עכשיו שאלה

אורישקי

New member
עכשיו שאלה

צפיתי מספר פעמים בסדרה הזאת(האי)ולא התלהבתי במשהו. כל ההיסטוריה החוזרת הקודמת הישנה וכל השטויות האלו,בסדרה אין טיפה של היגיון,לעומת השמינייה שחצי ממנה לפחות הייתה הגיונית,וזה מה שאני אוהב. מישהו יכול להסביר לי מה אתם מוצאים ואוהבים בסדרה הזו שעוד מתעלה על השמינייה
?

האי זו סדרה דימיונית...

בגלל זה היא לא הגיונית. העונה הראשונה באמת הייתה קצת שעמום.. לא קרו הרבה דברים, אבל נחכה לעונה ה-2 שמתחילה ממש בקרוב שכנראה תהיה טובה יותר מהעונה הראשונה שלה.

אורישקי

New member
אבל זה בלבול מוח אחד גדול

כל היסטוריה הזאת.... בשמיניה זה היה מסתורי,מותח,מקורי,מובן בקלות,ומצחיק

8דושנקה8

New member
בגלל זה אסור לעשות את ההשוואה הזאת...

לשמיניה באמת היה קל יותר להתחבר אבל גם האי היא סדרה מאוד טובה אני ממשיכה לאהוב את שתיהן האי בציפייה לעונה ה2 ובויאודי והשמינייה בשידורים החוזרים ובויאודי....... (ובעונה ה4 שאני כותבת לה - פרק 11 עלה אתמול....)

E l i a l o N

New member
תבין,האי והשמינייה אלה סדרות שונות לחלוטין../images/Emo70.gif

אין קשר אחת לשנייה. חוץ מזה שזה אותו יוצר. א-י-ן ק-ש-ר
אלו הן סדרות שונות על נושאים שונים.... ולפעמים זה ממש מעצבן שאנשים לא מבינים את זה
שאנשים לא מבינים ש"האי" זה סדרה חדשה, לא קשורה לא ל"השמינייה" ולא לסדרות אחרות. זה כמו כל סדרה חדשה שמתחילה בערוץ 2 או 10. גיורא חמיצר לא רצה אפילו שמץ של דימיון בין "האי" ל"השמינייה" אז למה בכוח להשוות, ולשאול אותנו מה אנחנו מוצאים ואוהבים ב"האי"
קיצר, החפירה הזו הייתה אמורה לבוא מתישהו.

אורישקי

New member
אני פשוט עצבני

שאנשים מוצאים בסדרה המזעזעת הזו משהו ועוד יותר גרוע,אומרים שהיא טובה מהשמיניה

dar dahan

Member
לא הרכחנו אותך לאהוב את הסדרה ואם...

אתה לא אוהב את הסדרה "האי" אז אל תאהב, אבל אתה לא יכול לצפות שאנשים אחרים גם לא יאהבו את "האי" בגלל שאתה לא אוהב את הסדרה, ואתה לא יכול לצפות שאנשים יכתבו הסבר למה הם אוהבים את הסדרה, בניגוד אלייך הייתה לי דעה מוקדמת על הסדרה וחשבתי שהיא תהיה גרועה ולהפתעתי זה היה ההפך הגמור, ואני לא יכול להסביר לך מה אני מוצא בסדרה הזאת, כי אז אני יצטרך לכתוב תגובה בגודל של דף פוליו, או דף מחשב... זו סדרה טובה לדעתי ואם אתה לא אוהב את הסדרה אז אל תאהב...

אורישקי

New member
אני בסך הכל שאלתי מה אתם מוצאים בסדרה הזו

כי אני לא מצאתי בה כלום,כי בעיני היא הייתה משעממת,וציפיתי שתסבירו לי אתם לא חייבים להתנפל אתם יודעים...

E l i a l o N

New member
הבנתי משהו....

אתה כנראה אחד מהמעריצים הממש שרופים שהיו לשמינייה, ופשוט לא יכולים להרגע ולשקוט בגלל שהשמינייה נגמרה (אין עונה רביעית). מעניין למה לא מצאת בה כלום- זה מהכעס שהסדרה הזו מחליפה את הסדרה שכל כך אהבת. ואם אני טועה אז סליחה.

אורישקי

New member
דווקא לא

השלמתי עם ההחלטה האידיוטית שאין השמינייה וצפיתי בפרקים הראשונים של האי,בהתחלה זה היה מוצא חן בעיני אבל אז הסדרה התחילה להסתבך.

אז כנראה אתה לא מספיק בשביל להבין את הסדרה

אתה אמרת שהתחלת "לשנוא" את הסדרה מתי שהיא הסתבכה

yonatan samiya

New member
אתה לא יכול לבוא סתם ככה

ולכתוב "מה אנשים מוצאים בסדרה המזעזעת הזו" בפורום שמתמקד בסדרה הזו וכפי הנראה רק אנשים שאוהבים אותה כותבים בפורום הזה. האי היא סדרה איכותית מאוד, אמנם עם כמה טעויות קטנות אבל היא סדרה מדהימה. הדמיון הוא חלק בלתי נפרד ממנה והוא בעצם זה שהופך אותה לכ"כ מעניינת. אין מה להיות עצבני... ישנם אנשים שאוהבים את הסדרה וישנם אנשים שלא. אין מה להתעצבן. זו גם קצת חוצפה לבוא עם דעה כזו קיצונית... "מזעזעת"?

ואותה מלהקת!

מגניב שהאיקונים במערכת החדשה הם פה מתחת ולא צריך לפתוח חלון חדש

Yarinv

New member
הרי לא תמצא כאן תשובה שתרצה אותך

אז אין טעם לשאול מה כל כך מרתק בסדרה הזו. אתה לא אוהב? זה בסדר גמור, לא צריך עד כדי כך להתעצבן מזה שאחרים חושבים אחרת.

olmoevre

New member
תגובה..

תשמע.. לא הכל בחיים חייב להיות ריאלי.. אם הכל היה מציאותי ולא סוטה לרגע ממסלול החיים.. היה לנו כל כך משעמם.. יכול להיות שאתה אישית יותר אוהב דבראים מציאותיים, זה נורמלי לגמרי ומתקבל על הדעת. בסופו של דבר.. זה לא נראה לי נכון ולא נראה לי ראוי להעלות שאלה כזו בפורום כזה.. שמתעמק בסדרה.. מה תענה לי אם אני אשאל אותך "מה מעניין אותך סדרות ריאליות, זה כל כך משעמם, בלי שום דמיון?!" תסיק את הלקחים שלך..

למעלה