עכשיו תורי

MelodicTruth

New member
עכשיו תורי

חבר שלי ביקש שתנתחו את כתב היד הזה, בתודה מראש

מילה1

New member
אני שוב במשרדי-

זאת אני ששאלתי את השאלה שלעיל, זה יעזור לי להתייחס לכתב. עוד שאלה - האם זה נכתב בחלק השמאלי-תחתי של דף A4?

MelodicTruth

New member
תשובות

הוא ימני, בן 16(כמעט 17) זה נכתב על דף קטן(ולכן נכתב על האמצע שלו) ובגלל הסריקה זה נראה כאילו כתבו אותו בתחתית של דף

מילה1

New member
לכל המנתחים - יש כאן כתב מעניין-

הטקסט אומנם מועט, אבל אפשר לראות מאפיינים בולטים: ממה שאני רואה זה נער אינטליגנטי, נוטה לתחום הריאלי-אנאליטי. מופנם, דעתן ווכחן לא קטן, לעיתים עקשן ו"יודע הכל טוב יותר מאחרים". יש מתחים וקצת עצבנות (די אופייני לגילו) וקצת הסתייגות מהאב ומסמכות בכלל. מרוכז בעצמו ובהשגיו ולא תמיד מודע לרגשות ולצרכי זולתו. שאפתן, השגי ודורש מעצמו רבות, לעיתים עלול לגלוש לפרפקציוניזם בעניינים שחשובים לו. זהו בינתיים. נראה מה אומרים אחרים.

נראה שאני חוזרת על דבריה של מילה 1

ובכל זאת: רצון להראות מיוחד ומקורי לא ללכת בתלם מורד במוסכמות ובסמכות, נוטה להתנצח, אוהב לומר את המילה האחרונה, במקום להתגמש ולהסתגל מצפה שאחרים יעשו זאת יכל להיות שזה נובע מצורך בשליטה (?), שיקוליו קרים מבוססים על חוקים רציונאלים,קושי להביע רגשות, קשוח כלפי חוץ אבל בעצם זקוק לחום ואהבה. עסוק בהווה לא צופה ומתכנן מראש , עמידה בלחץ יותר לטווח קצר. רציני, חשוב לציין שוב שיש להתיחס לניתוח בסלחנות , אני רק מתלמדת ולבטח יש מה לתקן ולהוסיף , אשמח לקבל הערות לילה טוב

בוקר טוב אודי ותודה על קבלת הפנים

שמחה שמצאתי את הפורום הזה יש פה הרבה מה ללמוד ואתם מעוררי הערצה , מקווה שלא איכפת לכם שמדי פעם אנסה לנתח למרות שאני רק מתלמדת, אשמח מאוד לקבל הערות ותקונים. שבת שלום

בכלל לא, את חופשיה לנתח מתי שתרצי

אם את רוצה שמנתחים אחרים בפורום ( לא רק מנותח/ת ) יגיבו על ניתוחים שלך את צריכה לציין על סמך מה את כותבת דבר כזה או אחר. בלי קשר, אהבתי מאד איך שניסחת את תשובתך לשאלת רווח המלים, והנה רמז: אפשר להסתכל על זה מעוד זוית: כאל אחד ( רחב ) שנלחם בשני ( צר ) ו/או להיפך, ואפשר גם לראות מי מנצח ועד כמה זה נצחון ב "נוק אאוט"/נקודות. יש לקחת בחשבון שהרווחים בציר הנ"ל משקפים גם תהליכי חשיבה והבעה, ושהתרחקות משולה לריחוק מ 'האני'. דוגמא סתמית: נניח מראיין שאמור להתמקד בשאלות עניניות לגבי מועמדת לתפקיד כלשהי, שואל ומברר, ופתאם הוא מפתיע ב 'יציאה', שבמקרה זה מקוממת ואומר: "אגב", אמרו לך כבר שיש לך רגלים נאות. מה זה 'היציאה' הזו ? זה משהו של 'האני שלו'. המעקב כמה פעמים מתגבר 'האני' שלו יכול ללמד כמה פעמים במהלך ראיון עבודה הוא ישחרר רמיזות סכסואליות. אין לזה שום קשר לכתב שנסרק.

מאוד מעניין מה שכתבת, אגב האם מישהו

יכול להסביר לי,בבקשה, איך מדפיסים קובץ מצורף (כתב יד) כך שיצא בגודל נורמלי של 4A? בדרך כלל הכתב יוצא גדול ורק חלק ממנו מודפס תודה תודה

ליטן א

New member
אני חושב..

שכשאת סורקת, תקטיני את התמונה שקיבלת, בחצי.. לא בטוח, אבל נראה לי... במקסימום, תקחי דף, תניחי על המסך, ותבדקי מתי התמונה במחשב והדף שעל המסך מתאימים.. תכ'לס, ממש אין לי מושג.. אבל תנסי.. זאת העיצה הכי טובה שאני יכול לתת לך

תודה על העיצה אבל

התכוונתי לקובץ שמישהו אחר צרף, כשאני מורידה כתב אל המדפסת, חלק מהכתוב לא מודפס .

מילה1

New member
הי!

קודם תפתחי את הכתב בחלון כרגיל ואז הקישי על עכבר ימני ותבחרי- שמור תמונה בשם... (save pifture as...)ותשמרי אותה במחשב שלך. אח"כ תפתחי אותה במקום ששמרת אותה ותוכלי לשחק איתה- להקטין, להדפיס ולהתאים למדפסת וכו'. אני מקוה שהסברתי נכון. נ.ב. הניתוחים שלך לדעתי אחראיים ומבוססים על ידע שלמדת והפנמת כנראה היטב- הייתי מודה לך (וכמובן גם לאחרים אם הם מוכנים) - אם היית מתייחסת לכתב השני שצירפתי, של חברה נוספת שלי- מתאריך 2/04/03 שעה 09:29 פשוט היא קצת נעלבה שאף אחד לא התייחס אל הכתב שלה. אז בבקשה מכל מי שמרגיש שהוא יכול- שינתח! בתודה רבה מראש, מילה.

היי מילה,הצלחתי להדפיס בגודל נורמלי

תודה! תגידי אפשר לנתח אותך מבלי לראות את כתב ידך? אנושית, חמה, אנטליגנטית וחכמה (חרוז)
הלוואי עלי! ותודה על המחמאות זה מעודד מאוד לגבי חברתך הדפסתי את הכתב מקווה לעשות זאת עוד היום

לדעתי היא ב "לחץ אטומי" כבר כמה

ימים מאז שסרקה ואין קול ואין נתוח. לו אני הייתי במקומה הייתי כבר משוכנע שלבטח יש מה בכתב שלי שמרתיע מנתחים פוטנציאליים.

תלמידה חדשה, נשמח אם תשתפי אותנו

אצל מי את לומדת, ומה למשל אתם לומדים עכשיו. את לא חייבת לענות, רק אם את רוצה.

למעלה