עלה לי רעיון בראש...

shai.m

New member
עלה לי רעיון בראש...

בארץ יש שתי קהילות הארי פוטר- 1-ב-IOL. 2-כאן,בתפוז. מה דעתכם על תחרות בין שתי הקהילות האלה? לא בשביל להראות איזו קהילה יותר טובה,סתם בשביל הספורט,ובשביל לקרב בין מעריצי הארי פוטר בישראל. אפשר להתחרות בצאט טריוויה,כאשר לכל פורום יש כמה נציגים,אפשר לארגן צאט משותף,אפשר ליצור קהילה משותפת... מה דעתכם?

הממממםםם.....

אבל מה עם אנשים שנמצאים בשני הקהילות?? כמוך, כמו שרה, כמוני וכמו כמה אנשים שאולי אין לי מושג מה הניק שלהם באיי או אל....בכל מקרה, אם כבר מתחרים, אז אני יותר שייכת לפה...באיי או אל אני פחות כותבת....אבל זה רעיון נחמד....היה לך בטח נורא משעמם באינטרנט שאתה מעלה את כל הרעיונות האלה, הא? אבל יש לך רעיונות טובים...:) -ליאת-

shai.m

New member
דוקא לא...

הדבר האחרון שאפשר להגיד עלי זה שאני משעומם... החופש כל-כך קצר! היום פשוט בבוקר הייתי בבית אז כתבתי הרבה הודעות,והרעיון עלה לי ככה פתאום... אני לא שואל אם זה אפשרי או לא,אני מציע הצעה,ואני רוצה לראות אם אתם מעונינים,אם כן,נתחיל לתכנן... זה די מזכיר את ``תחרות הקוסמים המשולשת`` בתירגומה של המתרגמת האהובה עלינו,גילי בר כוכבא...

כן...רק

שאין את הצלע השלישית....אבל יש את הפורום הזה של בונו 95 או משהו....אההה...קינגס קרוס?? הבעיה היא שכמעט כולם פה רשומים בכמה פורומים!! מה אתם אומרים? שנוסיף את פנדום לרשימה ושאני אתחרה משם? מעניין מה הם יגידו על חבורת ישראלים שעושה תחרות פורומים.....טוב, נעזוב! כדאי שאני לא אנסה את כוחי בנתינת הצעות לתחרויות ושטויות! מאחר ואתה הממציא הגאון שלנו, תפרט קצת מה עושים במקרה של אנשים שמשתתפים בכמה פורומים? -ליאת-

shai.m

New member
הצעה מס.1-צ`אט.

מארגנים צאט,שבו יקחו חלק, קהילת IOL,קהילת תפוז,גולשי אתרי ההארי פוטר הישראלים (harrypotter.co.il/harrypotternet.co.il/הווגוורטס אקספרס/קינגס קרוס ושאר האתריםן שקיימים...). בנוגע לתחרות,את תצטרכי לבחור באיזה צד את...

אני מעדיפה.....

להיות בצד הפורום הזה מ-2 סיבות: 1) אני בקושי כותבת בפורום של איי או אל 2) אנשים לא ממש מחבבים אותי שם...:-( -ליאת- רעיון טוב!

sarah

New member
אבל הרוב שותפים בשתי פורומים...

כמוני... (וגם שי,ליאת ועוד כמה שאני לא מכירה)

Prongs

New member
מה?!?!?!?!?!?!?!

יש קצת יותר מזה! רק קצת (בציניות) יש עוד הרבה אתרים ופורומים שיש בהם ילדים שלא נמצאים באיי או אל או כאן! אין לי מושג על מה אתה מדבר... Prongs נ.ב עכשיו עונת הנורים-המניאקים-נותנים-הרבה-עבודות-ולהתכוננן-למבחנים-בפסח אז אני לא אהיה כאן הרבה... זהו ביי נ.ב.נ אוכלי מוות זה תרגום בסדר גמור זה מה שחשבתי שהיא תשים. ואני מאוד שמח שהיא לא תרגמה מאד איי מודי ל-עין זועמת מצברוחי למרות שעין הזעם מודי גם מסריח. סוהרסנים זה לא כל כך נורא מתרגלים לזה... ובקשר למכתב לגילי בר הלל לדעתי זה רעיון מצויין והניסוח שליאת נתנה לו הוא גם כן ממש טוב ואני יכול להשיג את הכתובת ואז ננסח אותו. Prongs

yearak

New member
מה הבעיה להשיג את הכתובת?

מתקשרים ל-144 או לידיעות אחרונות או בודקים הגפי זהב. אני אבדוק היום כשאגיע הביתה

shai.m

New member
איזה עוד?

איזה עוד קהילות רציניות יש בישראל? אפשר גם להחשיב את הזאת ב-``דיבורים`` אם אתה מאוד רוצה... סוהרסנים זה דוקא תרגום די מוצלח...

yearak

New member
מה הבעיה להשיג את הכתובת?

יש כזה שרות, אני לא בטוחה אם שמעתם עליו, קוראים לו 144. חוצמזה, יש גם כזה ספר, כן, אמיתי, ישן, שקוראים לו דפי זהב ויש בו טלפונים וכתובות של אנשים. וגם יש את ידיעות אחרונות שהוציאו את הספר ויש להם תיבת דואר (שכתוב על נייר, לא אלקטרוני). אפשר לכתוב להם מכתב (לא email, מכתב אמיתי) ולהדביק עליו בול (אם אתם עדיין זוכרים איך עושים את זה) ולשלוח להם.

למעלה