עלה ירוק מי בעד מי?
A ashkeloni New member 22/3/06 #3 חץ יותר מדי אנטי-דתיים... בואו לא נגזים, עוד מעט יכניסו את כל החרדים לגטו או משו כזה כרגע אין ממש מפלגה שהייתי רוצה להצביע לה...
חץ יותר מדי אנטי-דתיים... בואו לא נגזים, עוד מעט יכניסו את כל החרדים לגטו או משו כזה כרגע אין ממש מפלגה שהייתי רוצה להצביע לה...
E Evil Pig New member 22/3/06 #4 הצביעו דובי לראשות הממשלה! < מי שלא מבין זאת הפרסומת החדשה של themarker העיתון הכלכלי של "הארץ"< העיתון ..>
הצביעו דובי לראשות הממשלה! < מי שלא מבין זאת הפרסומת החדשה של themarker העיתון הכלכלי של "הארץ"< העיתון ..>
® ®NuLy® New member 22/3/06 #10 ../images/Emo205.gifרק ש"ס! חחח סתם סתם (אני מושפעת יותר מדיי מילדים בכיתה שלי) אני מצביעה למפלגת השלווה (שלווה שאוכלים) זאת מפלגה אשר מבטיחה אספקת שלווה מפנימיית בויאר בכל יום!!
../images/Emo205.gifרק ש"ס! חחח סתם סתם (אני מושפעת יותר מדיי מילדים בכיתה שלי) אני מצביעה למפלגת השלווה (שלווה שאוכלים) זאת מפלגה אשר מבטיחה אספקת שלווה מפנימיית בויאר בכל יום!!
ל ליטלושי New member 22/3/06 #11 שכחתם תפתק הלבן../images/Emo3.gif למה לשבור תראש..הכי פשוט.. זה לפחות מה שאני הולכת לעשות, אם אני אצביע בכלל
שכחתם תפתק הלבן../images/Emo3.gif למה לשבור תראש..הכי פשוט.. זה לפחות מה שאני הולכת לעשות, אם אני אצביע בכלל