עכשיו תורי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apikachu L

New member
עכשיו תורי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כולם בפורום נהנים ורק אני תקועה אם השיעורים המעצבנים בבית. עליתי לכיתה י' והמורים הבהירו מההתחלה שהם רוצים שיעורים. אז סבלתי עד עכשיו אם מערכת מאורגנת בטימטום. מילא לא נחשוב. הנה לכם המאמר שלי פרק יא' . כן יא' פשוט אחרי ששלחתי את יי' יא' היה כימעט מוכן. אם אתם מהאנשים (ותודה) שמקדישים כמה דקות למאמרי הזה זה לכם. ובכן אז לעומת הפרק הקודם שהיה לא מי יודע מה זהו מעט פרק טוב יותר וארוך יותר, למרות שזה קורה לא הרבה אז כאלה יש לי.אל תהרסו את הראש בזה אם אתם רגישים לזה. באמת אין צורך עכשיו: הנה הוא: פרק יא' – האמנם בני אדם לא הופכים לדיג'ימונים? קארי לא ידעה כמה זמן היא נפלה , היא חשבה שכנראה היא נפלה כי הרוח באה מלמטה. היא אפילו הפסיקה לצעוק. היא שיערה שהיא נופלת זמן רב למדי.אבל היה חשוך שהיא לא ראתה כלום ולא ידעה מה לעשות, אבל היא ידעה שהשניה הבאה יכולה להרוג אותה. אים רק היה במקום קצת אור. אור – חשבה לעצמה,אני יכולה יצור בעצמי. היא יצרה כדור אור על כף ידה והביטה למטה. אבל היה חשוך מידי מכדי לראות משהו בכל מיקרה היא הבינה שהיא נפלה באמת כי הלבנים שבנו את הקירות שמסביבה עלו מעלה, למראית עין. היא ניסתה לאחוז בקיר אבל לא הייתה שום נקודת אחיזה על הקירות החלקלקים . אולי הסדקים שבין הלבנים קטנים מידי לידיה אבל אם משהו דק יותר אבל מספיק חזק יוכל לעזור . ללא מחשבה היא שינתה את כדור האור למוט חד בקצה ואבל כל פעם שניסתה לתקוע אותו בקיר , הקיר נעשה חלק באותו אזור.'אים רק היו לי כנפיים הייתי יכולה לעוף' חשבה קארי ואז ללא אזהרה מוקדמת המוט הזוהר הצמיח כנפים והנפילה שלה נבלמה. קארי כמעט עזבה את אחיזתה במוט אבל פשוט היא לא הצליחה לעזוב אותו. היא הבינה שכנראה היא הצליחה לגרום לאור לעזור לה , אם ניתן להגדיר את זה כך, כאשר היא הביטה למטה היא כמעט צחקה באושר היא ראתה את הקרקעית . למרות שזו הייתה רחוקה. ואז היא הבינה למה היא הצליחה להשתמש כך באור, היא פשוט לא נתנה ליאוש להשתלט עליה, בהתחלה אמנם כן אבל אז היא הבינה שהיא יכולה לעשות משהו ועשתה. קארי טיפסה על המוט והתיישבה עליו ושמה לב שעוד מעט והיא תגיע למטה. היא אחזה במוט היטב ותהתה אם ניתן לתמרן אותו בדרך כלשהי. אבל ליפני שסיימה לתהות המוט נעלם והיא נפלה למטה. ונחתה על משהו רך. כשחשבה על זה היא הבינה המוט נעלם כשהיא הייתה בגובה לא גבוה במיוחד. היא התרוממה והחלה ללכת. למרות שהיא לא ידעה ממש לאן, ואז מעבר לפינה מסויימת היא ראתה אור. קארי התקדמה לשם וכשעברה את הפינה גילתה שזה היה לפיד בסך הכל . אבל היא לקחה את הלפיד (הבודד) והתקדמה במורד המסדרון. "מה זאת אומרת יחרץ לרעה?" צעק דיוויס לאזולאגמון "ובכן כשסיפרנו לכם את הנבואות סיפרנו רק את החלקים הידועים לנו" ענה אזולאגמון בקדרות "מה?" צעקו יולי , סורה וקודי "מה ששמעתם!" אמר זוצ'אמון שהופיע שוב. "אני לא מאמין!" אמר טי קיי "אמרתם ש ..וכאן אני אצטט ' לפי הנבואות בנות האור הן אלו שיחזירו את אדון האופל לאור.יצילו את העולם הדיגיטלי מהאופל שמאיים על הכל ויחזירו את האיזון' זה מה שאמרתם ובנבואות זה לא ממש ניזכר!" צעק טי קיי בכעס ודייויס הוסיף את הסכמתו בקריאה של "נכון" "הנבואה על שלושת בנות האור? שמעתי משהו פעם עליה" אמרה ביומון "אני לא מצליחה להיזכר" סורה הביטה בביומון בחיבה ואמרה "גם אני, כשהיינו אז בעולם הדיגיטלי ואני נפרדתי מהחבורה שלכם פגשתי מישהי שהיא לא דיג'ימון אבל היא לא ניראת כמו אדם ואמרה שהיא מהעולם האמיתי וקוראים לה " "אפיקצ'ו" התפרץ קן "נכון, מאיפה אתה יודע?" שאלה סורה "זה סיפור ארוך מאיפה אנחנו מכירים אותה" אמרה יולי "אבל תמשיכי" "ובכן " אמרה סורה היא לא ממש קשרוה אבל פעם אחת אני וביומון נפלנו לתוך בור ולא יכולנו לצאת כי הוא ניסתם ואחר כך פגשנו בתוכו דיג'ימון מוזר שדיקלם דברים מוזרים ודיג'ימון אחר שפגשנו והיה איתו סיפר שהוא מדקלם כל מיני נבואות , למרות שהוא לא מודע לזה. כששאלתי אותו איזה נבואה הוא מדקלם הוא אמר שזו נבואת שלושת בנות האור. בכל מיקרה זו הייתה נבואה מאוד ארוכה. וכשהוא סיים אותה הוא השתנה מדיג'ימון חמוד ומתוק למשהו מפלצתי ומגעיל. בכל מיקרה ביומון ואני גילינו שהוא הופך לזה אחרי כל נבואה; הוא תקף אותנו וביומון ניסתה להילחם בו אבל היא נפגעה ממנו ואז אפיקצ'ו הופיעה שם והובילה את שלושתנו מהבור ההוא שהיה בעצם מינהרה. הדיג'ימון הקטן היה כל כך אסיר תודה שנתן לי את העותק של הנבואה כי הוא טען שרק מי ששמע אותה יכול לקבל אותה" "סורה די להצטנע, שתנו יודעות שהצלת אותו" התערבה ביומון" "בכל מיקרה יכול להיות שהעותק עדיין אצלי באיזה מקום…" סיימה סורה בדרמטיות "סליחה שאני סוטה מהנושא , אבל אם שלושתן בנות האור ולפי ההסבר המזורז שטי קיי נתן לי בבית הבנתי שאפיקצ'ו וקארי אמורות להפוך לדיג'ימונים " אמר מאט שבמשך כל השיחה שתק. "אתה בטוח שהוא דייק?"שאל טאי "דייקתי וחצי, ותפסיקו להתיחס אליי כאל ילד קטן! ואל המסקנה הזו, אגב, מאט הגיע בעצמו" צעק טי קיי "טוב, הבנתי" אמר טאי בנימה משונה מעט "אני לא חושבת שהבנת נכון אבל בכל זאת ניראה לי שבני אדם לא הופכים לדיג'ימונים "ציינה פאלמון "פאלמון צודקת" ציינה מימי "אין כזה דבר" "נזכרתי!" קראה ביומון "הנבואה השלמה נמצאת בתוך הארון שלך מתחת לתחתונים הורודים של סורה(סורה הסמיקה), היא שמה אותה שם כי לא ידעה איפה…" אבל אז הדיבור שלה נקטע "מה? אבל הנבואות אבדו, רק חלקים מהם נשארו איך לעזאזל זה קרה , אפילו אז הייתי צריך …" " זוצ'אמון צעק בזעם. " זוצ'אמון מה קרה לך?" שאל אזולאגמון בפליאה ופטאמון צעק "הוא נהיה כהה יותר וסביב הצוואר שלו יש טבעת שחורה …"

Digi Lista

New member
אני בדיוק מנסה להכניס את י' למאמרים

אבל זה לא מצליח,מלבד זה שהאינטרנט שלי בעייתי יש בתפוז עצמו בעיות,בקצב הזה אני לא אספיק לעולם להכניס את כול מה שהייתי צריכה!(גם לא של עדי,לילו ולורי),אוף זה מעצבן גם לכתוב בוורד ולהעץתיק וגם לסבול מבעיות בתפוז(בל זה לא רק אצלי,ביררתי את הנושא)

Apikachu L

New member
ואי אני מצטערת

היו לי מזה בעיות במחשב ומה זה הרבה שיעורים שפשוט לא הצלחתי לישלוח את החלק השני.הנה הוא, אה כן ותודה שהכנסת.......

Apikachu L

New member
הנה

אפיקצ'ו וגאטומון ישבו על הריצפה ליד המקום שבו נעלמה קארי. גאטומון העבירה את כפתה על האריחים אבל הם נראו שלמים "אני לא מרגישה אותה בכלל, אפילו לא את הקיום שלה " יללה גאטומון בעצב. אפיקצ'ו לא אמרה כלום ורק בחנה את האריחים. בעצם זה ניראה יותר כמו לבנים. היא קרבה את פניה לאריחים ובחנה אותם שוב. גאטומון הביטה בה בשמץ של פליאה. אפיקצ'ו קרבה את אוזנה (הצהובה) אל הריצפה אבל גאטומון ידעה היטב שהיא לא שומעת כלום . פתאום היא הוציאה סכין מבין הסכינים בחגורה וסובבה סיבוב אחד בידה ותקעה במדוייק בין האריחים. וכל התהליך לא נימשך יותר משניה או שתים. גאטומון מיצמצה בהפתעה. אפיקצ'ו בחנה את המקום שבו הסכין נתקעה ובאיטיות ובזהירות רבה הוציאה אותה. גאטומון הבינה לאן המחשבות שלה הולכות. בשתיקה אפיקצ'ו הצביעה על קצה הלהב . פרט לגרגיר חול או שניים היא לא ראתה הרבה. -את יודעת מה זה אומר- שאלה אותה אפיקצ'ו במחשבה -מה- שאלה גאטומון בחזרה -זה אומר בעצם אין כאן שום פתח – -זה בילתי אפשרי שתינו ראינו את זה קורה- -אולי זה מין חור שניפתח בעזרת- -אופל- -מדויק לחלוטין- -אני אשרוט למנוול הזה את הפנים עד שהוא ימות, עיסקה או לא עיסקה- -חכי, אסור לנו לפעול ככה, גם אני לא הייתי מתנגדת לתקוע בו סכין או שתיים אבל אנחנו לא יכולות לפעול ככה- -אפיקצ'ו, אחותי יש לי רעיון- - בואי ניראה מה את מציעה- קארי רצה מהר ככל שרגליה נשאו אותה צורות אפלות וצללים רצו אחריה והיא צעקה באימה והמשיכה לרוץ. היו שם כל כך הרבה דיג'ימונים מרושעים שרדפו אחריה היא ניסתה לרוץ מהר יותר אבל ניראה לה שהיא לא יכולה לרוץ מהר יותר היא פנתה בפינה ורצה הלאה ושם היא ראתה דבר מפחיד מאוד . אפיקצ'ו וגאטומון היו שרויות על הריצפה ומעליהן עמד מיוטיסמון עם חיוך זדוני. "אני הרגתי אותן ועכשיו יגיע תורך!" הוא צעק . קארי צעקה באימה ורצה בפניה הקרובה , עכשיו גם מיוטיסמון רודף אחריה . הדמעות זלגו מעיניה והיא לא ראתה לאן היא רצה.היא נזכרה שאז היא ראתה דיג'ימונית שאמרה שקוראים לה דרקוויצ'מון והיא ביצעה כישוף ואז כל הדיג'ימונים האלו רדפו אחריה. היא שמעה את הצעדים המתקרבים ורצה מהר יותר. היא ראתה שער ושם ראתה דיג'ימון מפחיד עם הגופות של כל חבריה והדיג'ימונים שלהם .הדיג'ימון מהשער הבחין בה ורץ אחריה. קארי הייתה מיואשת . היא לא ידעה מה היא יכולה לעשות . פתאום היא ראתה בור ומעליו גשר צר מאוד היא צעדה על הגשר במהירות שומרת בקושי על שיווי מישקלה ואז בערך כשהגיעה לאמצעו החלק שעליו עוד רגע הייתה מניחה את רגלה פשוט נפל והיא נעצרה. היא הביטה אחורה וראתה שהדיג'ימונים המרושעים כמעט הגיעו אל הגשר ואז היא הביטה למטה וראתה תהום. עמוקה מאוד אבל את התחתית היא ראתה, בקושי. "תיבחרי בין מוות מהיר למוות ביסורים" שמעה קול מרושע אומר וצחוק מרושע יותר מתגלגל אחריו. קארי לא ראתה כלום בגלל הדמעות . היא הרגישה יאוש נוראי. היא התכווצה על הגשר הצר. וראתה עליו סדק. היא התכופפה וחיכתה למותה. היא תגמור ככה את הסבל שלה לעולמים. לא יהיה יותר סבל. היא תפגוש את כולם , למעלה את כולם,וטאי יחבק אותה שוב כמו אז. והיא ואפיקצ'ו וגאטומון ישחקו על הדשא. רק עוד שניה והסבל ייגמר. וכולם החברים שלה. החברים. הם לא רוצים תמותי. שמעה קארי קול אחר בתוכה. תיגמרי את הכאב. את רק צריכה לחכות. אמר הקול הראשון. פתאום היא שמעה בתוך ראשה את קולן של אפיקצ'ו וגאטומון ."ק…ק…קא…רי…קארי איפה…" קארי הרגישה את היאוש עוזב אותה מעט, אולי, אולי יש עוד סיכוי. היא הרימה את מבטה וראתה שעל שפת הבור יש פרח ורוד. היא הביטה אל תחילת הגשר. הדיג'ימונים היו במחצית הדרך אליה. היא ידעה שהיא יכולה לעשות משהו אבל היאוש שיתק אותה. היא הביטה אל הפרח. הוא ניפתח ואז היא שמה לב לצורה של עלי הכותרת. צורת סמל האור. אולי עוד יש סיכוי. אם רק תוכל להגיע אליו. קארי קפצה לעבר הפרח . הנה עוד רגע היא תגיע אליו ,רק עוד קצת. ואז היא הבינה את המשמעות. זה לא היה משהו שניתן להבין במילים אבל היא הבינה. ידה אחזה בסלע והיא טיפסה לעבר הפרח ונגעה בו בעדינות. "אאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההה" (עכשיו שימו לב אני אתאר את זה איך זה היה ניראה לו הייתם רואים את זה בטלוויזיה) *קארי ריחפה בתוך חלל וצעקה:שינוי דיגיטלי . היא התמלאה באור שילבה את ידיה אל חזה ועצמה את עיניה(מראים מין סיבוב סביבה)הבגדים שלה נעלמו(כמה צפוי) היא הושיטה את ידיה לפנים בצורה קעורה ומתוכן יצאו סילונות של אור שיצרו כדור סביבה.ואז הכדור נעלם. והיא הופיעה.* פתאום בזמן שהתייצבה מול חבורת הדיג'ימונים המרושעים היא הבינה שני דברים: שהיא הפכה לדיג'ימון ושלא היו כל אותם דיג'ימונים מרושעים אלא רק דרקוויצ'מון , זו הייתה הזיה. "נו, נו הילדה הקטנה והבכיינית הפכה להיות לאחת מאיתנו, בואו ניראה מה את שווה , צוציקית!" ~כישוף אפל~ המיתקפה כמעט פגעה בה אבל לא פגעה . " אני לא מפחדת ממך , דרקוויצ'מון , ולא תוכלי להפחיד אותי יותר" ~ רוח אור~ "את לא כל כך חזקה צוציקית" קראה דרקוויצ'מון שנהדפה לקיר . ~דורבנות רעל~ דיג'חיקארימון התחמקה מארבעת הדורבנות שנורו לעברה אבל הם פתאום חזרו לצד השני והיא לא הצליחה להתחמק מכולם, אחד פגע בה. דיג'חיקארימון נאנקה אבל החזיקה מעמד. "אני לא מוכנה לסבול יותר את זה" ;~קסם שמש ~ פרח הופיע בידה של דיג'חיקארימון "אני אגמור את זה כאן ועכשיו" ~פרח ההילה~ . המיתקפה פגעה בדרקוויצ'מון והיא הפכה לדיג'יביצה. היא הפכה להיות שוב קארי. קארי נאנחה. היא הצליחה להפוך לדיג'ימון והיא שמחה שהיא לא הרגה את הדיג'ימונית ההיא אלא רק הפכה אותה לביצה. אולי מוטב שכך. קארי לקחה את הביצה ושמה אותה במקום שניראה לה בטוח יחסית. היא המשיכה ללכת בניסיון לצאת מהמקום.ואז היא שמעה שריקה חדה מאחוריה והסתובבה. שלושה מדורבנות הרעל עדיין רדפו אותה . אבל היא לא הספיקה לזוז מהר מספיק והם פגעו בה ונעלמו. קארי נאנקה . המקומות שרפו ממש. היא בחנה את הפציעות. הן לא נראו לה מסוכנות במיוחד. שתיים בזרוע ימין ואחת ברגל שמאל. הן גם לא הו ממש עמוקות. אבל הן מאוד כאבו. טוב, די לה להתפנק ככה . היא צעדה הלאה וניראה לה שהיא במבוך. ההרגשה שלה הייתה (ותסלחו לי בנקודה זו) פשוט חרא. היא התנודדה והמשיכה ללכת. ואז היא ראתה את אימא שלה הולכת ליקרתה . "אימא! אימא אני כל כך שמחה לפגוש אותך" "גאטומון , זה היה רעיון טוב!" אמרה אפיקָצ'ו "באמת היה כדאי לנסות לשלוח לה הודעה" "כן, לפחות אנחנו יודעות שהיא בסדר" ענתה גאטומון "אני לא ממש בטוחה בזה" אמרה אפיקצ'ו "את יודעת לרגע הרגשתי את הקשר…"התחילה גאטומון "גם אני" "והרגשתי שהיא שונה, כאילו היא ישות אחרת, את יודעת מה זה אומר, אפיקצ'ו ? את יודעת? " שאלה גאטומון בהתרגשות "שהיא הצליחה להפוך לדיג'ימון, גאטומון" המשיכה אפיקצ'ו "אבל זה אומר שהיא הייתה בצרות" אמרה גאטומון קדורנית "אני מקווה שהיא הצליחה להחלץ מהן" "גאטומון, אחותי לנשמה, אני מרגישה אותה, אבל רק את הקיום שלה, ובערך את הכיוון שבו היא נמצאת" אמרה אפיקצ'ו בשמחה "בואי נלך למצוא אותה, ניפנה שמאלה במסדרון הקרוב …" אמרה גאטומון סוף פרק יא'

Digi Lista

New member
קראתי../images/Emo13.gif

הכנסתי למאמרים בתור פרק י"ב אבל נראה לי שיש טעות כולשהי כי במסמך וורד הופיעו דברים אחרים,תעזרי לי לסדר את העניינים

Apikachu L

New member
סבירי ביתר פרוט בבקשה

הולכת לבדוק...... לא ממש מצאתי משהו אבל תצייני ואני אראה.....

LILO digital

New member
את מתלוננת על השיעורים???../images/Emo163.gif

נראה אותך שמיניסטית שלומדת ומלמדת ועובדת ומארגנת...
לא שאני מזלזלת חלילה וחס אבל תזכרי שהמעבר לכיתה י' הוא ממש לא סוף העולם, חכי חכי העבודה עוד לא התחילה בכלל!!

Apikachu L

New member
תגדי את זה למורה שלי

במתמטיקה..... הוא נתן מלא שיעורים ביום הראשון וזה באמת לא פשוט עם הלחץ הפסיכולוגי של המגמה שלי(ביורפואה)עם כל בחינות הבגרות - כאילו שהן יהיו מחר (יש לי בעיות שינה ביגלל זה....)

star_female

New member
אתם לא רוצים שאני אתחיל לפרט על

כמות השיעורים והמבחנים שיש לי

Apikachu L

New member
בבקשה בואי!!!!!!!

*נעמדת על הבירכיים ובקול מיצחננן* בבקשה!

למעלה