסת המסיבה.. משהו זול ונחמד.....

אודלינה

New member
אבל בסוף זה ייראה כמו האירוע של

ספיידר שהיה השנה, והוא לא היה נראה טוב..

אודלינה

New member
כנסי

זה היה, ולא אהבתי תסרטון... צריך שיבואו רק גולשים ולא כל מני דוכפים

למעלה