עלה ירוק

*אתתת../images/Emo13.gif

לא....שאלתי ברצינות. באמת מעניין אותי מה התפיסה שלהם חוץ מסמים קלים.

THC MaN

New member
אהה

בעקרון כתוב באתר... אבל בעקרון הם מפלגה שתומכת באיכות הסביבה נגד ניסויים בבע"ח וכל מה שנגזר מהנושא הזה.. שוויון בין גברים לנשים.. שוויון גם בין ערביי ישראל.. בקיצור מפלגה שנוטה לכיוון השמאל.. אבל בעקרון ההצעות חוק וכו' שהם בעיקר יעשו יהיו בנושא השוויון החברתי ואיכות הסביבה + כמובן דה-קרמנלזציה של סמים קלים בכמות של שימוש אישי.

THC MaN

New member
הבזבוז קולות יהיה להצביע לאחרים

לעלה ירוק כל קול חשוב כי הוא ההבדל בין להכנס או לא להכנס לכנסת. למפלגות הגדולות יהיו מספיק קולות, תסמוך על האזרחים של המדינה הזאת.. :-\

THC MaN

New member
אגב, הם לא רק תומכים בלגלזציה!

הדבר העיקרי של המפלגה הוא כמובן הלגלזציה אבל - הם מפלגה שתומכת באיכות הסביבה, בשוויון בין נשים וגברים ועוד מצע חברתי מעניין. הם יכניסו לכנסת קצת לגיטימציה לנושא הסביבתי ואפילו חברתי! אנחנו כבר הרבה זמן תקועים עם אותם מפלגות ואותם המושחטים ואותן הצרות ותאמינו לי שממש לא ישנה אם ביבי יהיה בראש או שרון.. כי הרי ממילא בבחירות הבאות הם יתחלפו שוב. צריך להכניס קצת אנשים צעירים באמת לכנסת!

LiRs Lullaby

New member
האמת, אני מצביעה להם :)

ולא רק כי אין לי כח להצביע לשרון-ביבי-פרץ שכל אחד יותר מעפן מהשני, או לחילופין, למישהו מהמפלגות של הדוסים או של הערבים(wtf????) אלא כי הם יהיו קצת יותר נחמדים לסביבה וזה משהו שקצת חסר לנו במדינה, לא? אני רק מקווה שאם הם באמת יצליחו להפוך את המריחואנה לחוקית, הם ישימו גם קוים אדומים, כמו נסיעה תוך כדי שימוש והגבלת גיל, כמו שעושים עם אלכוהול.

tjfalkor

New member
עלה ירוק זה לא רק קנביס!...תקראו

אם יש מפלגה אחת שנוגעת גדיין במה שבאמת חשוב זאת "עלה ירוק"! קישור למצע המפלה (מאתר "עלה ירוק"):

אני דווקא הייתי מעלה את אחוז החסימה

מפלגות חד נושאיות כלל לא צריכות להיות בכנסת , אם כל מפלגה חד נושאית תקבל 2 מנדטים ותיכנס , הכנסת תיראה כמו שוק. ביום שבו יותר להשתמש בסמים "קלים" זו תחילת הסוף של הנוער , סמים מכל סוג , קשים ,קלים צריכים להיות אסורים לשימוש !!

THC MaN

New member
חבר'ה- עוד קיים מישהו שחושב ככה ../images/Emo8.gif

יפה שאתה עדיין מושפע ממה שאומרים לך ועדיין לא החכמת מספיק לחקור את הנושא בעצמך. מי היה מאמין שעוד קיימים אנשים כאלה? חח תפסיקו להיות בובות, להקשיב ולשנן מה שאומרים - תבדקו לבד!

RedCherry

New member
מה שאמרת לגבי סמים

ממש לא נכון. הייתי ממשיך להסביר לך, אבל אני חושב שזה לא נכון לעשות זאת. אם אתה בכל זאת מעוניין לשמוע את טענתי, אני אשמח לשלוח לך מסר פרטי או שתפתח לגבי הבעיה שרשור חדש.

snea

New member
מבלי עניין הסמים

הבעיה במפלגה הזאת שהיא חרטה על דגלה נושא אחד ויחיד, וברור שהיא תפעל בעיקר בשביל הנושא הזה. מאותה סיבה היא, והירוקים, ומפלגת הגימלאים, ומפלגה נגד תאונות דרכים לא יבחרו. אין טעם בלבחור מפלגה חד-נושאית. מה שעלה ירוק צריכים זה להיות חכמים ולהצטרף למפלגה כלשהי, כמו שעמיר פרץ עשה עם העבודה וישראל בעלייה עם הליכוד. במקרה של עלה ירוק, הכתובת הנכונה היא מרצ ללא ספק. רק ככה הם באמת יוכלו להבחר. ובעניין הסמים - צדק והגיון יהיה בשני דרכים - או לאפשר צריכת סמים קלים בכמות קטנה, או לאסור על קניית אלכוהול.

Rotema3

New member
קדימה חברה, להצביע עלה ירוק.

הפעם המפלגה עוד תעבור את אחוז החסימה.

tjfalkor

New member
איזה טיפשים במדינת ישראל!

עלה ירוק לא פועלת רק לדיקרמנליזציה של קנביס!! תכניסו את זה למוח האטום שלכם! ומי שלא עישן בחיים שלו שלא ידבר נגד זה כי אין לו מושג מה זה! מי שלא חקר, בדק, ניסה שיפסיק להפליץ הערות "חכמות" כי הוא נראה טיפש!! מאוד! די נמאס מכל החכמולוגים שחושבים שהשטיפות מוח שלכם מבית ספר יסודי זאת האמת! מה אתם בובות על חוט, אמבות בלי חוט שידרה?! מתי כבר יגיע עידן ההיגיון?..מתי???????????..... עד שיגיע אני ימשיך לעבור לי לעיתים מאוד! מאוד! תכופות לעולם הנירוונה של הסטלה. ומי שנגד שלא יבוא, יותר טוב, יותר מקום לי! מוות לטיפשות!

למעלה