עכשיו תורי

• פותח הנושא DMW
  • פורסם בתאריך

Pace

New member
מישהו פנה אליך? הוא יכול לדבר בעצמו

אני לא מצפה שאתה תבין, אחרי הכל כמה אתה יודע על מוזיקה מלבד wu-tang? הבחור בעצמו ביקש ביקורת - טובה או בונה על השיר שלו - ואני נתתי את דעתי הכנה. אמרתי מה שאמרתי, אתה יכול לא לאהוב את זה, זו בעיה שלך. הבנת, "God"?

Grandmaster KC

New member
אז קודם כל

אני יודע הרבה מאוד על מוזיקה ובמיוחד מוזיקה שחורה. אתה פשוט לא הבנת אותו,אז הסברתי לך יותר לאט. הבנאדם רצה לשיר בסגנון ה-Wu-Tang.הוא לא העתיק שוב דבר. הוא כתב הכל בעצמו אבל בסגנון מסויים. אתה חיפשת לבלבל את המוח ב"חוכמה שלך". ממש לא מזיז לי אם אתה אוהב את השיר או לא,אבל תבין אותו לפני שאתה מדבר. Word Up

עם היותי דיסלקטית וכל זה.....

לא הבנתי כלום!(אולי תתרגם אותו לעגומי נפש כמוני?!:) אבל זה שיר
פ
צ
צ
ו
ת
!!!!! אחי,אתה בנאדם מוכשר!!זו קביעה. ותחשיב אותי כמעריצה- NO. 1 שלך !!!!!!!! חכה,חכה...כשתגיע לקבל את פרס ה-best hip hop artist,שלא תשכח אותי! אני זה ה-
ואתה זה ה-KILLA BEE הכי מגניב,שקדן,נאמן ומכושר שאני (לא) מכירה! כבוד אחי,מגיע לך !!

sExplorer

New member
...

WTF?? i Think Dead man iz doing the rigth thing ,he iz putin the Wu in Israelian rap, Israelian rap iz\ strigth "Hip POP" u know i hope the Israolins and the Deadman will ut some hardcore and mad lyricz to the game... Peace tho the middle east

Syndrome

New member
אה, שלום מדברים מבלוקבסטר...

אנחנו מבקשים שתחזירו את הסרט שאתם נמצאים בו, תודה...
אחים שלי, באמת באמת לא דיסריספקט... אבל תתחילו לקבל השפעות ממקומות אחרים גם, כי אם וו יהיו ההשפעה היחידה שלכם, מן הסתם הכתיבה תראה ככה, מן הסתם זה יהיה ניסיון להגיע למקור, ומן הסתם זה בחיים בחיים לא יתקרב לשם.. למה? כי למה להקשיב לחקיין של אלביס כשאפשר להקשיב לאלביס בעצמו? (אני מרגיש מתוחכם היום, תודה). וסה"כ זה היה ממש לא רע, אבל זה היה רק ניסיון להגיע למקור...

Grandmaster KC

New member
אז הבדיחה הזו נפוצה

אז קודם כל Wu-Tang זה לא ההשפעה היחידה שלי. האמת שאני תמיד אוהב להתחדש ולשמוע את כל הסוגים. אז אני שומע Wu-Tang אבל גם הרבה מרווין גיי (גאון!),אריקה באדו,סייד ועוד הרבה. אני שומע כמעט כל מה שמתקשר למוזיקה שחורה. וכן,אהבתי את הדיסק הראשון של נלי. העניין הוא ש-Wu-Tang הביאו משהו שונה מאוד,במיוחד בשני הדיסקים הראשונים שלהם.הם לא עוד הרכב היפ הופ אלא הרבה יותר מזה. אני לא אתחיל לזבל לכם את המוח אבל בשבילי Wu-Tang Clan הם יותר מחבורה של כושים שעושים היפ הופ,מצטער. אם יש לכם ביקורות אמיתיות אז בבקשה

Ambitionz

New member
מה זה סייד?

אם אתה מתכוון ל sade אז בעברית זה יהיה שאדה...

2PAC4EVER

New member
מה זאת אומרת "מה זה סייד"?

זה ההוא מהום סנטר הוא גם צבע,נגר,וכל מה שתרצו, נראה לי קוראים לו דודו ועכשיו רציני-רושמים את זה SADE והורג אותי שחושבים שזה סייד, כמו שAMBITIONZ אמר/כתב שאדה-דיווה אמיתית

למעלה