עכשיו...

Chandler Rulz

New member
תורי../images/Emo70.gif

מה אתם שומעים עכשיו? Myslovitz - Sound Of Solitude מה אתם לובשים עכשיו? חולצת-פיג'מה של מנהיגות צעירה ומכנסיים ארוכים של בית כאלה.. ומתחת חולצת ביצפר שלא היה לי כח להחליף.. מה אתם קוראים עכשיו (והכונה לספר, לא להודעה שלי...)? "המאהב" של א.ב.(ג.ד.ה.ו.ז.ח.ט.י.כ.ל.מ.נ.ס.ע.פ.צ.ק.ר.ש.ת.) יהושע, זה לביצפר.. על מה אתם חושבים עכשיו?זה יהיה
לעונה ה-3 של "24" אם אני אספר...
מה אתם הכי אוהבים עכשיו? אותי.. תמיד אותי.. מה אתם הכי שונאים עכשיו?את העובדה שיש עוד שבוע שלם עד הפרק הבא של "24" מה הדבר שהכי הכי הכייייי מעסיק אותכם ממש עכשיו?קריאה בפורמים ואימון גיטרה קצר לפני השינה..

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

מה אתם שומעים עכשיו? Ghosts Can't Runaway- ברי סחרוף.
מה אתם לובשים עכשיו? סריג שחור ומתחתיו חולצה אלגנטית ומעליו סוודר וג'ינס שחור עם מלא כיסים.
מה אתם קוראים עכשיו (והכונה לספר, לא להודעה שלי...)? "מישהו לרוץ איתו" של דוד גרוסמן.
על מה אתם חושבים עכשיו? כמה לא בא לא לצאת מהבית.
מה אתם הכי אוהבים עכשיו? סופשבוע.
מה אתם הכי שונאים עכשיו? שאני צריך לצאת מהבית.
מה הדבר שהכי הכי הכייייי מעסיק אותכם ממש עכשיו? הפורום

adi u

New member
אני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gifאני רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

מה אתם שומעים עכשיו
את הפסקול של סרטי ר הטבעות
מה אתם לובשים עכשיו
פיג'מה
מה אתם קוראים עכשיו
הו, יש כמה.
המאהב\א. ב. יהושוע(כמו איגור לביצפר)
ההוביט\טולקין
שר הטבעות שני הצריחים\טוליקין על מה אתם חושבים עכשיו
על זה שבא לי ללכת לראות את שר הטבעות שיבת המלך בקולנוע שוב(בפעם השלישית) מה אתם הכי אוהבים עכשיו
אולי זה נשמע קיצ'י...אבל ת'חבר שלי(זאת המציאות) מה אתם הכי שונאים עכשיו
ביום רגיל הייתי אומרת מתמטיקה, אבל אחרי המבחן האחרון נקח מזה הפסקה....אז אני הכי שונאת את....אממממ...פיייי...אין לי מושג
מה הדבר שהכי הכי הכייייי מעסיק אותכם ממש עכשיו
עכשיו...עכשיו... טלויזיה(מה שבדרך כלל לא, אבל היום יום שישי "אחד בא בלובה") ומחשב ובתוכנית שלי זה לישון. זהו. ה-סוף!

crazy4tc

New member
מההה?

יש לך חבר (שוב?
) ממתי? איך? למה? כמה?
המון המון המווווון

adi u

New member
לא שוב...../images/Emo13.gif

פשוט חזרנו להיות ביחד...כבר ממזמן... ההיינו בהפסקה שבועיים וקצת, וחזרנו

adi u

New member
נפרדנו../images/Emo7.gif זה נגמר...ולא כי אני

לא רציתי יותר... אני כבר מתגעגעת ועבר רק יום מאז שנפרדנו... זה עצוב... (ולמה אני רושמת את זה לעזאזל בפורום
)

bLlOaVcEk

New member
מה אני...?

מה אתם שומעים עכשיו
את עצמי (הקלטתי את עצמי במחשב- תחביב חדש מאז שקנינו רמקול)! מה אתם לובשים עכשיו
פיג'מה מה זה חמודה! עם דובונים! מה אתם קוראים עכשיו
הצחקתם אותי! אני וספרים לא הולכים ביחד. אני קוראת
רק כשמכריחים אותי! באנגלית נהגתי לקרוא ספרים ברמה 2 (שזה למתקשים...) ולפני כחודש סיימתי לקרוא את הספר הראשון שלי מעל 100 עמודים! כן, כן, הישג עצום. זה היה בעברית והספר נקרא "התפרצות X". זה רק נשמע משעמם! תאמינו לי, אם אני (כן, אני!) החזקתי מעמד וקראתי אותו עד הסוף, גם אתם מסוגלים. שפה מדהימה! על מה אתם חושבים עכשיו
על כל הדברים שיש לי לעשות מחר (עבודה בתיאטרון, להתכונן למתמטיקה, למצוא נושא לכתבה לאתר שלי, לעשות תסריט/תסריט צילום/סטורי בורד...
טוב אם אני אמשיך, אני אתבאס יותר!!!) מה אתם הכי אוהבים עכשיו
את
הדבר הכי יפה שה' יצר
! מה אתם הכי שונאים עכשיו
את העובדה שה' יצר אותו כל כך רחוק ממני...
מה הדבר שהכי הכי הכיייי מעסיק אתכם עכשיו
בואו נגיד ש... אתם לא רוצים לדעת
(ולא! זה לא קשור לשולחנות).

bLlOaVcEk

New member
שכחתי לציין...

שאת הספר "התפרצות X" קראתי רק בשביל הדו"ח קריאה בספרות! המורים שלי מנסים להפוך אותי לתרבותית! כולם מצפים ממני לקרוא! כאילו שזה יעזור.... ובאגביות... לאה, הכלבה שלך... (לא, לא אליעד, השניה...) הפכה לכוכבת בערב "כוורת גזוז". ראו אותה בוידיאו (שרועי צילם וערך) קופצת על אנשים אחרים. כן, היא בגדה בך בשידור חי. אמרתי לך מההתחלה שהיא סתם כלבה! אני הייתי חוזרת לאליעד... הוא לפחות נאמן...

crazy4tc

New member
חחחחחחח כן ראיתי!!!

הייתי בערב... יוו לא ראיתי אותך שם!! לא שמעת אותי צועקת "סייייייייי!!!"? (זה השם שלה
) אהה והיא היתה גם בערב... היא באה ונעמדה על השולחן כדי שאני אביא לה חיבוק (הכלבה הזאת צומתית בטירוף....) אליעד לא ראוי לתואר כלבה
חחחחחח הסבר קצר למי שלא יודע: יש כלבה אחת ממש חמודה בבצפר שלי שאני החלטתי לאמץ
אני כל הזמן מאכילה אותה ומכניסה אותה לשיעורים (כי קר בחוץ) אבל מסתבר שהיא בוגדת בי
כל מי שרואה אותה אומר אוי זאת הכלבה שהולכת אחריי לכל מקום! היא כזאת מדהימההההה
אי אפשר לעמוד בפניה!! ילד אחד אפילו כיסה אותה במעיל שלו בגלל שהיה לה קר!!!!! ואלינור- מה זה לא קוראת ספרים
קצת תרבות!

../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif

מה אתם שומעים עכשיו? גוד שארלוט. איזה שיר? wondering
מה אתם לובשים עכשיו? מכנסיים שחורים, חולצה קצרה שחורה של גוד שארלוט, ומעליה חוצה כתומה שחורה ולבנה כזו עם פרצופים עליה וכלמיני קשקושים, ארוכה. מה אתם קוראים עכשיו? ציידי הממותות- ג'ין מ. אואל. חלק הראשון. ובניגוד לרוב כאן, אני לא קוראת אותו בשביל בצפר
*תולעת ספרים גאה* על מה אתם חושבים עכשיו? על השאלון, ועל העבודה שיש לי למחר ואני צריכה להתחיל.
מה אתם הכי אוהבים עכשיו? מוזיקה. מה אתם הכי שונאים עכשיו? המ, את בית הספר ואת זה שאין לי חופש. מה הדבר שהכי הכי הכייייי מעסיק אותכם ממש עכשיו? ממש עכשיו? השאלון. אבל בזמן האחרון, המ, זה שאין לי זמן, ומישו מסוים

crazy4tc

New member
לגבי הספר שאת קוראת...

לספר הראשון בסדרה קוראים "שבט דוב המערות" נכון?

יאפ. ../images/Emo25.gif

שני הספרים הראשונים(שבט דוב המערות) כאלה מדהימיים
שיעשו לי ילד. פשוט חייבים לקרוא אותם. ארבעת הספרים שבאים א"כ הם נחמדים, אבל לא מרשימים אותי כ"כ בנתיים...

meing lee

New member
me me me

for you-the calling!
פיג'מה ונעלי בית של ארנבים
אחיות קיץ של ג'ודי בלום, וסיפורים שהייתי קוראת כשהייתי קטנה
חושבת על היום הנהדר שעבר עלי, הילד שאני מחבבת חמודדדדד
הכי אוהבת את גלללללל
הכי שונאת את המורה שלי לפיזיקה, הוא הביא לי 50 בתעודה!
אני רוצה למות!!!!אני לא אשרוד את השבוע הזה!!!!

למעלה