עכשיו שאני חופשי...

עכשיו שאני חופשי...

העולם נטול מגבלות,הכל בהישג היד. רק שאלה של החלטה...אין מגבלה שתעמוד בדרכי.מלבד ההם, שטבועים בתוך עצמי, אותם אלו, שתמיד היו, אלו שהביאו אותי לאן שהביאו,,,אותם אלו, שטענו במצח נחושה {ואני האמנתי} שנקראים הם חופש של בחירה...חופשי לגמרי,מלבד מעצמי,,,רק לגלות,,,שהדבר היחידי שמגביל,,,תמיד היה אני.

עכשיו שאתה חופשי

הציפור והכלוב ========== מילים ולחן: שלום חנוך מישהו שכח לסגור את הכלוב מישהו שכח את הדלת פתוחה הציפור הקטנה יכולה לעוף אבל מה זה קרה לה, היא לא בטוחה מה שם מחכה לה בעצם בחוץ אם תמצא מזונה או צמרת נוחה אם אורבת סכנות... ואימת הבדידות... וממה תתקיים, האם יש בכוחה?! מה זה חופש? מה עושים איתו?! יש אין סוף שאלות ואין אף תשובה כי הרגל הוא הרגל, ותקוה היא תקוה הציפור הקטנה התרגלה לכלובה מישהו שכח לסגור את הכלוב מישהו שכח את הדלת פתוחה אולי גם אנחנו שכחנו לעוף בורחים מהאור אל חסות חשיכה ונוקפים הימים זמן כמו רוח נושב לפעמים זה עולה אבל מה זה חשוב לכל היותר מפרפר לו הלב וחוזר אל סיפור הציפור והכלוב מה זה חופש? מה עושים איתו?! יש אין סוף שאלות ואין אף תשובה כי הרגל הוא הרגל, ותקוה היא תקוה הציפור הקטנה התרגלה לכלובה מתחבר לך?

חופש נעים לך איש

החופש אכן היכן שנבחר תמיד אפשר כל דבר אבל חשוב שהוא יהיה חופש באמת ללא הגבלה

r e d head

New member
הלואי שכך היה....

העולם לא נטול מגבלות בשביל שהכל יהיה בהישג יד צריך הרבה כסף...וגם זה לא מספיק והעיקר ההם בתוך עצמך, לא השתנו קצת במשך השנים? וגם אם אתה באמת חושב שזה תמיד אתה, אדם הוא ישות חברתית, גם אם הוא לא כל כך אוהב החיכוך קיים תמיד, אפילו עם בעל המכולת והפקידה בבנק אז זה לא יכול להיות שתמיד הדבר המגביל הוא אתה לפעמים היא או הוא גם מגבילים אותך, גם אם בחרת בכל בחירה שהיא ההצלחה בדרך תלויה בעוד מישהו שירצה, ולא יגביל את עצמו.

ophra

New member
החופש מעצמך

גם הוא אפשרי גם הוא שאלה של בחירה בחירה שלך זו לא בחירה קלה זה לא סוויץ' של יום אחד, או שבוע או חודש אבל היא שווה כל רגע של עבודה קשה!!
כי אחריה בא חופש הבחירה האמיתי ואושר גדול עפ
(משתחררת מעצמה, בכל יום שעובר, עוד טיפ-טיפה)

maof

New member
מה הוא חופש????????

הרי כל אחד יראה את החופש שלו בצורה שונה ואחרת....... האם חופש זה לבד?? מה הוא הלבד?? לבד זה לעשות כל דבר העולה על דעתך...... אבל אם הלבד זה חופש? למעשה חופש ממה?? ואולי חופש זה להיות עם בן/ת זוג אבל להיות יחד...זה לא חופש מוחלט האם אושר מיתחבר לחופש?? אבל האושר מיתחבר לאדם או לדבר מסוים להיתחבר לאדם למעשה זה לא לבד....... אז למעשה אני לא חופשי? או אני לא מאושר?? ואולי להיות חופשי זה להיות עם בן/ת זוג להיות מאושר ולהרגיש את היחד....... ואולי לא כדאי להישתחרר כי הרצון הוא להיתחבר?? ואולי עבודה קשה גורמת להדחקה ?? והבחירה צריכה להיתמודד ולשנות פז'ה......... החופש הוא דבר אחר לכל אדם...... וכל אחד יראה את האושר שלו בצורה שונה ותחשבו על זה
מעוף

angel151

New member
מאושר זה גם חופש וגם ביחד ../images/Emo13.gif

כי כאשר אתם ביחד אבל נותנים אחד לשני את החופש ויודעים לנצל את החופש בצורה נכונה בלי לפגוע אחד בשני ולכבד את רצונו של השני אני קוראת לזה אושר שיש לכם אחד את השני ויודעים לקבל אחד את השני . כאשר מתחילים להגביל,לקנטר,ולגרום לשנוא את הביחד כי הוא דביק אז יש סכנה לקשר.כי נוצר סבל ,מישהוא תופס עלנו בעלות כביכול. זהוא זאת דעתי . אני מאושרת בלבד שלי כרגע .. וזה מתוך בחירה של מצב נוכחי ... יודעת שאין לי בעיה למצא לי ולפתוח את ליבי לאלפי חברים אבל בורחת כרגע את הלבד,לעשות חושבים,למצא לי דרך נכונה.

מצוטטת

New member
חופשי זה לגמרי לבד

שרה להקת בנזין עשרים וארבע שעות ביממה למדנו את ואני את כל החוכמה לא ידענו ללמוד בעל פה שאחד ואחד זה בעצם הרבה שרים וארבע שעות ביממה בנינו חומה של בדידות איומה אז הלכנו ללמוד כל אחד בנפרד שחופשי זה בעצם לגמרי לבד חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד עשרים וארבע שעות ביממה טעות חזרה בטעות על עצמה מי ידע בסופו של חשבון שאחד ואחד זה בעצם המון חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד אז הלכנו ללמוד כל אחד בנפרד שחופשי זה בעצם לגמרי לבד חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד ומצוטטת חושבת שזו טעות ביסודה!!!

maof

New member
אנגל חופשי זה לא לבד.......

האושר הוא לדעת לימצוא את הזמן הנכון...... ואת השילוב של הלבד .....בתוך היחד !!! לכל דבר בחיים צריך איזון ..... השאלה היא היכן נימצא האיזון ?? ואם הוא נימצא?? מעוף

למעלה