עכשיו

Drorrrrrr

New member
עכשיו

עכשיו מה אתם לובשים? מה אתם שומעים? מה אתם אוכלים? מה אתם שותים? במה אתם צופים? מי האדם האחרון ש.... חיבקת? נישקת? אמרת לו שלום? דיברת איתו? איחלת לך יום טוב? ראית? צחקת עליו? צחקת איתו? בכית בגללו? מתי הפעם האחרונה ש... השתכרת? צחקת? בכית? היית בביה"ס? היית בטיול? צרחת? צחקת צחוק הצחיק אחרים? קיללת מישהו?

TCgirl

New member
../images/Emo26.gifעונה...../images/Emo36.gif

עכשיו מה אתם לובשים? ג'ינס [אוהבת
], חגורה בלבן וורוד, וחולצת בי"ס לבנה. מה אתם שומעים? כלום. מה אתם אוכלים? כלום. מה אתם שותים? כלום. במה אתם צופים? במסך המחשב. מי האדם האחרון ש.... חיבקת? צליל.. נישקת? אפאחד. אמרת לו שלום? דרור. לפני שניה. באייסי. דיברת איתו? אמא. איחלת לך יום טוב? המ... איחלתי להרבה אנשים יום טוב... ראית? אחותי... צחקת עליו? המ... לויודעת... צחקת איתו? המ....... לויודעת.... בכית בגללו? הו... זה היה מזמן... וזה לא משהו לפורום... מתי הפעם האחרונה ש... השתכרת? אף פעם... צחקת? היום בשיעור אנגלית... בכית? לפני בערך שבועיים... היית בביה"ס? היום. היית בטיול? הו! לא זוכרת! צרחת? אה... לא זוכרת... צחקת צחוק הצחיק אחרים? המ... היום בשיעור אנגלית
קיללת מישהו? אה.... לויודעת....

../images/Emo55.gif

עכשיו מה אתם לובשים?מכנס קצר וחולצה קצרה מה אתם שומעים?את הקולות הרגילים בראש
מה אתם אוכלים?כלום מה אתם שותים?כלום במה אתם צופים?במסך של המחשב מי האדם האחרון ש.... חיבקת?לא חיבקתי ממזמן נישקת?עיינו סעיף קודם אמרת לו שלום?מיכל דיברת איתו?אחותי רקפת איחלת לך יום טוב?אני לא מאחלת יום טוב ראית?אמא שלי צחקת עליו?בואו לא נגזים אני רשעית אבל לא עד כדי כך צחקת איתו?חברה שלי מיכי בכית בגללו? ממ מי שנכנס במכונית כשאני הייתי בתוכה אין לי מושג איך קוראים לו מתי הפעם האחרונה ש... השתכרת?אני לא משתכרת אבל אם מחשיבים קולה חח אז אתמול צחקת?אתמול בכית?לפני בערך שבועיים היית בביה"ס? לפנישלושה חודשים משהו כזה היית בטיול? לפני חודשים צרחת?אני לא צורחת צחקת צחוק הצחיק אחרים?אני תמיד צוחקת צחוק שמצחיק אחרים קיללת מישהו? אני לא מקללת

רייל

New member
../images/Emo4.gif

עכשיו - מה אתם לובשים? מכנס קצר צהוב, וחולצה לבנה. מה אתם שומעים? november rain של גאנז. מה אתם אוכלים? אכלתי לפני חצי שעה. צ'יפס ונקניקיות. מה אתם שותים? מים. במה אתם צופים? במחשב? מי האדם האחרון ש.... חיבקת? נטע. נישקת? על הלחי, נטע. אמרת לו שלום? ליהי. דיברת איתו? אבא. איחלת לך יום טוב? המפ, אני לא מאחלת "יומטוב". ראית? אבא. צחקת עליו? לא זוכרת. צחקת איתו? ליהי. בכית בגללו? -חסוי- מתי הפעם האחרונה ש... השתכרת? אף פעם אל השתכרתי. צחקת? בביצפר. בכית? אתמול בלילה. היית בביה"ס? היום? היית בטיול? בחופש. לאירופה צרחת? אתמול בלילה. צחקת צחוק הצחיק אחרים? אתמול. קיללת מישהו? היום. בראשלי.

airgirl

New member
אווווווווווו

איזה שירררררררררררררררר אני שומעת אותו עכשיו

רייל

New member
הוי. זה שיר מושלם.

את אוהבת את הקטע בסוף, המצמרר הזה. אחרי שאקסל שר "nothing last forever, even cold november rain..", ובקליפ סלאש עולה על הפסנתר. כלכך יפה. כלכך.

Zoharrr

New member
ME

עכשיו מה אתם לובשים?חצאית כחולה חולצה אפורה וג'קט גדול וכחול מה אתם שומעים?עיברי לידר יותר טוב כלום מכמעט מה אתם אוכלים?כלום מה אתם שותים?כלום במה אתם צופים?במסך של המחשב? מי האדם האחרון ש.... חיבקת?לא יודעת נישקת?את חן בלחי אמרת לו שלום?אמא דיברת איתו?אמא איחלת לך יום טוב?אלכס ראית?אמא צחקת עליו?אבי צחקת איתו?יש כל כך הרבה כאלו היום שאני פשוט לא יודעת מי האחרון.... בכית בגללו?המנהלת מתי הפעם האחרונה ש... השתכרת?לפני המון זמן... צחקת?שלשום....אוי גד...היה כל כך כיף.......... בכית?היום היית בביה"ס?היום היית בטיול?לפני חודש בערך צרחת?היום צחקת צחוק הצחיק אחרים?כל הזמן... קיללת מישהו?היום

airgirl

New member
אני!

עכשיו מה אתם לובשים? גופיה ירוקה ומכנס של טרנינג בצבע אפור.. מה אתם שומעים? him - join me (in death) מה אתם אוכלים? כלום מה אתם שותים?כלום במה אתם צופים? במסך מחשב מי האדם האחרון ש.... חיבקת? הגר
נישקת? בלחי נחשב? כי אם כן אז את הגר.. אמרת לו שלום? לאבא.. דיברת איתו? אבא איחלת לך יום טוב? ליאור.. לא בעצם לדודו..
ראית? אבא צחקת עליו? חברים שלי צחקת איתו? חברים שלי בכית בגללו? לא זוכרת מתי הפעם האחרונה ש... השתכרת?אף פעם צחקת? לפני כמה דקות בכית? לא זוכרת.. מזמןןןןן היית בביה"ס? אתמול היית בטיול? אתמול בלילה! (זאת אומרת היום בלילה..) צרחת? לא זוכרת.. צחקת צחוק הצחיק אחרים? לא זוכרת .. קיללת מישהו? לא זוכרת..

רייל

New member
HIM זה שולט.

ואז מה שאני מכירה רק 3 שירים, ושאני התחלתי לשמוע רק בגלל שהוילא שקסי. (צלילי.
) כמה שאני אוהבת את הקול שלו!

Alaithlos

New member
../images/Emo15.gif

עכשיו מה אתם לובשים? טרנינג וגופיה.. מה אתם שומעים? אבטיפוס\בוקר טוב עולם מה אתם אוכלים? כלום כרגע, אבל לפני רגע צ'יפס קר. מה אתם שותים? כלום. במה אתם צופים? במחשב. :p מי האדם האחרון ש.... חיבקת? אבא. נישקת? חבר שלי ^^ אמרת לו שלום? הממ.. ילד מהמושב דיברת איתו? ליאל חברה הכי טובה שלי. איחלת לך יום טוב? אמא ראית? אבא צחקת עליו? המורה להיסטוריה צחקת איתו? ליאל.. בכית בגללו? איילון. מתי הפעם האחרונה ש... השתכרת? אפעם צחקת? לפני 20 ד' בכית? היום בבוקר. היית בביה"ס? היום בבוקר. היית בטיול? הממ..אוגוסט. צרחת? היום. צחקת צחוק הצחיק אחרים? לוידעת.. קיללת מישהו? לוזוכרת

Drorrrrrr

New member
ההההמפ

עכשיו מה אתם לובשים
ג'ינס וחולצה שחורה. מה אתם שומעים
Phil Collins - Look Through My Eyes מה אתם אוכלים
כלום. מה אתם שותים
כלום. במה אתם צופים
"שומר מסך". מי האדם האחרון ש.... חיבקת
אמא. נישקת
בת דודה שלי. אמרת לו שלום
חן. דיברת איתו
אמא. איחלת לו/ה יום טוב
לא זוכר. ראית
אמא. צחקת עליו
חן. צחקת איתו
שירה. בכית בגללו
וואו, לא זוכר. מתי הפעם האחרונה ש... השתכרת
נבר, אבל אני טמבל גם בלי לשתות. צחקת
מקודם. בכית
לא זוכר. היית בביה"ס
לפני שעה. היית בטיול
לפני שנה. צרחת
וואו, מזמן לא. צחקת צחוק הצחיק אחרים
היום בשיעור אנגלית. קיללת מישהו
היום בבוקר.

HermioneCamila

New member
לה לה לה..

עכשיו מה אתם לובשים? בוקסר וגופיה .. רק קמתי. מה אתם שומעים? soilwork. מה אתם אוכלים? כלום. מה אתם שותים? כלום. במה אתם צופים? במסך של המחשב... מאוד מקורי מצידי. מי האדם האחרון ש.... חיבקת? גיא.. נראה לי. נישקת? החבר שלי. אמרת לו שלום? אמא. דיברת איתו? אחותי. איחלת לך יום טוב? אני לא מאחלת יום טוב... ראית? אבא. צחקת עליו? אוי.. אני עושה את זה הרבה... אבל נראה לי שעל ענבר. צחקת איתו? ענבר. גם היא חושבת שהיא מצחיקה. בכית בגללו? החבר שלי.. מתי הפעם האחרונה ש... השתכרת? אתמול ! מישהו נתן לי מנה כפולה של אייס קפה.. כןכן, אני משתכרת מזה. צחקת? אתמול. בכית? אתמול. היית בביה"ס? אתמול. היית בטיול? אממ.. לא זוכרת... צרחת? לפני חצי שעה בערך. צחקת צחוק הצחיק אחרים? לא זוכרת.. קיללת מישהו? את אחותי, לפני 10 דקות בערך.

crazy4tc

New member
../images/Emo9.gif

עכשיו מה אתם לובשים? ג'ינס וחולצה שחורה גזורה אחח.. איזה כיף זה לבוש אזרחי מה אתם שומעים? את אמא במטבח מה אתם אוכלים? כלום מה אתם שותים? כלום במה אתם צופים? במחשב מי האדם האחרון ש.... חיבקת? אממ... אורי נראלי נישקת? החברה האחרונה שנפרדתי ממנה בסיום הגדנ"ע, לא זוכרת מי
אמרת לו שלום? כנ"ל דיברת איתו? אבא איחלת לך יום טוב? המ"מ ("יום טוב מחלקה 5"-"יום טוב המ"מ!") ראית? אמא במטבח צחקת עליו? המורה שלי לשעבר להיסטוריה (היא "שרה" במיקרופון באוטובוס) צחקת איתו? מרוה בכית בגללו? לא זוכרת... מתי הפעם האחרונה ש... השתכרת? אף פעם צחקת? אתמול בכית? לא זוכרת היית בביה"ס? לפני שבוע ויום... היית בטיול? גדנ"ע נחשב טיול? צרחת? בגדנ"ע
צחקת צחוק הצחיק אחרים? לא זוכרת... קיללת מישהו? אתמול

למעלה