עכשיו,

yo t a m

New member
אתה יודע מה,

בגלל שאני נחמד והכל אני מוכן להקריב ולנסוע עד לירושלים למפגש.
אבל רק בשנת הלימודים :X

yo t a m

New member
לא,

פשוט יש לי נטייה מוזרה לירושלים בזמן שנת הלימודים. אולי זה שיעורי מורשת. (אני לומד בירושלים)

יאיי Finaly

...
מוזס
כפרעליק חמוד יופי של רעיון בוא אני יכין לך שרשרת
אך, זכרוּ! להישאר בתחנה המרכזית = טוב יותר. מוּי טוב יותר

AGENT SHESH

New member
אבל אין שם מקומות מבודדים.. ../images/Emo4.gif

הו. בעצם... הקומה הרביעית!
*גאון*

ובעזריאלי יש?

זה ממש מזכיר את עזריאלי מבחינת זה שזה קניון... אפשר להגיד שזה מפגש עזריאלי עם קמצוץ רוחניות

אני לא יודע מה איתך

אבל בפעם האחרונה (והראשונה) שנכחתי בגג של עזריאלי היה שם ארבה אנשיםםם

PopPy

New member
צריך לעשות פעם גם מפגש

במרכזית של ת"א. אפשר לשחק שם מחבואים שיימשך שעות בלי שנמצא אחד את השני לעולם X_X

AGENT SHESH

New member
צריך.. צריך.. אבללל.. פוקווססס!

לנושא - ירושלים. תבואי או לא?

PopPy

New member
כי אני לא אוהבת את הנסיעה לשם,

ואני לא אוהבת את ירושלים עצמה. אישית, אם זה סתם מפגש במקום מרכזי אני לא מבינה מה ההבדל בין ירושלים לת"א, חוץ מזה שת"א יותר נגישה מרוב חלקי הארץ. אני לא אומרת להעביר את המפגש לת"א, פשוט שאם אין בית ונפגשים בתחנה מרכזית (?) של ירושלים, אני לא רואה טעם להגיע..

AGENT SHESH

New member
טעם?

שתמיד זה בת"א, ולך זה הכי נוח, ובדר"כ אנשים מתפשרים ומגיעים לשם גם אם לא הכי נוח להם, (לי, אישית, לוקח להגיע שעתיים וחצי-שלוש באוטובוסים לת"א) אז אני חושב שאת יכולה גם להתפשר פעם אחת.. כנ"ל לגבי כל שאר יושבי המרכז.

PopPy

New member
בוא נגיד את זה ככה.

להגיע לקניון אילון באוטובוס לוקח לי משהו כמו שעתיים, אז באמת שאני יודעת מה זה נסיעה ארוכה עם אוטובוס. הענין הוא שלמי שהוא לא מהמרכז ולא ירושלמי, כל הסיפור מסתבך הרבה יותר.. בכל מקרה באמת שאצלי זה לא רלוונטי, אני ממשששש לא אוהבת את ירושלים ומשתדלת להימנע מלהגיע לעיר הזו..

Time & Death

New member
הבדל בין נסיעה לת"א ונסיעה לירושלים

כרטיס הלוך חזור באוטובוס לירושלים עולה 54 ומשהו כרטיס הלוך חזור ת"א באוטובוס עולה 27 ומשהו. המממ... וזה בא מבנאדם שבירושלים ממש הרבה אז...אבל מה אכפת לי, אני עוד קצת פחות משבועיים רכוש צה"ל...

AGENT SHESH

New member
אוקיי, אתם מסבכים את העניין.

פשוט תגיבו לכאן ב
\
מבחינת העיקרון אם אתם יכולים להגיע לירושלים למפגש. תודה

למעלה