עד הקצה ומעבר לו
New member
עכשיו תורך
הוא הלך לשטוף את עצמו. ליתר דיוק את הזין שזיין את התחת שלי לפני רגעים ספורים.
לכאורה, אני צריכה להיות מסופקת ורגועה. אני כן, אבל אני לא.
אני רוצה אותו עוד ועוד, כמה שיותר.
נשארתי על המיטה, מחכה.
מטפטפת טיפות שמן תינוקות על הפיטמות. מורחת אותן והמגע נעים.
מטפטפת עוד טיפה על ידיי ומורחת את הכוס שלא מפסיק לבעור.
מורחת, נוגעת, פותחת את הרגליים ומחכה...
הוא מגיע ומגיח אל תוך החשיכה של החדר. לא מבזבז שנייה מיותרת. עולה על המיטה ועליי.
נצמד והידיים לשות את השדיים המשומנים.
קפיצה קטנה ולשונו עמוק במעמקי הכוס, מלקקת את הרטיבות שהתערבבה בשמן. אני מותחת את העור ומרגישה כל נים שעל לשונו.
קפיצה נוספת וכל גופו מעלי, הזין חודר אליי והתחושה הזו של החיבור, שוב צפה ועולה.
תזיין אותי, אני לוחשת לו, תזיין עם הזין. תמלא אותי. תפמפם, תזיין..חזק..מהר...
והוא עושה כמבוקשי, מזיין, נוהם מעליי ונכנס בי בכל כוחו. משנה תנוחה ומזיין אותי מהצד. כל שינוי כזה מעורר בי תשוקה עזה יותר. כל שינוי מגביר את התאווה. כל מגע הוא שונה והיצר גובר.
עכשיו תורך לנוח - מסובבת אותו מעליי ומשכיבה על גבו. מלקקת את פיו ומעמיקה עם הלשון פנימה.
בידיי המשומנות צובטת קלות את הפטמות ומלקקת מסביבן. הלשון עוברת על גופו מטה ומעלה, רוצה לטרוף את כולו.
מתמקמת בין ירכיו ומוצצת את הזין שעושה לי כ״כ טוב. יורקת עליו, מרטיבה, מלקקת, מוצצת ושוב ושוב. הזין ממלא את פי ואני מוצאת מקום לביצים בזו אחר זו. הפה מלא והכוס רטוב.
יורדת אל הביצים ומלקקת גם אותן, מותחת את השקים בתוך פי. משחקת איתן בתוך הפה, מגלגלת אותן בעזרת הלשון. ידו מתווספת ועולה על הזין. הוא מלטף אותו בעדינות אך בחוזקה. אני ממשיכה לטרוף את הביצים כשהרגליים שלו נעות. אני כבר יודעת...האחיזה שלו בזין מתחזקת והזרם יוצא ממנו ונח על בטנו. מלקקת עוד רגע קט, לא רוצה להפסיק. אוספת עם לשוני בליקוק אחד כמה טיפות חמימות מהבטן והגוף נח על המיטה בלאות נעימה.
הוא הלך לשטוף את עצמו. ליתר דיוק את הזין שזיין את התחת שלי לפני רגעים ספורים.
לכאורה, אני צריכה להיות מסופקת ורגועה. אני כן, אבל אני לא.
אני רוצה אותו עוד ועוד, כמה שיותר.
נשארתי על המיטה, מחכה.
מטפטפת טיפות שמן תינוקות על הפיטמות. מורחת אותן והמגע נעים.
מטפטפת עוד טיפה על ידיי ומורחת את הכוס שלא מפסיק לבעור.
מורחת, נוגעת, פותחת את הרגליים ומחכה...
הוא מגיע ומגיח אל תוך החשיכה של החדר. לא מבזבז שנייה מיותרת. עולה על המיטה ועליי.
נצמד והידיים לשות את השדיים המשומנים.
קפיצה קטנה ולשונו עמוק במעמקי הכוס, מלקקת את הרטיבות שהתערבבה בשמן. אני מותחת את העור ומרגישה כל נים שעל לשונו.
קפיצה נוספת וכל גופו מעלי, הזין חודר אליי והתחושה הזו של החיבור, שוב צפה ועולה.
תזיין אותי, אני לוחשת לו, תזיין עם הזין. תמלא אותי. תפמפם, תזיין..חזק..מהר...
והוא עושה כמבוקשי, מזיין, נוהם מעליי ונכנס בי בכל כוחו. משנה תנוחה ומזיין אותי מהצד. כל שינוי כזה מעורר בי תשוקה עזה יותר. כל שינוי מגביר את התאווה. כל מגע הוא שונה והיצר גובר.
עכשיו תורך לנוח - מסובבת אותו מעליי ומשכיבה על גבו. מלקקת את פיו ומעמיקה עם הלשון פנימה.
בידיי המשומנות צובטת קלות את הפטמות ומלקקת מסביבן. הלשון עוברת על גופו מטה ומעלה, רוצה לטרוף את כולו.
מתמקמת בין ירכיו ומוצצת את הזין שעושה לי כ״כ טוב. יורקת עליו, מרטיבה, מלקקת, מוצצת ושוב ושוב. הזין ממלא את פי ואני מוצאת מקום לביצים בזו אחר זו. הפה מלא והכוס רטוב.
יורדת אל הביצים ומלקקת גם אותן, מותחת את השקים בתוך פי. משחקת איתן בתוך הפה, מגלגלת אותן בעזרת הלשון. ידו מתווספת ועולה על הזין. הוא מלטף אותו בעדינות אך בחוזקה. אני ממשיכה לטרוף את הביצים כשהרגליים שלו נעות. אני כבר יודעת...האחיזה שלו בזין מתחזקת והזרם יוצא ממנו ונח על בטנו. מלקקת עוד רגע קט, לא רוצה להפסיק. אוספת עם לשוני בליקוק אחד כמה טיפות חמימות מהבטן והגוף נח על המיטה בלאות נעימה.