ומה עם להתקע עם כסף להתקע בלי כסף להתקע במעלית
ב בולעת וטוב לה New member 19/4/05 #36 אתה מתאמץ מדי לכתוב בשגיאות זה לא נראה אמין. מה עוד שאתה מגלה ניצוצות של אינטיליגנציה לצד רשפי אש עזים של טמטום.. תבחר בכיוון אחד אולי תהיה מישהי שתאהב את זה....
אתה מתאמץ מדי לכתוב בשגיאות זה לא נראה אמין. מה עוד שאתה מגלה ניצוצות של אינטיליגנציה לצד רשפי אש עזים של טמטום.. תבחר בכיוון אחד אולי תהיה מישהי שתאהב את זה....
L lililove New member 19/4/05 #38 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואלה. היום הם משעממים להפליא, לא?
מ מ ה פ נ ט ת New member 18/4/05 #14 הדבר היחיד המותר הוא לפסוח על שלבים. למשל, לדלג על המשחק המקדים. אבל לא לשכוח לתת הכנה מילולית לפני השלב העיקרי, כדי לא לתקוע ולהרגיש כאילו זו חרוסת על בסיס אגוזים בלבד
הדבר היחיד המותר הוא לפסוח על שלבים. למשל, לדלג על המשחק המקדים. אבל לא לשכוח לתת הכנה מילולית לפני השלב העיקרי, כדי לא לתקוע ולהרגיש כאילו זו חרוסת על בסיס אגוזים בלבד
מ מ ה פ נ ט ת New member 18/4/05 #16 אגב (2) כשאוכלים רק מצות- יש מצב לאנאלי? <מנסה לא להיות משחזרת השירשור שנמחק>
פ פ ש ט ו ת New member 18/4/05 #20 אני הולך למדבר . . . ../images/Emo162.gif להתקע ולתקוע איכן שכל זה התחיל . . . בסיני!! מי שיבוא - אם תסתכלו - אני זה שיהיה שם מימין!!
אני הולך למדבר . . . ../images/Emo162.gif להתקע ולתקוע איכן שכל זה התחיל . . . בסיני!! מי שיבוא - אם תסתכלו - אני זה שיהיה שם מימין!!