עכשיו ש...

עכשיו ש... ../images/Emo58.gif

הטופ 2 שלנו זה בו וקארי מהם שני הביצועים הכי טובים שלהם לדעתכם לאורך כל העונה? שלי:קארי:mcartur's park independence day בו:in a dream i don't wanna be

Freezemyass

New member
אצל בו-

Stand by me ו-I don't want to be בקארי התענייניתי פחות האמת...

shalehet

New member
בו מעולם לא עניין אותי

לא זכורה לי הופעה שלו שממש אהבתי... היתה אולי איזה אחת, אבל אני לא זוכרת את שם השיר, זה היה כשסיימון אמר לו שנראה שהוא עושה את זה כבר שנים. נדמה לי הופעה ראשונה ב-12... היה נחמד.. קארי אהבתי כמעט הכל, אבל בעיקר את ALONE, C O U L D ' V E BEEN, טוב חוץ משתי הופעות , השניה ב-24 ועוד אחת ב-12, אהבתי ממש את כולן, כך שקשה לי לבחור, בעיקר אהבתי את ההופעות האחרונות...

whatever4

New member
אממ..

קארי- לא ממש התלהבתי מההופעות שלה. השיר היחידי שקצת אהבתי היה when god fear and women get the blues. מבחינה אובייקטיבית נראה שהכי אהבו אותה ב- alone וב- independence day. בו- אשכרה משימה בלתי אפשרית 2....חחח...כל כך הרבה הופעות טובות, כל כך הרבה ביצועים טובים שפשוט אי אפשר לבחור! כרגע אני יגיד את השניים שאת בחרת כי אלה באמת היו הופעות שהיה בהן משהו מאוד מיוחד, משהו מעבר לרק ביצועים טובים או שירה טובה. אבל לשם הפרוטוקול- אני יכולה באותה קלות להגיד עוד לפחות שישה או שבעה שירים שלו (vehicle ,spining wheel, time in a bottle ועוד רבים וטובים). קשה לבחור.... in a dream i don't wanna be

whatever4

New member
אה ובעצם..

אהבתי גם את השיר השני שקארי שרה בתוכנית האחרונה.

MoGanC

New member
אוקי

קארי - אהבתי Piece of my heart שלה,שמשום מה אנשים חושבים שזה זוועה.גם Sin Wagon היה חביב. בו - אהבתי את Drift Away ואת I'll Be

ששוניקו

New member
ההופעה הכי טובה של בו

היא - Spinning wheel והשני זה For the love of money אני חושב שככה קוראים לשיר. אני פחות מתחבר כשהוא שר שירים שקטים. אצל קארי יש המון אבל הכי טוב זה Sin Wagon כי זה היה פשוט היא בהכי טבעיות שאפשר וAlone ו Independence day באותה רמה.

נועה167

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

בו- אהבתי במיוחד את i dont wanna be אבל גם את כל שאר ההופעות שלו ממש ממש אהבתי! ככה שקשה לבחור! מהפרק האחרון ה-2 האחרונות היו גם ברמות! קארי- היו גם דיי הרבה הופעות טובות אבל הכי אהבתי את- Alone.

R o t e m O p

New member
לפי דעתי...

Vehicle מעבר לביצוע מעולה הייתה פשוט הופעה מהפנטת גם Time In A Bottle היה מצויין ו Spinning Wheel כנ"ל מההופעות של קארי אהבתי רק את Independence Day

SHTRUDIDI

New member
לדעתי

קארי-רק ALONE, לא מצאתי שום דבר אחר שאני מסוגלת לשמוע יותר מאותה הופעה.למרות שCRYING מהשבוע מסתמן כמשהו שאני אוכל לשמוע יותר מפעם אחת. בו-אה...מלך.הכל אהבתי חוץ מREMEDY שחיבבתי בלבד.האהובות עליי-I'LL BE, TIME IN A BOTTLE, I DON'T TO BE, STAND BY ME, STASFACTION, IN A DREAM, DON'T LET THE SUN GO DOWN ON ME, HAEVEN, SPINNING WHEEL. פשוט מעולה!

sk8er grrl

New member
מממ... טוב בואו נראה...

קארי- Alone, Could've Been... שירים ממש יפים... שרה אותם בצורה מושלמת והופיעה בצורה מרגשת... בו- I Don't Wanna Be, Spinning Wheel, Whipping Post... שירים יפים, מתאימים לאישיות שלו, הופעות מהממות...

בואנה אנשים...

ביקשתי שתיים לכל אחד.. במקום זה קיבלתי רשימת מכולת חחחח

Kryptonite

New member
2? זה יהיה קשה../images/Emo168.gif

קארי - Alone, Making Love Out Of Nothing At All בו - I Don't Wanna Be, Stand By Me

Fairywitch

New member
אז ככה:

קרי: independence day ו- Alone בו: Satisfaction ו- I don't want to be / In a dream (אהבתי את שניהם באותה מידה...)

14מתן

New member
מממ...הטופ2

קארי - בדד, יום העצמאות, פארק מקארטור בו(ישו) - לא רוצה להיות, נסחף הרחק (?), זמן בבקבוק

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בדד... יום העצמאות... נסחף הרחק... הכי הרגת אותי עם ישו
כי אני כל הזמן אומרת שהוא צריך לקבל תפקיד ראשי ב"ישו כוכב עליון"...
מעכשיו אל תאמר בו- אמור ישו כוכב עליון...

רבקהrc

New member
טוב אז לדעתי...

הביצועים הטובים של קארי הם: crying שהיא שרה בתוכנית האחרונה- שמעתי את השיר הזה בערך 100 פעמים והוא עדיין מרגש אותי... במיוחד כשהיא שרה i've been crying over you אהבתי את הביצוע שלה לsin wagon (מיותר לציין שאני מתה על קאנטרי) וכמובן alone האגדי.... בו- שמתי לב אליו רק בtop 5 אחר שקונס עף מהתחרות - הוא קצת האפיל עליו כשהוא שר stand by me השירים שהוא שר בתוכנית האחרונה היו מדהימים ובמיוחד within a dream....

למעלה