עלה לי בראש רעיון

antidot

New member
עלה לי בראש רעיון

אני רואה שיש כאן כמה אנשים רציניים שמבינים עניין. חשבתי על הקמת אתר אינטרנט שירכז את כל הנושא של SECURITY לא משהו מהודר ומסחרי אלא יותר לשימוש בתור החלפת מידה וריכוז מסמכים, מדריכים ואולי קבצים. אני מוכן לנדב את המכונה הביתית שלי בתור WEB SERVER אני מריץ WIN2K SERVER IIS5 אני יכול להריץ גם שרת FTP במידת הצורך ולהקצות לעניין 10GB עומנם החיבור הוא ADSL אך זה יספיק בתור התחלה. לי אישית הצטבר לא מעט חומר בנושא ואף פעם אין לי כח לעשות בזה סדר. תחשבו על זה. ברכות ANTIDOT

mmm

New member
זה מה שרציתי להציע היום...

תפוז יהיו המארחים כמובן, אבל הדף הזה ירכז חומר, ואנחנו נבנה אותו, או לפחות מי שיתנדב, האתר יהיה קשור ישירות לפורום, ויהוו חלק בלתי נפרד ממנו כמו שהפורום יהיה חלק בלתי נפרד מהאתר. נוכל להמשיך לדבר על כך באימייל. רעיון נהדר, שיכול בחלט לתרום לתפוז, לפורום ולנו.

mmm

New member
לאופטימיות אין קשר, למעשה ראליות...

תפוז ירצו בהחלט, מממ, אולי אצטרך ללחוץ קצת על ההנהלה, לאחרח אתר, לא גדול מבחינת גודל, כמובן(יחסי). שיהיה קשור לקהילה ויתרום לקהילה ולתפוז(יותר כניסות, בהנחה שהאתר יהיה פופולרי יחסית: עכשיו אני אופטימי). אני מניח שאם אבקש ואראה שיש לי חומר הם יספקו מקום על השרתים, שלהם, באשר לדומיין, ובכן זו יכולה להיות בעיה.

antidot

New member
אם זה בתפוז

כמה שאני רואה תפוז מריץ IIS לפתוח VIRTUAL DIRECTORY בשביל אתר זה לא צריכה להיות בעיה... לגבי מקום לאיכסון אני יכול לספק כ10GB על SCSI U3 בMIRROR אני כרגע עושה סדר ואשלח לך לינק לספריה שלי... יש המון חומר אבל הכל מבולגן.

antidot

New member
והנה הלינק

עשיתי קצת סדר.. קיבצתי... יש לי עוד המון חומר בעבודה שאני אצרף בהזדמנות. אני רק מבקש לא להשתולל על המכונה. אין לי כח לנהל מלחמות וירטואליות כרגע. PS: אני כן בודק את הלוגים

mmm

New member
מעניין ביותר, עכשיו....

ביום ראשון אוכל לתת יותר פרטים מאחר ואז אני מדבר עם אחראית הפורומים, ולאחר ואז אבקש ממנה אפשרות לפתוח אתר על השרת של תפוז או בשיתוף עם תפוז. חומר מעניין ביותר, ביום ראשון אולי נוכל לצאטט בirc ולסכם פרטים אחרונים. (בהנחה שהרעיון יצא לפועל באישור תפוז).

S-G-T

New member
תשמע ...

שיט כרגע ניזכרתי - אם הרעיון שלך או של אנטידוט מוביל למשהו דומה כמו שקורא בפורום אני מתנגד ישר ... למה ? כודם כל צריך להיות faq שאלות מטופשות שאנשים שאלו ושואלים כאן - וחובה לקרוא אותו - ואם השאלה הייתה ב faq אז השאלה לא מועברת לפורום ...או משהו כזה ...ושאי אפשר להוסיף שטויות וכו ... מבינים ? - כי זה פשוט לא רציני ....ברעיון של אנטידוט צריכים להישתתף אנשים יותר מנוסים - יאנטו לא כאלה שלא יודעים מזה אי פי ואיך להשתמש בנטבאס וכו ....

mmm

New member
ראה.... אני לא יודע מה תהיה המתכונת

אבל, אני יודע שאם התוכנית תצא לפועל היא תתימר להיות מקצועית, והשאיפה תהיה ליצור אתר עם חומר רציני שיהיה קשור לפורום, וימשוך אנשים ויתפח את הפורום ואת היושבים בו, וכמובן יעלה את רמת הפורום.

stac

New member
אני אולי גם יכול לעזור?!

בבניית האתר ויש לי גם אוסף ספרים 200mb רק חבל שאין לי קו מהיר לילות את זה ספרים:
Assembly C/C++ CGI Building OS Dhtml/JS E-zines Java Pascal Perl Php XML (russian) VB Viruses coding​
ואם זה עוזר למישהו גם מלא חומר ברוסית

S-G-T

New member
יותר מ 200 ?!?! - תן תאתר !!!

אני רוסי אז בכיף :) - אבל אני קורא באנגלית יותר מהר אז :( - בטח שאתה יכול לעזור לדעתי הבאים יכולים לעזור : mmm, n0 , antidot , עוזי2 , pyrox , stac , ואני כשיש לי זמן (די נדיר :( ) - ובטח שכחתי איש או שניים

stac

New member
הבעיה

שיש לי חיבור מודם רגיל וזה קצת קשה עליי לעלות את כל החומר לשרת כלשהו אני יכול לעולות למשל טקגוריית הספרים של C/C++ אבל גם הם שוקלים 30mb אז גם זה קשה עליי

למעלה